pıto
pıto (üye)
İzmir / Stüdyo Fotoğrafçısı

Bayanların Sorularımı Cevaplanıyor

cevap almak için bayan olmakmı lazım teessüf ederim bilgi paylaşılacaksa cinsiyet ayrımı olmaması lazım

Tarih: 6 Ekim 2005, 15:20 - İp: yok
stokes
stokes (üye)
İstanbul / Meraklı

Şimdi efendim gerçekleri konuşmak gerekirse Türkiye'de kadın erkek eşitliği yoktur (belki dünyanın başka yerinde de yoktur ama ben Türkiye'yi biliyom sadece). Erkekler bayanları haddinden fazla koruma eğilimi içindedirler. Mahallesindeki kızı diğer mahallenin erkeklerine karşı korur, işyerindeki bayanları kızkardeşiymiş gibi yabancılara karşı korur, vapurdan inerken elini tutar (hiç vapurdan inen bir erkeğe yardım eli uzatırmısın? Uzatmazsın), hatta bazen bu koruma bayanları huzursuz ve de mutsuz eder bayanlar da erkeklerin başının etini yer.
Bu yüzden bu tür platformlarda da bu tür kayırmalar görebiliriz. Bunda sinirlenecek, bozulacak, üzülecek bir durum yok. Bazen bayanlar bu tür kayırmaları kullanıyor olabilir. İşte bu tehlikeli buna dikkat edeceksin kendini kullandırmayacaksın.
Benim bu forumda gördüğüm ise herkes herkese yardım etmek için zaman harcıyor, -tamam bayanlara daha fazla zaman harcıyor olabilir- ama erkeklere de yardım etmek için çabalayan bir sürü insan da var onlara nankörlük etmemek gerek. Zaten dikkat ettim insanların nickleri ve nicklerin altındaki simgeler o kadar unisex'ki bu forumun başlığını görmeden önce kimin bayan kimin erkek olduğunu farketmiyordum. Sonradan dikkat etmeye başladım ve yine de %80 insanların cinsiyeti belli değil. Fakat sabahtan beri Dadanagast diye bir arkadaşla sabahtan beri bayan diye konuşuyordum dikkat edince erkek olduğunu gördüm. Üzüntü ve muz kabuğu tabiki. İnsanların hayalleriyle oynamayalım lütfen.

Tarih: 6 Ekim 2005, 18:56 - İp: yok
alobar
alobar (üye)
Antalya / Amatör

dadanagast bunu duymasın bence . Yok öyle bişey arkadaşım. Bayan-Erkek farketmez. Kim soru sorarsa "biliyorsak" ve " Soru doğru bölümdeyse" cevaplarız. Zaten stokes (Bayan mı erkekmi bilmiyorum ama) in dediği gibi böyle ortamlarda kim erkek kim bayan pek belli olmuyor. Takma kafana böyle şeyleri.

Tarih: 6 Ekim 2005, 19:02 - İp: yok
tamerahmet
tamerahmet (üye)
Yurtdışı / Amatör

pito sana hak veriyorum ama stokesinde dediği gibi sadece bayanlara cevap yazanlar sınırlı mumkun oldugunca herkez bir şeyler paylasıyor bende daha önce dile getirdim aynı konuyu fon arayan bir bayan arkadasa masallah millet utanmasa gidip adresine ellle teslim edecek bu hasssasiyeti neden diğer arkadaslara gosterilmiyor tamam herkez fonu parayla alıyor veya binbir guclukle bi yerlerden buluyor paylasmak istemeyenlere hak veriyorum ama işin ucunda bayan olunca durum değişiyor işte neyse fazla germe kendini bu kadar,olanla yetinmeye bak.

Saygılar....

Tarih: 6 Ekim 2005, 19:41 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

hoppala.. ben de sen bayansin diye sabahtan beri dokturuyordum stokes.. yoksa sen de mi bayan degilsin? tuh.. bilsem yazar miydim o kadar?
(saka bir yana, fotografima bakinca bayan olarak mi gordun beni? ille sakalli falan mi olmak lazim?.. )
neyse..
..bu konu hakkinda soyelenecek fazla birsey yok aslinda.. centilmenlik icabi bir bayan soru sordugunda hemen ilgi gostermek gerekir ilgili soruya..

Tarih: 6 Ekim 2005, 21:01 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

arkadaslar bu arada; bayanlarin sorulari mi cevaplaniyorla photoshop bolumunun ne alakasi var allahaskina?..
serbest kursuye..

Tarih: 6 Ekim 2005, 21:03 - İp: yok
ozge81
ozge81 (üye)
İzmir / Amatör

merhaba
hobilerin bayan erkek ayrimi olmadan yardimci olunmasi taraftariyim ama genede hemcimsimin bu kadar kadin erkek ayriminda yorulmasini istemem
izmirden herkese selam

Tarih: 6 Ekim 2005, 21:05 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

hemcinsinizin yorulmasi?..
ozge byansin degil mi? yoksa ben mi yanlis dusunuyorum?

Tarih: 6 Ekim 2005, 21:15 - İp: yok
fotoser
fotoser (üye)
Eskişehir / Stüdyo Fotoğrafçısı

nekadar espiri yeteneğimiz varmış.amacımıza ulaşana kadar yapmıcamız şey yok.oturunda bi program yapın photoshopnet diye de studyo fotoğrafçıları 7var 8çıksın 9 yükleyelim diye cebelleşmesin?

Tarih: 16 Ekim 2005, 01:45 - İp: yok
tamerahmet
tamerahmet (üye)
Yurtdışı / Amatör

foftoser onuda baskaları yapsın biz kullanmayla ilgileniyoruz senin vaktin varsa sen yap hani sole 30 saniyede pat diye gelin damat fotosu cıkartsın parası kac paraysa verelim kardesim Saygılar....

Tarih: 16 Ekim 2005, 03:25 - İp: yok
a.haydar
a.haydar (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

3 ay dır üyeyim nedense ben böyle bir ayrım görmedim
varsada pozitif ayrımcılıktır canım

Tarih: 20 Mart 2006, 14:11 - İp: 85.***.**5.102