meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

Nü İle İlgili Bir Soru

saçma gelebilir ama sadece aklıma gelen ve cevabını merak ettiğim bir soruyu sormak istedim:
galerideki nü kategorisini ve içerdiği fotoğrafları az çok biliyorsunuz. acaba kendi eşinin nü kategorisine girecek tarzda fotoğraflarını çekeniniz ve bunları galeride paylaşanınız var mı?
eşiniz yoksa> böyle birşey yapabilir miydiniz, yapar mıydınız?

benim cevabım: henüz evli değildim ama bana yapamaz ve yapmazdım gibi geliyor.

Tarih: 12 Temmuz 2007, 13:07 - İp: 88.***.**1.148
meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

okyanus bey;
biraz daha gerçekçi ve sayılarla anlatmak gerekirse:
"Amerikada her 90 sn'de bir tecavüz oluyor"
"Türkiyede 4 saatte bir tecavüz veya tecavüze yeltenme oluyor"
yani işin içerisinde girişim olayları da dahil olmasına rağmen arada dünya kadar fark var. yok yere millet olarak aşağılık pisikolojisine girmeye gerek yok. ama bence bu sayı bile fazladır.

 

Tarih: 16 Temmuz 2007, 17:43 - İp: 88.***.**1.56
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

turkiyede hiçbir istatıstıge guvenilmez..
baksanıza baskasının karısıyla yaptıklarını bile kendine namus meselesi edenler var..
hadı o biyana tore, toplum baskısı vs. varken kac kadın ben tecavuze ugradım diyerek şikayetçi olmaya gidiyordur,kacı gıdemıyordur,hatta kimseye soyleyemıyordur bunada bakmak lazım..
hayvanın biri tarafından tecavuze ugradıgı için oldurulen kadınlar ulkesınde yasıyoruz unutmayın..
----------------
tabiki asagılık kompleksine falan gırmeye gerek yok,ama mevcut gercegide gormezden gelmemek lazım..
------------

 

Tarih: 16 Temmuz 2007, 17:55 - İp: 88.***.**0.193
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

hah şöyle kısa kısa yazında okuyalım..
öyle bir yazıyorsunuzki sonuna gelince başını unutuyorum.

ganjin son yazdığına feci şaşırdım..
daha önce bi manyağın hayvanlara tecavüzünü mahkemesini duymuş-okumuştum ama hayvanın tecavüzünü ilk kez duyuyorum.. cidden olmuş mu öyle bişey.. ???

neyse nü nüdür.. esprisi dışında çok ilgi alanıma girmiyor. aynı acı biber gibi.. sevmiyorum yemiyorum, herhangi bir yiyecek yaparkende katmıyorum...

ya banane.. kim bulaştırdı beni bu konuya..
allah bilir pazarbeydir.. insan kendi vücudunun macro nü'sünü çekermi yav.. el insaf yav...

 

Tarih: 16 Temmuz 2007, 18:02 - İp: 88.***.**0.125
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

pazarbey cekmişti galiba..nası yaptıysa makinayı gobeginden asırtıp ayaklarını cekmişti

 

Tarih: 16 Temmuz 2007, 18:05 - İp: 88.***.**0.193
elalarini
elalarini (üye)
Ankara / Amatör

Hala başkasının meselesini manus meselesi edenler var diyorsun gaijin. Kimsenin namus meselesi ettiği yok. Kim kime bu zamana kadar gidipte sen nasıl karının nü fotoğrafını internete koyarsın demedi. Ama bi çok kişiye de anlamsız gelir. Madem Türkiye'de istatistiklere güvenemiyorsun, bu konu ile ilgili netfotografta bir anket yap sonucunu gör kaç kişinin sanatı bu kadar değerli gördüğünü.

 

Tarih: 16 Temmuz 2007, 18:08 - İp: 85.***.**6.76
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

belliki okumamıssın hiçbirşeyi,cevabıda okumayacaksın buyuk ihtimalle..istatistik cevabını neye verdigimi ve senın bahsettigin seyle hiçbir alakası olmadıgını gormen için okuman gerekiyor..
okuyup anlaman..

 

Tarih: 16 Temmuz 2007, 18:26 - İp: 88.***.**0.193
elalarini
elalarini (üye)
Ankara / Amatör

Okudum gaijin merak etme. Ben sonuçta istatistikten bahsederken açılan topikle alakalı birşey söylemişim. Tecavüzden bahsetmemişim. Hiç alakasız konulara girmişim gibi konuşuyosun benimle. Ben şunu biliyorum ne kadar dil döksem anlamazsın benim düşüncemi. O yüzden hiç anlatmamayı baştan tercih ediyorum.

 

Tarih: 16 Temmuz 2007, 18:37 - İp: 85.***.**6.76
meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

Amerikadaki istatistik dünya genelinde çalışan bir firmanın, Türkiye için olansa Emniyet Genel Müdürlüğünün. güvenilirliğini sorarsanız artık bunu da ispat edemem.

tekrar rica ediyorum. nü olmamalı mı olmamalı mı tartışılacaksa başka başlık açılsın. ama bu başlık benim sorum dışında kaymaya devam edecekse konu silinsin. kilitlenmesi bile kurtarmaz çünkü konu çok karıştı.

rokometin cevabı da ilginçmiş

 

Tarih: 16 Temmuz 2007, 18:45 - İp: 88.***.**1.56
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

istatistikten bahsederken ben acılan konuyla alakasız birşeyden bahsettim,soylenmiş bir lafa cevaben yazdım,sense istatistigi senın anlattıgın konuyla birleştirdin ve tamamen alakasız birşey yapmamı istedin..seninde digerlerininde ne demek istedigini cok cok iyi anlıyorum..

nüden rahatsız olmak baska sey,nü cekene,eşini vs. model olarak kullanana hakaret etmek,yok efendim erkekliginden suphe ederim demek,o nasıl insanmıs demek bambaska sey..
kimseyi hiç kimseyi ilgilendirmeyen bir konu var ortada istediginiz kadar rahatsız olun,istediginiz kadar ters gelsin size..sizi hiçbir şekilde alakadar etmez ve bır baskasının yasam tarzına,davranısına veya hareketine karısamazsınız..
"ben hayatta yapmam" diyebilirsiniz ancak,"yapan ne biçim adamdır ahlaksız,sapık"diyemezsiniz..cok rahatszı ediyorsa sizi bambaska konularda empati yaparsınız(yapabiliyorsanız)birisi sizin herhangibir ozelliginize ve hareketinize garip yada rahatsız edici buldugu için saldırırsa ne yapacagınızı dusunursunuz..

cok rahatsız olan nü fotograflara bakmaz yorumda yazmaz,tabi kendine hakim olabiliyorsa..

konu farklı yerlere kaydı kaydı durdu..kaydırırken dusunmek lazım kaydıktan sonra degil..meliksaha katılıyorum,kendisininde belirttigi gibi sorusuna cevap cıkmayacaksa-ki cıkmayacaktır- konu kaldırılmalı..
-------------------------------------------

istatistiklerin guvenilirligi yapan kurumla yuzde yuz alakalı degildir..veri verenlerle alakalıdır..emniyete bildirilenin belkide on katı bildirilmeyen vaka vardır..
kapkacın goz gore gore arttıgı gunumuzde, istatistiklerin 10 yıl onceye gore daha az kapkac vakası gostermesi bunun bir sonucudur...
tecavuz meseleside aynı şekilde...
-------------------------------------------

 

Tarih: 16 Temmuz 2007, 20:38 - İp: 88.***.**8.163
elalarini
elalarini (üye)
Ankara / Amatör

Çok çok iyi anladığını sandığın derdimi hiç anlayamamışsın gaijin. Erkeklikten bahsetmiyorum malesef. Girmekte istemiyorum konuya Sonra yine saptırılmış bir konu açığa çıkar ama tamamen alakalı bir konu olur. Ben yine de girmek istemem. Yanlış anlayan olur, anlayamayan olur, anlamak istemeyen olur..

 

Tarih: 16 Temmuz 2007, 21:53 - İp: 85.***.**6.76