Fotoğrafçılık Forumları
Bayanların Sorularımı Cevaplanıyor
cevap almak için bayan olmakmı lazım teessüf ederim bilgi paylaşılacaksa cinsiyet ayrımı olmaması lazım
Evet bu site zaten bayanların sitesi. Sizin ne işiniz var burda? Nasıl üye oldunuz bu foruma?
Yani şimdi kadınlar hamamına yaptığımız forum gezilerine siz de mi geleceksiniz? Sarma ve dolmalara dokunursan çok kötü depiklerim ona göre.
HA HA HA ÇOK KOMİK YOKSA SENDEMİ BAYANSIN MASKENDEN BELLİ OLMUYORDA STOKES BEYMİ BAYANMI BİLEMİYECEM AYRICA BU BİR GERÇEK İSTERSEN TEK TEK BAK FORUMDAKİLERA BAYANLARA DAHA ÇOK CEVAP YAZILIYO HEMDE SAÇMA SAPAN TELİNİ VER MSN VER ÇOK AYIP
Aman çaktırma abicim, ben de bayanım (hem de çok zarif ve asil) sende bayansın herkes bayan.
Neden bulandırıyorsun ki suları? Sen de bayan ol. Bak ne güzel nickin var pito diye. Bayana da uyar. Ben bayanım de sor sorunu al cevabını topla eteğini, bacak bacak üstüne atma babanın karşısında mutlu ol.
Pardon asıl yapmam gerekeni unutmuşum kusura bakma.
Sor abi bana sorunu, biliyorsam anlatiim. Dükkan senin.
Buyur dinliyorum :
NE KADAR UKALA VE KENDİNİ BİLMEZSİN SAN CİNSİYETİNLE MUTLULUKLAR
Sen de çok asabisin.
Yardım etmeye çalışıyorum işte.
(Çay demledim içer misin? Kaç şeker?)
Forumda bazı kendini bilmezlerin erkek üyelere cevap yazdığı tesbit edilmiştir. Bu arkadaşların üyelikleri iptal edilsin
işi olmayan çok herhalde bu sitede cinsiyet önemli değil mühim olan bilgi paylaşımı beni yanlış anladınız ben eşitlikten yanayım onun için zoruma gidiyor konu bilgi paylaşmaksa herkese olmalı diye düşünüyorum
Bilgi paylaşımı herkese değil miymiş