Fotoğrafçılık Forumları
Bayanların Sorularımı Cevaplanıyor
cevap almak için bayan olmakmı lazım teessüf ederim bilgi paylaşılacaksa cinsiyet ayrımı olmaması lazım
son yorumu sen üye olmadan önce yazılmış bir yazı ben de hiç görmedim bazen arkadaşların alınganlığına gelmiş olabilir. hiç ayrım olayı görmedim
avatarımda bir süre britney spears'ın fotoğrafını kullandım..
Ama dokundurmak istediğim şey; bu sitede bayanların fotoğraflarına sert yorum getirme huyu olanlar var..
Konu, serbest kürsüde defalarca işlendi.....
BOS ISLERE VE LAKIRDIYA NE KADAR MERAKLYIZ,
BAKSANA CEKIRDEK KABUGUNU DOLDURMAYACAK BIR METNIN ALDIGI CAVAPLARA.
hangıı sorumdan baslıım
ya ben bayan oldugumu ve hatta gercek adimi bangir bangir bagira bagira söylüyorum ama simdiye dek bir soruma cvp alabildim bu ayriciligi ben niye göremiyorum bence olaya cok farkli bakiliyor burda bayanlara öncelik diye bisey yok olsaydi bir bayan olarak farkederdim kimsede benim msn nimi falan isteyip yalakalik falan yapmadi bana keza öyle bidurumda agzinin payini veririm burasi bilgi paylasim yeri chat ortami degil aksini düsünen varsa chat sitelerine gitsinler burda isleri yok onlari hee buarada bir bayan olarak bazi arkadaslarin bütün bayanlari icice katip ettigi saygisizca laflarini kiniyor kendinize gelin beyler diyorum.. saygilar eda..
her türlü soruya cevap verilir!!!!!
böyle saçma sapan iş mi olur bebayan arıyosan yonja ya gitdin kardeşim burası bilgi paylaşım sitesi çayını kahveni başka yerde iç
mmmm valla sakalımda var bıyıgımda yani hersekilde erkek oldugum belli ve ne sorsam cevap veriyorlar siteyede üye olalı 4ay filan oldu.ayrımcılık yok fon paylaşımıda öle dedigin gibi degil arkadasım siteyi sürekli takip etsen fon bulaan başlık atıo arkadaslar alın link size fon buldum diye hatta sırf merakımdan ben bile işime yaramıyacagından indirdim.
haa bu arada arkidişler cevap yazıyorlar dedim mahcup etmeyin uleee beni
ya burası arkadaş arama sitesi değilmi yksa ben mi nlış yere girdim de o kadar cevap yazdım tühh yawwww.
reel ajans valla söylediğin iyi oldu... arkadaş bulamayacaksam ne işim var benim burda yawww...
reel değilmiş ya real mi kusura bakmayasun!!!