meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

Nü İle İlgili Bir Soru

saçma gelebilir ama sadece aklıma gelen ve cevabını merak ettiğim bir soruyu sormak istedim:
galerideki nü kategorisini ve içerdiği fotoğrafları az çok biliyorsunuz. acaba kendi eşinin nü kategorisine girecek tarzda fotoğraflarını çekeniniz ve bunları galeride paylaşanınız var mı?
eşiniz yoksa> böyle birşey yapabilir miydiniz, yapar mıydınız?

benim cevabım: henüz evli değildim ama bana yapamaz ve yapmazdım gibi geliyor.

Tarih: 12 Temmuz 2007, 13:07 - İp: 88.***.**1.148
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Ben de polemik yaratmak istemiyorum ama çok gereksiz bir konu.

 

Tarih: 12 Temmuz 2007, 23:39 - İp: 85.***.**5.139
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Her sorunun mutlaka kaçamak bir cevabı vardır melik..Bu tür nü fotoları koyan bir iki kişiyi tanıyorum..Yani bunda herhangi bir mahsur görmeyenler elbette var..Ve dua et senin bu topiği daha görmediler.Yoksa duman ederler seni

Bahar abla bu ayrım maalesef var ve asıl sebebi de aradaki ilişkinin gerçek sevgi olmayışından Ama buna rağmen sevgili diyorlar..Aslında niyet belli.Belli başlı bazı fizyolojik psikolojik ve sosyolojik ihtiyaçlar..

 

Tarih: 12 Temmuz 2007, 23:42 - İp: 195.***.**7.224
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

forumbey aman yani pazarbey neler diyosun..
varmı öyle videolar.. ya bitek gamze özteneke ninki var onun için olay oldu sanıyorum..
nerde bu forum siteleri.. gizlimi yoksa halka açık mı..

 

Tarih: 12 Temmuz 2007, 23:51 - İp: 85.***.**5.222
baharbahar
baharbahar (üye)
Konya / Amatör

yazık ne diyebilirim umarım kızkardeşlerinin ya da kızlarının başına gelmez

 

Tarih: 13 Temmuz 2007, 00:16 - İp: 88.***.**1.21
isbucay
isbucay (üye)
Konya / Amatör

gereksiz bir konu merakını daha başka şeyler üzerine odaklamalısın.Bende anlamam yani Nü ile ilgisi olmayan insanların neden Nü yü merak ettiklerini.

 

Tarih: 13 Temmuz 2007, 00:31 - İp: 88.***.**6.228
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

Baharbahar a 2 yazdığı şeye de katılıyorum.

Ayrıca eşinin Nü sünü bir şekilde yayınlayan kişinin de kimseyi ilgilendirmediğini düşünüyorum.Çekiyorsa çekiyordur orada o kişinin aradığı bakın fotoğrafa beğendiniz mi demek değil,zaten öyle çekilmesi de gayet duygusuzdur,Nü'nün doğasına terstir.

Sizlerin düşünceniz saygı duyarım,tartışmayı da seven bir insan değilim;ama anlayamadığınız konularda bakın şu insanların yaptığına puuuu bunlara havası yaratmaya çalışmayın.Sitenin amacı fotoğraf,fotoğrafın ana teması sanat,sanatın özü de özgürlüktür.El atarsanız bu insanların fotoğraflarına kendi özgürlüklerine el atılmış gibi hissedecekler ve gereksiz zıtlaşmalar yaşayacaklardır.

Eğer sevgilisinin eşinin fotoğrafını çekmekte ne aşk? anlayışı var diye düşünüyorsanız,Titanik filminde Leonarda Di Caprio'nun, Kate Winsleti çizdiği sahneyi hatırlayın.Bu size manalı gelmiyorsa zaten ben boşa yazmışımdır bu kadar yazıyı.

 

Tarih: 13 Temmuz 2007, 00:38 - İp: 85.***.**8.198
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

MEVİ İZCİ PES YANİ NE KADAR GENİŞSİN YA!!!YAHU AKLIN ALIOMU İNSANIN EŞİNİN NÜ SÜNÜ İNETRENETTE YAYINLAMAK.MAHREMİYETTEN HABERİN YOK HERALDE!

 

Tarih: 13 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**2.30
meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

bahar hanım. "evelenilecek ve eğlenilecek kız" kavramları (malesef) var. bu konuda bence hem erkek hem de kız tarafı sorumlu. erkeklerin kızları bir eğlence ve bir takım isteklerini gerçekleştirmek için araç olarak görmeleri kökten yanlış. aynı şekilde düşünen kızlar da olduğu için kız tarafı da sorumlu. yani hiçbir ciddi ilişki ve gelecek düşünmeden sadece "fırsatı kaçırmamak" için kurulan ilişkiler bence eğlenilecek ilişki olarak görülenlerdir. yani aslında evlenilecek eğlenilecek ayrımında çok bariz cinsiyet ayrımı olmamalı diye düşünüyorum.

uyarıları için lazut hocama teşekkürler.forumdan tepki alabileceğimi düşündüm ama bu konuyu açarken milleti aşağılama ve küçültme niyeti taşımadım. adı üstünde forum serbest kürsü olunca ben de düşüncelerini paylaşmak isteyenlerden bu işi nasıl gördüklerini öğrenmeye çalıştım.

 

Tarih: 13 Temmuz 2007, 09:40 - İp: 88.***.**1.148
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

mavi izcinin, toplum düşüncelerini ve kültür farklarını yok sayan fikrine ve ayrıca "gerçek acıdır biberde acıdır o halde gerçek biberdir" mantığına katılmıyorum.
ayrıca meliksahu şu evlenilecek ve eğlenilecek kızlar ayrımının kızlar cephesinden olan durumu erkeklerinki ile aynı değil. senin vurguladığın günümüz türkiyesinde giderek artan bir anlayış olsada baharx2 nin de iyi bileceği gibi ülkemizde halen var olan genel anlayış "sevgiden yoksun, sırf evden kurtulmak yada evde kalmışlık damgası yememek için yada maddi ve manevi macera arayışı yüzünden evlenmiş olmak için evlenen bayanların oluşturduğu büyük çoğunluğun varlığıdır.

 

Tarih: 13 Temmuz 2007, 10:33 - İp: 85.***.**5.222
hilalimu
hilalimu (üye)
İstanbul / Meraklı

Karısının nü tarzında açık fotograflarını nete koyan erkeğin erkekliğinden şüphe ederim..
Çift taraflı düşünürsek kadın içinde geçerli.
Erkek sevdiğini kıskanmalı ve mahrem gözlerden sakınmalı diye düşünüyorum..
Bunu yapmak bi aşk göstergesi olarak nasıl düşünülür anlamıyorum..Ki aşk asla böyle olamaz..
Bana hiç manalı gelmedi doğrusu...
Nü başlı başına bana hiç manalı gelmez ya buna hiç girmiyim..

 

Tarih: 13 Temmuz 2007, 20:30 - İp: 85.***.**9.55