f2dizayn
f2dizayn (üye)
İstanbul / Firma

Kurtlar Vadisi Herşeyi Biliyormuş

Evet bu tv dizisi puslu vadide herşeyi aslında herkezden önce biliyormuş.
Mesela ergenekonu malum en baştan beri süreci takip ederek hepimizin medyasıyla siyasetcisiyle ve halkıyla başından itibaren merak ettiği bir takım oluşumları henüz gözaltına alınanlar bile tam olarak neden ne için göz altına alındıklarını bilmiyorken kurtlar vadisi bunu tüm türkiyeye duyurdu aslında.
Buyrun muzaffer tekin aynen eşkaliyle nerdeyse aynı benzerlikte karakterli rol adamıyla dizide el bombaları yakalattı
Meşhur İskender Büyük dizide konuşmalarda her yere her kuruma sızdıkları tü kaka ile işbiriliği islam adına yol kesen sözde mücahit örgüt adındaki eşkiya larla işbirliği.askerlerle en son toplantısı (hemde ünüformalı)
Siyasetciler savcılar polis emniyet mit jandarma her konusu bizim meşhuur ergenekon iddanamesiyle aynı değilmi.
Ya bu dizinin yapımcısı Zekeriya Öz
yada bu dizi aslında bir filmden ibaret değil bir deşifre aracı
saygılar

#f2dizayn' tarafından 28.07.2008 12:58:12 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Temmuz 2008, 12:56 - İp: 88.***.**1.136
arkhalen
arkhalen (üye)
İstanbul / Firma

Cehalet zuhur ettiği noktada işin içinden sıyrılmak için meseleyi alaya alır ve dejenere etmeye çalışır. Başka söze gere? ))

 

Tarih: 30 Temmuz 2008, 18:56 - İp: 194.***.**8.90
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

zekeriya beyaz ciddiye alırım.. bak mgirgin bu ülkede nihat genç'ten önce ciddiye alınacak o kadar yazar varki.. tahmin bile edemessin... mesala yaşar kemal'in kuracağı bir cümle nihat genc'in ömür boyu kuracağı cümlelere bedel..neden.. nihat genç kendine ütopik bir dünya kurmuş ve insanların hoşuna giden cümleler kurar.. bu halkın yüzde 80 amerikayı sevmiyor.. nihat genç te herşeyi amerikaya bağlıyor.. ve sana küçük bir cümle .. kimse her hafta aynı saatte ve aynı kanalda çıkıp amerikan düşmanlığı yapamaz.. nihat genç dindar bi insanda değil.. neden amerikayı sevmiyor.. emperyalist güç olduğu için mi.. elbeete değil.. sadece amerikamı emperyalist.. nihat genc'i sandalyesinden kaldır altından bir sürü şey çıkar..

sana bir kaç isim sayayım mehmet Barlas.. taha erdem.. can dündar..emre aköz... erdal şafak...haşmet babaoğlu ve benzeri köşe yazarlarını okurum.. ciddiyetle okurum.. nihat genç öyle sağlam bir kalem değilki.. her zaman muhalif bir kalem.. bence sizde fazla ciddiye almayın..

 

Tarih: 30 Temmuz 2008, 19:00 - İp: 81.***.**7.151
arkhalen
arkhalen (üye)
İstanbul / Firma

Seyyah arkadaşım sen sanıyor musun ki mehmet Barlas.. taha erdem.. can dündar..emre aköz... erdal şafak.. gibi yazarlar tarafsızdır ve ne görürse onu yazar. Evet Yaşar Kemal ülkenin en büyük yazarlarındandır. Ama istersen bir de öbür yüzünü gör ve biraz araştır bence kürt meselesindeki rolünü. Mehmet Barlas ya da sağlam bir liberaldir. Başka hiç bir görüşü kabul etmediği gibi fanatik bir özalcıdır. ya da Emre Aköz, Erdal Şafak ve Taha erdem'i ise ciddiye almana hakikaten inanamadım. Arkalarında iktidar gücü olmadan kalem bile kıpırdamayacak insanları özgür kalemşorlar olarak görmen başka söze gerek bırakmıyor kanısındayım. Bence bu konulara girmek bu yazarlardan fazlasına şhtiyacın olacak. Ayrıca benim bozulduğum bir insanı sevmemen değil o insanı küçük düşürücü bir tavır takınmandır. Bu senin hakkında başka söze gerek bırakmayan önemli nottur bence. Herkese selamlar.

 

Tarih: 30 Temmuz 2008, 19:08 - İp: 194.***.**8.90
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

herkes istediğini okur, saygı duyar duymaz...
fark etmez...

yeter ki okusun, dinlesin...
ama dinlediğini yorumlasın, irdelesin...
salt mehmet barlas, salt nihat genç okurum diyenin okumasından da dinlemesinden de fayda gelmez...

barlas, başbakıcının damadının satın aldığı, katar sermayeli bir kanalın başına geçiyor, siz onun koltuğunun altından şüphe etmeyip ..
neyse, farketmez, söylemeyeyim...

 

Tarih: 30 Temmuz 2008, 19:11 - İp: 78.***.**3.59
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

hakkımda fazla söze gerek bırakmıyor.. konu ben miyim.. neden ciddiye almadığımı yazıyorum.. beni bırak.. bana nihat genc'i ciddiye almam için bir kaç neden say..

 

Tarih: 30 Temmuz 2008, 19:15 - İp: 81.***.**7.151
arkhalen
arkhalen (üye)
İstanbul / Firma

Konuyu dikkatle takip etmediğin kanısındayım zira duymak istediğin sebepleri daha önce sen bu konuya girmeden zaten yazmıştım. Fakat sorun değil tekrar edeyim. Öncelikle senin saymış olduğun yazarların bağlı olduğu medyalar tarafından yapılan uyduruk bestseller lara alınmaz ama ülkenin en çok satan yazarlarından biridir ki bu konuda meydana gelen istikrara onun ne derece kabul gördüğünü gösterir. Sağı da soluda en içnden yaşamış, anti emperyalist çişzgisi ne teklif edilen astronomik rakamlar için ne de aldığı tehditler için bozmayan onurlu bir insandır. Televizyona çıktığında kaypaklık yapmaz. Okursan anlardın, ülkenin, en kültürlü yazarlarından biridir ve yine okursan anlarsın iktisat da bilir. İşte bu sebeplerdendir... Ama ben senin dediğin yazaları her sabah okuyorum. Emre aköz dışında. Onu asla ciddiye almam. Mehmet barlas, yaşar kemal ve taha erdemin araştırma ve kitaplarını da okurum. Hatta Mehmet Barlas'ın herşeye rağmen liberal görüşü en sağlam savunan yazarlardan olduğunu da düşünürüm. Ama sen... Nihat Genç hakkında tv ekranından başka ne gördün?... Uğur Mumcu hep haklıydı. Millletimizin bir hastalığı; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasıdır.

 

Tarih: 30 Temmuz 2008, 19:25 - İp: 194.***.**8.90
suenomer
suenomer (üye)
Trabzon / Amatör

sayın seyyah şaşıyorum yazdıklarınıza.daha ismini bile doğru bilmediğin bir yazar hakkında nasıl böyle konuşabiliyorsun inan anlamıyorum .
ismini yanlış telafuz ediyosun ama onun hakkında kötü yorumda bulunabiliyosun.
eğerki nihat abi hakkında herhangi bir yorumda bulunacaksan önce bi araştır bilgi sahibi ol sonra fikrini söyle iyi veya kötü.ama sen adını bilmiyosun yorum yaptığın insanın kaldıki yazılarını bilceksin...
enteresan gerçekten
selamlar

 

Tarih: 30 Temmuz 2008, 19:43 - İp: 78.***.**8.40
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

ismini yanlış telafuz etmem onu tanımadığım anlamına gelmez... "biz turk filmlerindeki tecavuz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkin cocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin"... diyen bir adamı ciddiye alamam..

 

Tarih: 30 Temmuz 2008, 20:25 - İp: 81.***.**7.151
arkhalen
arkhalen (üye)
İstanbul / Firma

Bazı insan vardır kültürü biriki sözlerin ardındaki anlamı çözmesine yeter. Kimi insan vardır... Vardır işte... Bence sen önce bir Nihat genç'in yazılarını oku da o zaman karar ver derim kültürel derinlik farkına. Kusura bakma Seyyah ama ben senin bu konularda çok çok az bilgi sahibi olduğunu ve altta kalmamak için konuyu gereksiz yere uzattığını düşünüyorum.

 

Tarih: 30 Temmuz 2008, 20:38 - İp: 194.***.**8.90
eskidost
eskidost (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

seyyah biraz agır oldu açıklamadan silmeni isterim ayıp kardeşim olmamış...

 

Tarih: 30 Temmuz 2008, 20:47 - İp: 78.***.**7.227