Fotoğrafçılık Forumları
Nihayet H5 Aldım..
Herkese selamlar.. Büyük araştırma, Canon, fuji, sony derken, son kararla H5 aldım. Makinem cumartesi geldi. Extra fazladan 2 gb orjinal sony hafıza kartı ve yine extradan UV filtresiyle birlikte 750 YTL'ye aldım. Sıfır kutusunda..
Tabii ilk iş makineyi tanımaya çalışıyorum. İlk olarak otomatik modda çekimler yaptım ve otomatik modda bile çıkan fotoğraflara hayran kaldım!! [>:D
hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
hayırlı ugurlu olsun derler ya bol fotograflı gunler
hayırlı olsun inşallah makine aldım deyipte foto eklemeyenlerden olmazsın yani sölediklerin burada sözle kalmaz gözümüzlede görürüz inşallah
tekrar hayırlı olsun
Sevgili arkadaşlar; Cangulay, ceyhun 187, a_hamit..
Çok tşekkür ediyorum, sağolun. Bunca zamandan sonra karar verip sonuçlamak çok güzel..
Bu arada sevgili a_hamit,
Bem hiç fotoğraf ekelmeyecek birine benziyor muyum?
Almadan önce bile cep telefonumla 6 fotoğraf yüklemişim. Şimdi de yüklüycem tabii.. Ama tabii yavaş ve sabırla.. Her fotoyu koymamak lazım.. Önce insanın kendi içine sinmeli..
Hayırlı Uğurlu olsun bol fotoğraflı günler...
Sen de sağol dostum chopsuey.. Teşekkür ederim.. Teknik tartışmalara girdik tabii hep ama bunlar forumların gereği zaten!
Sevgili Mustafa tekrar makinan hayırlı olsun bence fotoğraf koymakta çekinme çünkü üstların yorumu ile kendini geliştirme olanağın olabilir ve tabiki bol bol fotoğraf çek ben makinayı ilk adığım hafta yaklaşık 1000 tane fotoğraf çekmiştim baya faydasını görüyorsun en azından makinanın ayarlarını tanımak adına ve her fotoğrafta eksiklerini görüp başka bir şey deneme fırsarı buluyorsun.
Onlar formun olmazsa olmazları
Panctom hayırlı olsun Makinen.
Makine üzerinde 16mt yazan Flaş mesafesi nin altında küçük olarak bilmem kaç iso sensitivity diye belirtir.ISO ayarın Flaş mesafeni belirler.Geniç açıda ISO 1000 iken o mesafeyi aydınlatabilir.
Bu arada H5 in fiyatına baktım da baya yüksek aydınlarda Link sen nereden aldın acaba?
İlgili olabilecek konular
-
Müthiş Panasonic Gh4 'ten Sonr Gh5 ?
21 Şub. 2017, 14:41 canmarangoz
1426508 Mar. 2017, 09:10
mete007 -
-
Nihayet Nikon D5100'üme Kavuştum
14 Haz. 2012, 19:19 nighthawk.
5313204 Ağu. 2012, 21:13
morkereviz -
-