meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

Nü İle İlgili Bir Soru

saçma gelebilir ama sadece aklıma gelen ve cevabını merak ettiğim bir soruyu sormak istedim:
galerideki nü kategorisini ve içerdiği fotoğrafları az çok biliyorsunuz. acaba kendi eşinin nü kategorisine girecek tarzda fotoğraflarını çekeniniz ve bunları galeride paylaşanınız var mı?
eşiniz yoksa> böyle birşey yapabilir miydiniz, yapar mıydınız?

benim cevabım: henüz evli değildim ama bana yapamaz ve yapmazdım gibi geliyor.

Tarih: 12 Temmuz 2007, 13:07 - İp: 88.***.**1.148
meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

 

Tarih: 14 Temmuz 2007, 12:00 - İp: 88.***.**5.16
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

 

Tarih: 14 Temmuz 2007, 12:17 - İp: 88.***.**2.30
tokat
tokat (üye)
Tokat / Reklam Fotoğrafçısı

konuyla ilgili bende bi topic açtım ne hakaretler aldım yok laik lik karşıtıymışım yok fettullahcıymışım yok geri kafalıymısım elalemin kızını çekmek nü yse sanatsatsa zararsızsa kendi ailenizden birini çekip koyundedim cevap gelmedi çıplaklık ahlaksızlıktır nü fotoğraf ve resimde sapkınlıktır bence medeniyet ve sanat kesinlikle değildir eğer öyle olsaydı heryerde rahatlıkla nü fotoğraflar olurdu avrupanın çağdaşlık diye gördüğü bu sapkınlığa biz düşmeyelim biz Türk üz unutmayın Türk gibi şerefli yaşayalım...oyuna gelmeyelim

 

Tarih: 14 Temmuz 2007, 12:23 - İp: 88.***.**7.230
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

tokat gibi bi cevap!!! helal sana!

 

Tarih: 14 Temmuz 2007, 13:15 - İp: 88.***.**2.30
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Çeken çeksin size neden sorun oluyor anlamadım. Beğenmiyorsanız bakmazsınız olur biter.

Çıplaklık avrupa medeniyetine özgü birşey değil ki. Asıl afrika medeniyetine özgü. Bu durumda afrikalılar da şerefsiz ve sapkın oluyor galiba. Ayrıca antik dönemde ve sonrasında yapılmış bir sürü çıplak heykeli de elimize birer balta alıp parçalayalım ki içimiz rahat etsin, namusumuza ahlakımıza toz konmasın.

Ne hayatımda nü çektim, nede çekmeyi düşünürüm. Ama ben çekmiyorum sevmiyorum diye bu işin kurallarını da ben koyamam. Sevmiyorsam beğenmiyorsam bakmam çekmem olur biter. Herkesin ahlak bekçiliğini yapmak da kimseye düşmez.

Bu toplumda da nedense ahlak şeref denince cinsellik anlaşılıyor. Oysa en akla hayale gelmedik dolandırıcıları, hırsızları, kapkaçcıları, gaspçıları, sahtekarları yetiştiriyoruz. Küfürsüz arka arkaya 3 cümle kuramayan insanların memleketiyiz. O zaman ahlak niye aklımıza gelmiyor.

Ahlak sadece cinsellik ya da insan vücudu sözkonusu olduğu zaman mı akla geliyor.

Neden mesela temizlik imandandır dendiği halde toplum olarak temizliğe bu kadar duyarsızız her tarafı pislik götürüyor, neden insanlarımız küfürsüz yalansız konuşamıyor, neden belki de dünyanın en çok hırsızını kapkaççısını gaspçısını dolandırıcısını, uyuşturucu tacirlerini yetiştiren bir milletiz. Bunlardan ahlakımıza şerefimize hiç zarar gelmiyor da, bilmem kim karısını veya bir başkasını çıplak çekmiş de bu kadar sorun ediyoruz.

 

Tarih: 14 Temmuz 2007, 14:24 - İp: 85.***.**3.208
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

okyanus ark. yanlış anlamışsın olayı!çıplak heykelleri kırmak deil konu.onlar tarihi eserlerimiz nie kıralım.biz çıplaklığı sanat ve saflık olarak görüp bunla övünüp geçinenlere, ve bu övüntüyle ne olacakmış adam karısınıda fotosunu çeker sevgilisininde çeker dien zihniyetlere kızıoruz.yoksa banane nü den çekenden çektirenden.özümüz türk ve türk torunuyuz hepimiz birazda mahremiyete saygımız olsun demi avrupalılar gibi vurdum duymaz olmıyalım bu konuda!

 

Tarih: 14 Temmuz 2007, 14:36 - İp: 88.***.**2.30
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

NE favorisi

 

Tarih: 14 Temmuz 2007, 15:06 - İp: 88.***.**4.94
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

tümevarım çabası..
her çıplaklık sapkınlık, ahlaksızlık vs. değildir.
her çıplaklığın sanat olmadığı gibi..
eğer karşıysak, istemiyorsak bakmayız olur biter düşünceside pek doğru gelmiyor..
nefs bu.. sigarayada karşıyım zararlı falan ama içiyorum işte..

pazarbey sende bir ara nü diye çıplak ayağını çekip koymuştun siteye unuttuk sanma.. bi arada yok efenim neymiş uydu anteni çarpmış mış.. soyunup fotoğraf çektirmiştin..
bütün bunları unuttun şimdi nü kategorisine çamur atıyorsun.. kendi çıplaklığın pirim yapmadı diye böyle saldırmana gerek yok..
biz site olarak sadece beyinlerin çıplak olmasına destek veriyoruz.. onun dışında tüm çıplaklığa karşıyız.. hele hele senin çıplaklığına zinhar..
ben zaten güzellik yarışmalarınada karşıyım..

 

Tarih: 14 Temmuz 2007, 15:40 - İp: 85.***.**5.222
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Evet aynen her çıplaklık sapkınlık, ahlaksızlık değildir. Ayrıca bir şey sırf çıplak olduğu için sanat sayılamaz. Benim zaten şahsen sevmediğim konular ama böyle sapkınlık ahlaksızlık gibi nitelendirmeleri de doğru bulmuyorum. Birileri kendisini ahlak bekçisi ilan edip de o ahlaksızlık bu ahlaksızlık diyememeli.

Hatta rokomet gibi güzellik yarışmalarına da karşıyım, her akşam saatlerce televole yayınlanmasına da bir sürü şeye de.Bu millet çıplaklığa bu kadar karşı, ama yarı çıplak manken programları nedense en yüksek reytingleri alıyor.Bizdeki tecavüz vakaları batının hiçbir ülkesinde yoktur.

Biraz dürüst olup kendimizle yüzleşmeye başlasak iyi olur. Batı batı diyorsunuz da böyle zırvalıklar batı da pek yok.Ahlaklı Türk Milletine mahsus biraz.

 

Tarih: 14 Temmuz 2007, 15:53 - İp: 85.***.**3.208
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Valla rokomet Allah seni bildiği gibi yapsın emi. Valla çarptı elekrik.
Ayaklyarımıda abdest aldıktan sonra çekmiştim di.

 

Tarih: 14 Temmuz 2007, 20:55 - İp: 88.***.**4.94