lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

İki Dere Arasında

İki arada bir derede sözüyle bir balşlık açacaktım ancak Türkçemizde böyle bir cümlenin yanlış kullanıldığına dair bir blgim olduğu için ikidere arası dedim.

Neyse evet iki dere arasında kaldım..

Dere-1:Serbest kürsünün hayatın içinden bölümü kilitlenince siteye bakışım bir anda deiğişti..Bazen muhabbet etmek taTlı tatlı geyik yapmak için gelirdim bu sayfalara.Ama bazen de gerçekten hayatın içinden olan ve topluma topluma olmasa da bir kaç kişiye faydalı konular açmak ve açılmış bu tür konularda konuşmak için gelirdim.

Ancak artıkk bu hakkımız elimizden alındı..Artık fotoğrafdan uzak kalmak istediğim anlarda netfotografdan da uzak kalıyorum..Ve nete girmem için en büyük sebep olan sitemden iyice soğudum..

Dere-2:Ama bir de öteki dere var..Bu bölümde o kadar çok tartışmalar gönül kırmalar oldu ki..O kadar gereksiz ve siyasi içerikli konular açıldı ki..Defalarca arkadaşlara lütfen hakaret etmeden tartışın dedim.Hatta bazı topikleri Sevgili Ahmet İSPİYONLADIM..O açıdan bu topiğin kilitlenmesi çok çok iyi oldu.

İşte iki dere..Peki şimdi ben ne yapacağım.Sevgili Fikret bey orta bir yol yok mu?..Ben o kiltli sayfaların açılmasını ancak siyasi içerikli konular da çılmamasını istiyorum.Gerçekten hayatın içinden içimizden konuların topluma yararlı konuların açılmasını istiyorum..

Saygı ve sevgilerimle

Tarih: 15 Kasım 2007, 21:17 - İp: 88.***.**3.94
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

AMAN DA YİNE ŞAHLANIYOR AMMAN

sıkıyönetim mi ilan edilmiş yine

 

Tarih: 16 Şubat 2008, 19:25 - İp: 88.***.**9.121
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Valla fikret abi etme eyleme daha SIKMA bizi..Zaten birileri dört gözle paletlerin geçeceği yolları gözlüyor..Sen demokratlığını bırakma abicim..

 

Tarih: 16 Şubat 2008, 20:17 - İp: 88.***.**8.82