mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ergenekon İlköğretim Okulu

İstanbul Eyüp’te, 1997 yılından beri “Eyüp ERGENEKON İlköğretim Okulu” adıyla eğitim veren okul, ‘ERGENEKON’ ismini taşıdığı için maziye karıştı. Eyüp Ergenekon İlköğretim Okulunun adı il eğitim müdürlüğünün sessiz sedasız aldığı bir kararla Nişancı Şehit Er Eyüp Beyazıt İlköğretim Okulu olarak değiştirildi.

Tarihini öğrenmek için araştırma yapan genç kardeşlerimiz mensubu olduğu milletin tarih sahnesinde ERGENEKON destanıyla var olduğunu görürken İstanbul il eğitim müdürlüğü gerekçesini bir türlü açıklayamadığı trajik bir karara imza atıyor. Ama bizler çok iyi biliyoruzki bu kararın altında çok büyük bir siyasi komplo yatıyor tıpkı Türk milletinin var oluşunu simgeleyen ERGENEKON isminin sözde bir oluşumla birlikte anılması gibi. Oysa Sn. il eğitim müdürlüğüne bağlı yer altı dünyasının ünlülerini anımsatan bir çok okul ismi var. Bunlardan rahatsızlık duymayan il eğitim müdüdürlüğü nedendir bilinmez ama bir okulun ERGENEKON adını taşıyor olmasından rahatsız olmuş.

ERGENEKON; Türk Milleti’nin tarih sahnesinde var oluşunun adıdır.

ERGENEKON; Türk Milleti’nin kültürüdür.

ERGENEKON; Türk’ün kuvvet sembolüdür.

ERGENEKON; Türklüğün demire hükmederek uygarlık yarattığı yerdir.

ERGENEKON; Hürriyete kavuşmadır.

ERGENEKON; “Türküm” diyenlerin kılavuzudur.

ERGENEKON; Türklüğün Bayramıdır. (21 Mart)

ERGENEKON; Türk’ün şerefidir.



#mechul75' tarafından 20.08.2008 00:04:36 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Ağustos 2008, 00:01 - İp: 78.***.**8.8
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

madem destan, ergenekon ismini lekeleyenler, o isim altında türlü halt çevirenler utansın

 

Tarih: 20 Ağustos 2008, 02:09 - İp: 81.***.**7.8
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Türk milletinin evlatlarını şan ve şeref dolu tarihinden uzaklaştırmaya çalışarak dış mihraklara yaranmak ve tahtını daim etmek için isminin ne olduğu hala bilinmiyen bir oluşuma ERGENEKON adını alet ederek gaflet içerisine düşen içimizdeki Bizans ruhlular utansın.

Bir zamanlar Jivkov Bulgaristan'da yaşayan soydaşlarımızın isimleriyle birlikte Türklüğü ve Türk kültürünü anımsatan ne varsa hepsini değiştirmişti. Şimdi görülüyorki içimizdeki teslimiyetçi ve işbirlikçi Bizans ruhlu zihniyetin Jivkov'dan geri kalır bir yanı yok!.. Ve bu zihniyet çok yakın bir zaman içinde sözlüklerdeki ERGENEKON kelimesinin kelime anlamını değiştirme pervasızlığında bulunacaktır. (Mevlam bizlere o günleri yaşatmasın!..)

Unutmayalım ki: Tarihini Bilmeyenin Coğrafyasını Başkaları Belirler!..

#mechul75' tarafından 20.08.2008 02:41:05 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 20 Ağustos 2008, 02:37 - İp: 78.***.**8.8
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

ne ilginçtir ki bu kişiler kendi kendilerine "ergenekon" demişlerdir...

 

Tarih: 20 Ağustos 2008, 11:40 - İp: 81.***.**7.8
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Şerefli ve vatansever Türk yurttaşlarını terör örgütü üyesi gibi lanse eden gıybet kanalları ve gazeteleri utansın.Adamlar ergenakon ismini yıprattıkları gibi devletin tüm kurumlarını da yıpratma yoluna gidiyorlar.Geçengün gıybet kanallarından birinde ADD'yi pentagon'un kurdurduğu haberi vardı.

Özellikle samanyolu TV'nin nasıl bir aymazlık içinde ALLAH diye diye gıybet yaptığını,din'in içine nasıl yalan soktuğunu, aklını işletmeyenler görmese de ben ve benim gibi bir sürü insan görüyor.

ATO başkanı sayın Sinan Aygün'ü hepimiz tanıyoruz.2002 yılında Başbakan Tayyip Erdoğan'a ekonomi teslim tutanağını vermişti.Hatta Başbakan bu teslim tutanağını Sayın Aygün'den alırken çekilmiş fotoğrafları da basında yer aldı.Örneğin o teslim tutanağına göre Türkiye'nin iç ve dış borcu 200 milyar dolar idi.Şimdi ne kadar? 500 milyara dayanmış olabilir mi? Bunu bas bas bağıran Sayın Ömer Aygün'ü terör örgütü üyesi diye utanmadan lanse eden Samanyolu ve benzeri gıybet kanalları utanmasın mı?

Fettullh beysefendi, hakkında yazı yazanlara hakkını helal ediyor.Bir de diyor ki ''benim hakkım helal ama ALLAH ve peygamber hakkı varsa o beni aşar''.Beyefendileri o kadar samimi müslümanlar madem neden iki çift laf da samanyoluna söylemiyor? Neden iki çift laf da cemaatindeki aymazlara söylemiyor?

Eraycanli, kendisine ergenakon diyen bu kişiler kim? Söyler misin bana?

 

Tarih: 20 Ağustos 2008, 12:47 - İp: 85.***.**6.136
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

mgirgin seninle bunu tartışmayacağımı biliyosun, destekliyor, hatta yaptıkları onca vatansever(?)lik adı altındaki eylemleri hoş görüyor olabilirsin. önceden de yaptığın gibi görüşünün ve örgütünün benimle tartışma üzerinden propagandasını yapmana gerek yok.

 

Tarih: 20 Ağustos 2008, 13:10 - İp: 81.***.**7.8
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Eraycanlı terör örgütünün siyasi kanadı olduğu tescillenen DTP başkanının soy adıda ne acıdır ki Türk şimdi ne yapalım?

Önce ab(d) örtülü ödenekleri ve soros finasmanıyla nefes alıp tellallığa soyunan içimizdeki bizanslıların sözde bir oluşuma maletmeye çalıştığı (ERGENEKON) adıyla kendi tarihimize sonra terör örgütünün siyasi kanadının adı Ahmet olan başkanının soyadının Türk olması nedeniyle TÜRK lüğümüzemi sırt çevirelim.

İşin gülünç yanıda nedir biliyormusunuz teslimiyetçi iktidarın sonuna kadar gidilecek dediği iddianamenin 31. dosyasında yer alan iddalar. Okumanızı isterim.

 

Tarih: 20 Ağustos 2008, 23:52 - İp: 78.***.**3.106
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

kalıp laflar bunlar mechul bey. ezberlemeyin fikir üretin.

 

Tarih: 21 Ağustos 2008, 02:01 - İp: 81.***.**7.8
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

''mgirgin seninle bunu tartışmayacağımı biliyosun, destekliyor, hatta yaptıkları onca vatansever(?)lik adı altındaki eylemleri hoş görüyor olabilirsin. önceden de yaptığın gibi görüşünün ve örgütünün benimle tartışma üzerinden propagandasını yapmana gerek yok.''

eraycanli, senin bu konuları benimle tartışacak bilgi birikimin olmayabilir mi?.Bilginin yetmediği yerde öyle sabit fikirli davranıyorsun ki hemen hakarete ve suçlamaya gidiyorsun.

Kalıplaşmış laf etmeyin,fikir üretin diyorsun ama 2 kelime doğru dürüst laf edemiyorsun.Bilmediğin yerde bari saygılı olmayı öğren de körü körüne insanları suçlama.

Sana bir daha soruyorum.Kim kendine ergenakon demiş?

''hatta yaptıkları onca vatansever(?)lik adı altındaki eylemleri hoş görüyor olabilirsin'' derken bir Mustafa Balbayın,bir Sinan Aygünün,Bir İlhan selçuk'un milletin çıkarlarını düşünmek ve AKP'nin yolsuzluklarını ve yanlış politikalarını millete anlatmak dışında ne eylemini gördün?

Hadi bakalım bir kere de sen fikir üret de dinleyelim

 

Tarih: 21 Ağustos 2008, 11:10 - İp: 85.***.**6.50
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

(0 öncesinde de ülkücü ve solcuları böyle kullandılar. Vatan millet. Yok amirika, yok rusya. Yok kominizm . Yetti. BE.
Kürtler bile apoyu sorgulamaya başladı ne işi ne bağlantısı var ergenekonla diye. Kİm zamanında 10 milyon verdi bu adama. Ne için verdi. Niye bitmez bunca yıldır terör.
Türk halki yutmuyor artık bunları. HErkes biliyor neyin ne olduğunu. Vtanseverlerimiz kendi sıpalarını kıbrısta askerlik yaptırırken köyü çocukları ölüyor hep.
Vatansevermiş. Kominist vatanseverler.

 

Tarih: 21 Ağustos 2008, 11:22 - İp: 88.***.**7.206
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

mgirgin şüphen olmasın siyaseti ve bu tür meseleleri ne kadar sevmesem, ilgimi çekmese de ergenekon terör örgütü ve davası çok daha çekirdek bir mesele olduğundan, milletin kaderini ilgilendirdiğinden, bu konuyla senden çok fazla ilgilendim (her ne kadar sen dava bellesen de). ümraniyedeki bombalardır, zirve kitap evidir, daha bunlar meydana geldiğinde siz ağzınızı ayırıp art seyrederken bugün olacaklardan, davadan, kamuoyunda yeni yeni konuşulan darbe planlarından, 2009 projelerinden bahsediliyodu. tabi siz ulusalcı kesim kulağınızı tıkayıp yıllardır art, ulusal haber seyreder ya, herşeyi bildiğinizi zannediyodunuz. tek bilen sizdiniz.
aslına bakarsan işin düğüm noktası da burda. işte bu yüzden sizlerle tartışmama kararı aldım. çok denedim olmadı, sonra emir kulu olduklarına karar verdim. neyse, en koyusundan solcusuyla, komunistiyle bile oturup paşa paşa tartışabilirsiniz, katıldığınız, katılmadığınız noktalar hakkında medeni şekilde konuşursunuz ama işin içinde bir ulusalcı varsa bunları yapmak imkansız olur. neden mi? fikirlerinizi söylediğinizde önce bi yafta yersiniz. ne gibi?: "sen ne anlarsın liboş", "seni gidi fetullahçı", "sorosun uşağı", "cia ajanı amerikan uşağı" vs.vs.vs.vs. önce bu yaftaları yiyerek vatandaşı geç seni insan bile görmediklerini belli ederler. sonra tarışma diye başladıkları lafları dinlemeye bile gerek yok çünkü 3-5 tane yazarları, kanalları vardır, onlar "ezberlertir" tek tek bunları. hatta gideyim bir hafta okuyum izleyim dinleyim mgirgin'den bile daha iyi laf yapar ağzım. sen benden kendinle ne tartışmamı bekliyorsun ki? istediğin kadar ikna etmeyi çalış prensip belledim bunu kendime. bana sabit fikir diyenler keşke ortak noktalarda buluşmayı bilse. içinde nefret dışında birşeyler bulundurabilse. gerçi asarak-keserek darbe yaparak, susturarak, silah üstüne ölmeye "öldürmeye" yemin edip vatanseverlik(!) yapan bir çetenin yandaşlarından niye bekliyorum ki bunları???
birşey de sormak istiyorum. davanın açıldığı ocak ayından önce neredeydi bu güzide kardeşlerimiz? hiç sesleri solukları çıkmıyordu. yoksa sessiz sedasız saman altından işlerini yapıyorlardı da birden biris çomak mı soktu? sonra "hadi hep beraber her platformda kendimizi dile getirelim, vatan-millet diyelim, damardan girelim insanlar bizi sevsin, imajımız düzelsin" mi oldu yoksa?

 

Tarih: 21 Ağustos 2008, 12:56 - İp: 81.***.**7.8