bulka59
bulka59 (üye)
İstanbul / Amatör

Zamanla Fotograf Sayınızda Azalma

Bugün galeri sayfamı açtığımda muhtemelen hepinizin de fark ettiği gibi aşağıdaki NF yönetiminden gelen aşağıdaki notu gördüm.

Hiç yorum almamış veya çok az yorum almış eski tarihli fotograflarınız silinerek görsellik ve teknik açıdan değer kazanmış fotograflar ön plana çıkarılması hedeflenmektedir. Bu nedenle zamanla fotograf sayınızda azalma olabilir.


Zaten son sıralarda çok tartışılan kalitesiz fotoğrafların daha çok izlenip yorum almasından şikayet ederken bir de karşımıza fotoğrafınız az izlendi siliyoruz deniliyor. Örneğin benim sayfamdaki kabaca 50 fotoğrafta kırmızı uyarı var. Oysa ki bu fotoğraflar teknik olarak bilgi ve beceri gerektiren ve kaliteli ekipmanlar kullanılarak çekilmiş fotoğraflardır. Eğer site yönetimi ' Siz fotoğrafçılıktan , optikten anlayan fotoğraf çekerken farklı bir şeyler yapan teknik uygulayan site üyeleri biz sizi istemiyoruz , biz cep telefonu ile aile fotoğrafları çekip sitede yayınlayan ve hatta kendi fotoğraflarını defalarca tıklayarak izlenme sayısını arttıran üyelerle idare etmek istiyoruz ' diyorsanız . Bunu öğrenmek ve siteyi bırakmak en azından benim için çok uygun olur.
Zaten son sıaralarda siteye yayınlanması için koyduğumuz fotoğraflar o kadar geç onaylanıyor ki site üyelerinin izleme saatleri dışında kalıyor ve ertesi gün de zaten çok geri sayfalarda kaldığı için gereken ilgiyi görmüyor.
Hem diğer site üyelerinin yorumlarını hem de site yönetiminin açıklamasını bekliyorum
Selamlar

Tarih: 20 Kasım 2007, 16:00 - İp: 81.***.**3.79
erna
erna (üye)
İstanbul / Meraklı

Sitedeki yeniliklerden çok memnunum.Fdiker'çok teşekkür ediyorum.
Bende fotoğraflarımı zaman zaman silerek arkdaşlara yardımcı oluyorum.
Emeği geçenlere

 

Tarih: 25 Kasım 2007, 23:02 - İp: 88.***.**3.116
yetisbey
yetisbey (üye)
Kütahya / Doğa Fotoğrafçısı

bence arada genel temizlik şart hem ilk fotoğraflarımıza göre son fotograflarımızı kıyaslayarak arada cımbızlamak lazım gelir

kırmızı işaretli fotografların anlamı onaylanan fotograflar niteliği taşımakta ve yeni yorum geldiğinde kontrol panelindeki yeri ilk sayfaya taşınıp yeşil rengi alıyor bu sayede son yorum alan fotograf ilk sıraya yerleşip bizi uyarıyor

 

Tarih: 26 Kasım 2007, 13:31 - İp: 88.***.**5.53
gorbi67
gorbi67 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Merhaba arkadaşlar 2-3 hafta gibi bir süredir siteye pek girmez oldum,hatta ve hatta foto bile yüklemiyordum.Dün ve buğün hariç.Gerçekten yapılan değişiklikler çok olumlu yönde...Sanırım Bunların meyvalarını değişiklikler tam olarak oturunca alırız.Biraz zamana ihtiyaç var gibi.Zaten yanlış hesap Bağdattan döner.İnşallah netfoto ailesi için hayırlı olur.Selamlar.

 

Tarih: 27 Kasım 2007, 11:13 - İp: 85.***.**7.157