husmenaga
husmenaga (üye)
İstanbul / Meraklı

Fotoğraflara Ulaşma Zorluğu

Gerek sitede yüklenen fotoğrafları incelerken, gerekse kullanıcıya göre aratıp , gelen kullanıcı portofolyosundan fotoğraf seçip fotoğrafı incelemek istediğimizde, çok fazla sayıda tuş tıklaması var, üstelik çok kere önizleme fotoğraflar görünmeyebiliyor, kocaman bir X işareti oluyor, oysa kullanıcının portofolyosunda fotoğrafların ön izlemelerine basılınca, hem fotoğrafın büyük hali hem de yorumlar aynı sayfada bir defada çıksa, saha rahat bir izleme imkanı olacağını düşünüyorum.

Herkese saygılar sunarım. Fikirlerinizi rica ediyorum. Bu zorluk sadece benim hissettiğim bir şey mi acaba?

Tarih: 5 Ocak 2006, 00:36 - İp: yok
husmenaga
husmenaga (üye)
İstanbul / Meraklı

Ha bir de, "forum arama" bölümünde, kullanıcı ismi ile arama sonucunda çoğu zaman forumlarda yazmış olsalar bile sonuçlar boş çıkıyor.

Denediniz mi bilmem?
Bilginize..

 

Tarih: 5 Ocak 2006, 00:46 - İp: 85.***.**0.85
wolkan16
wolkan16 (üye)
Bursa / Firma

sn hüsmeaga aynı dertten bende sikayetçiyim ancak böyle bir şey nasıl olur onu site sahibi yanıtlamalı diye düşünüyorum sn Fdiker bu konuda ne düşünüyor acaba sanırım buna en kısa zamanda bir çözüm getirecektir saygılar.

 

Tarih: 5 Ocak 2006, 10:18 - İp: 81.***.**3.133
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Burayı, içerisinde 10-15 kadar rafın olduğu ve bu raflarda da yaklaşık 11500 ürünün bulunduğu bir mağaza olarak düşünürseniz, ürünlerin hepsine göz gezdirmenizin hiçte kolay olmadığı son derece açık. Kaldı ki galeride kategriler içinde dolaşırken, fotoğrafları yorum alma sırasına, eklenme sırasına, izlenme çokluğu sırasına, aldığı yorum sayısının çokluğuna göre sıralattırabiliyorsunuz, artı bu şekilde izlerken galerideki tüm kategorileri soldaki menüden takip ettiğinizde aynı sıralamayla görüyorsunuz. Fotoğrafın açıklamasını incelerken üstten kategoriye tıkladığınızda fotoğrafa geldiğiniz sayfaya (ilk sayfaya değil) tekrar dönüyorsunuz. Fotoğrafın büyüğü için tıkladığınızda büyük hali ile birlikte exif bilgileri varsa görüyorsunuz. Bunların dışında daha ne olabiliri burada yazarsanız ilk güncellemede bazı düzenlmeler yapmaya çalışırım.

 

Tarih: 5 Ocak 2006, 20:03 - İp: 81.***.**8.46
husmenaga
husmenaga (üye)
İstanbul / Meraklı

Önerim de yazdıklarım içinde var aslında. Portofolyo çağırma bir adım, portofolyoda önizleme fotoğrafları geliyor, tıkladığımızda herhangi birine fotonun büyük hali ve yorumları aynı sayfada açılsa diyorum mesela.

Yoğunluk ve kalabalık hakkında elbette söylenecek fazla bir şey yok, onu da zaten belirttim önceki forum konusunda, kontrol ya da sınırlı yükleme çözümüne katılıyorum.

İşinizin kolay olmadığı da belli, ne diyelim, iyi çalışmalar.

 

Tarih: 5 Ocak 2006, 23:46 - İp: 85.***.**0.85
  • 1