dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

Kılıçdaroğlu Kürtlere Özerklik Vaat Etti

Kılıçdaroğlu'nun Avrupa Özerklik Şartı'nın aynen kabul edeceklerini belirtmesi, Kürt sorunu ve özerklik tartışmalarını tekrar gündeme getirdi. Yerel yönetimlerin işleyişiyle ilgili Avrupa'nın temel belgesi olan Avrupa Özerklik Şartı, teknik olarak yerel yönetimlere ya da mahalli yönetimlere siyasal, idari ve finansal olarak bağımsızlık tanıyan güvenceler verilmesini öngörüyor. Ancak bu güvencelerin toprak bütünlüğü ve kanunlar çerçevesinde verilmesi gerekiyor.

Tıkla 1

Tıkla 2


Klıçdaroğlunun devleti suçladığı konuşma metni Tıkla

#lightningman' tarafından 03.06.2011 22:37:30 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Haziran 2011, 22:29 - İp: 78.***.**5.215
mahmutm.
mahmutm. (üye)
Muğla / Doğa Fotoğrafçısı

Yazısında yapılan icraatlarra baktığını belirtmiş. CHP ye oy verenlerin atanın kurduğu parti olduğu için oyverdiklerini ama bu kriterin yeterli olmadığını yazmış

2. olay R.T.E. nın zengin olmasıymış. Adam zaten çok eskilerden beri Türkiye ortalamasından yüksek maaş almasından olduğunu yazmış . Bende bu kısma bir kişinin belediye başkanı olması için bile zengin biri olmasının gerekli olduğunu eklemek isterim. Ayrıca kılıçdaroğlunun yırtık ayakkabıyla gündeme gelerek sadece Türk siyasetçilerinin imajını kötülediğini eklemiş.

3. kısım zaten özet :D

bu arada şuna bakmanızı isterim yeni keşvettim Buradan İş bankasının ortaklıklarını görebilirsiniz.(Vasiyete ne kadar uyulduğu şüphe konusu) İlginize..

#mahmutm.' tarafından 13.06.2011 13:50:04 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 13 Haziran 2011, 13:47 - İp: 95.***.**5.89