Fotoğrafçılık Forumları
Yargıtay Ve Gata
Yargıtayımızın son marifeti;
Töre cinayetinde askılı elbise giymeyi
tahrik sayıp kızını öldüren babaya cezada indirim uygulamışlar..
GATA' da ise Nejat Uygur'u ziyaret etmek isteyen
Emine Erdoğan'ı GATA'ya almamışlar..
Biri yargı...!!! Diğeri Asker...!!!
Şeriat getirmek isteyen...!!! AKP'ye direnen son kaleler .
...
...
Önce kendi kafalarını bir değiştirseler,
herşey düzelecek ama...
#ahmetçiçek' tarafından 02.02.2010 10:17:53 tarihinde düzenlendi.
Kapatılan DEP'in Diyarbakır eski milletvekili Hatip Dicle, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın, kapatılan DTP'nin Genel Başkanı Ahmet Türk'e, Kandil Dağı ve Mahmur'dan gelen 34 PKK'lının bırakılacağı sözünü verdiğini iddia etti. Dicle, “15 Ekim 2009 tarihinde DTP Genel Başkanı Ahmet Türk beraberindeki bir heyet ile birlikte İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ı ziyaret etti. İçişleri Bakanı da bu heyete, 'Konuyla ilgileniyorum. Müsteşarımı Diyarbakır'a gönderdim. Hakim ve savcılar ayarlandı, geldikleri gibi geçecekler” dedi.
HABERİN LİNKİ
"Hakim ve savcılar ayarlandı, geldikleri gibi geçecekler"
Keşke birde Yargıtay'ı ayarlayıp Yök gibi Rtük gibi hükümetin emir kulu deniz fenerinden dolandırıcılık sanıklarını doldurabilseydi içine.
O zaman bizden daha demokratik ülke olmazdı netekim yeryüzü global dünyasında.
metecim avatarı çakma dvd den izledim..
konu ve olaylar çok tanıdık.. kahraman amerikan askeri, starvars, yanar döner efektler, büzüklerin efendisinden bi tutam.. azıcık ondan biraz bundan..
özellikle görsel bakımdan feyz almak için filmin üç boyutlu gösterimine gitmeye niyetliyim.. hikayesi bakımından pek haz etmediğim starvars olaylarına duygusal aşk meşk karışımı olduğu için o tarafı beni ilgilendirmiyor.
ben yine ney üfleyim..
sen zerk ettin bunuda esrar gibi kanıma.. vesile oldun diyelim.. bab-ı esrar cinsinden.. şikayet değil kesinlikle.. iyiki yaptın..
roko sen nerden bulcen o kadar parayı .
Bazı konulara ister istemez karışıyoruz.. FAkat sebep olan halen forumda dururken fotoğrafları ve yorumlarıyla sevdiğimiz bir kimsenin ayrılışı yanlış olur.. kırdıysam, meçhul ve foto34 den ben özür diliyorum.. Ancak, tartışmaların münakaşaya dönüşmesinden zevk alan kimselere prim verilmemesi için; birbirimize ortak yönlerimizle sarılalım diyorum.. Işığınız bol olsun..
Üç boyutlusuna felan para vermeye değmez Rokomoto'm.. ben öyle yaptım, pişmanım...
pazarcım para elimin kiri..
iki su dökte yıkayım..
söyle bakiyim senin vekaletin kaç para..
hatta şöyle sorayım.. bana ahzu kapza versen kaç para istersin..
annadın heralde sen onu..
sen öyle diyosan gitmeyim metecim..
ama benim filmin konusuyla hikayesiyle işim yok..
dediğim gibi.. ürettiğimiz fikri görsellerde belki bir faydası olur diyerekten...
BElli belli parasızlıktan yamuk yumuk olmuşun.