ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Yargıtay Ve Gata

Yargıtayımızın son marifeti;
Töre cinayetinde askılı elbise giymeyi
tahrik sayıp kızını öldüren babaya cezada indirim uygulamışlar..

GATA' da ise Nejat Uygur'u ziyaret etmek isteyen
Emine Erdoğan'ı GATA'ya almamışlar..
Biri yargı...!!! Diğeri Asker...!!!
Şeriat getirmek isteyen...!!! AKP'ye direnen son kaleler .
...
...
Önce kendi kafalarını bir değiştirseler,
herşey düzelecek ama...

#ahmetçiçek' tarafından 02.02.2010 10:17:53 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Şubat 2010, 10:16 - İp: 78.***.**7.17
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Şimdi işin iç yüzü ortaya çıktı. Sen açıkça davet üzerine burada birilerinin avukatlığını yapmaya soyunduğunu söylesene. Oysa sen kendi tezlerini bile savunmaktan acizsin avukatlık senin neyine!!!!!

Ben burada senin gibi bu vatanın ve milletin değerlerini diline dolayıp ortalıkta dolanan insan müsveddelerine ve onların savunuculuğunu yapanlara hakaret ettim. Yine karşıma çıksınlar yine ederim!!!

Ne o birileri size yapılan hakaretleri hatırlatıncamı ahlak bekçiliğiniz tutuyor? Oysa bir yerlere bizzat danışmanlarınız tarafında süpürmeyin ama kullanın diye taktim edilirken neden sesiniz çıkmıyordu? Sende bilirsinki ‘’pislikler süpürülür’’. Sence danışmanlarınız sizleri ‘’süpürmeyin’’ diyerek takdim ederken ne yerine koymuş olabilirler????

MHP nin hiçbir seçim öncesi ve sonrası millete başörtüsü konusunda verilmiş bir sözü yoktur!!!! Bunu bizzat sen ispat etmekle yükümlüsün. MHP sadece hangi parti olursa olsun başörtüsü sorununu çözmeye yönelik yapılacak çalışmaya kayıtsız destek vereceğini defalarca deklare etmiştir!!!

Nitekim 2008 yılında savunduğun zihniyete MHP tarafından al bu sorunu çöz diyerek koşulsuz destek verilmiş mutabakata varılmıştı. Hatta bu sorunun sadece Anayasa değişikliği ile çözülemeyeceğini bu sorunun çözümü için YÖK kanunun EK-17. maddesininde değiştirilmesi gerektiği sizlere MHP tarafından defalarca söylenmesine rağmen yarı yolda çark ettiniz. Nasıl çark etmeyesiniz bu sorun çözülürse kim üç yıl önce eşimi başörtülü olduğu için GATA ya almadılar diyerek mağduru oynayacak? Kim türban, türban diyerek vatandaşdan oy isteyecek. Birde kalkmış burada utanmadan sıkılmadan ‘’mhp başörtüsü diye diye milletten oy dileniyor’’ diyorsun!!!TIKLAYINIZ

Azıcık idrak yeteneğin olsaydı mhp türban, türban diyerek oy dileniyor sözünü etmezdin!!!!!
Nedenmi??? BU ÜLKEDE YILLARDIR BAŞÖRTÜSÜ SORUNU YAŞANIYOR AMA SENİN SÖYLEDİĞİN ŞEKLİ İLE TÜRBAN TÜRBAN DİYE MİLLETTEN OY DİLENEN MHP BİR TÜRLÜ İKTİDAR OLAMIYOR. SENCE BURADAN MİLLETİN BAŞÖRTÜSÜ SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİNİ İSTEMEDİĞİ SONUCU ÇIKMIYORMU? Şu anki halin tam gülermisin ağlarmısın durumu!!! Şecaat arz ederken sirkatin söylemek böyle bir şey olsa gerek!!!!

Şayet senin dediğin gibi türban, türban diye vatandaştan oy dilenen MHP olsaydı türban sorunun yaşanmaya başladığı günden bu yana MHP her seçim ilk iki parti arasında olmuş olurdu. Ama bakıyoruzki başörtüsü sorununun yaşanmaya başlamasından bu yana iktidarda başörtüsüne türban diyerek siyasi simge yapan milli görüşçüler var. Savunduğun zihniyetin çatısı altında siyaset yapmaya devam eden milli görüşçülerin varlığınıda göz önüne getirirsek başörtüsünden yıllardır kimin nemalandığını açıkça ortaya çıkıyor.

Sen nasıl bir idrak sorunu yaşıyorsunki milletvekilliğine adaylığını koyduğu gün TBMM sınırları içinde başörtüsünü çıkaracağını kamuyona beyan eden eden Nesrin Ünal'ı eleştirirken savunduğun zihniyet arasında siyaset yapanlardan akepe Van milletvekili Gülşen Orhan'ın ve İstanbul milletvekilli Ayşe Nur Bahçekapılı'yı görmezden geliyorsun. Bunu hangi ahlak anlayışına sığdırıyorsun!!!!TIKLAYINIZ

7 Temmuz 1997 tarihinde yürürlüğe giren EMASYA PROTOKOLÜ !!!! İnanç istismarcısı tayfanın mağduru oynamak adına 54. REFAHYOL hükümeti döneminde gider ayak protokol maddelerini hazırlayıp 30 Haziran 1997 tarihinde göreve gelen 55. ANASOL-D hükümetine bıraktığı mirası!!!. Şimdi sen veya bir başkası çıkıpta burada bana böyle bir protokolün seçimden yeni çıkmış üçlü koaliasyon hükümeti tarafından nasıl oluyorda bir hafta içinde hazırlayıp yürürlüğe soktuğunu izah etsin bakalım. Bugün medyanın tamamının yandaş diyerek adlandırılanların elinde olması nedeniyle işin bu boyutu pek irdelenmiyor. Tabiri yerindeyse emasya protolü ile kendi yaptığınız binayı yıktınız!!!!!

Gelelim kafatasçılık ve ırkçılık safsatalarına!!! Sen bu iki kelimenin anlamını biliyor olsaydın bugün devlet yönetiminin her kademesini elinde bulundurmasına rağmen ‘’nüfus sayımında vatandaşa etnik kimliği sorulsun’’ diyen zevata sessiz kalıp 36 etnik köken edebiyatı yapan zihniyeti savunuyor olmazdın!!!TIKLAYINIZ

Ve şu milliyetçilikten geçinmek mevzusu!!!! Milliyetçiliğimi hiçbir şekilde seninle tartışmam zira BENİM MİLLİYETÇİĞİMİN ZEKATI SENİ ADAM ETMEYE YETER!!!!!

Söylediğim gibi benim için vakit kaybından öte birşey değilsin!!!!

#mechul75' tarafından 09.02.2010 01:05:16 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Şubat 2010, 00:56 - İp: 88.***.**7.57
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

öncelikle ben kimsenin daveti ile yazmıyorum bunu bil.senin yazdıgın bütün yazıları okudum.aslında kimse senin gibi terbiyeden yoksun körükörüne siyaset yapan ırkçı pislige bulaşmamak için sana cevap vermiyor ama meydanda sürekli çemkirmen artık başagrısı yapıyor.birileri yüzüne bişey vurdugu zaman başlıyorsun iftira atmaya bu eski konularda mevcut delilli.

insan müsvettesi bu kelime inanan bir insanın kullanmaktan ar duyacagı bir kelime yani yaratan haşa yaratamamış eksik kalmış müsvette öylemi.sizdende böyle bir kelime beklenir pabuçumun milliyetçileri.

süpürme meselesine gelince haberin kaynagı sizin kankardeşiniz ruh ikiziniz deniz baykal olunca kesin dogrudur. çünkü şıracının şahidi bozacı olurmuş hem dinimizde de 2 şahit yeterli birisi siz birisi kardeşiniz baykal haber kesin dogrudur.

mehep nin her seçim öncesi baş örtülü bacınızın örtüsü batmaktaydı zalimin gözüne türküsü ile meydanlara inip otobüsün üzerindeki kürsüye yumruk vurup başörtüsü kutsalınıza dokunan elleri kıracagız diye oydilendiginiz günleri unutmuş olabilirsiniz.çünkü agzınızdan çıkanlarda samimi olmadıgınız için duymanızda mümkün olmuyor.
hatta aç kapa nesrin kürsüden baörtüsü ile oy dilenimiştide asla çıkartmayacagını söylemiş bende dahil yemin günü tüm türkiye ekranlara kilitlenmiştide saygı deger devlet abisi adam gönderip açılsın saçılsın birazda kırıtsın çıkıp yeminini yapsın demiştide ertesi günü aç kapa nesrin kendini çıplak hissetmişti gazetelere açıklama yaparken.
tabi biz unutkanızya siz yok öyle bişey deyince bizde yedik.siz her konuda oldugu gibi yine unutmuşsunuzdur ama biz unutmadık.nesrin bacınızın düştügü durumu.

başörtüsü sorununu çözmeye destek veririz demişmişlerde siz son verdiginiz sözde ak partiye oynadıgınız oyunla (OYUN OYNADIGINIZI SAYIN VEKİLİNİZ CANBAZ BÖLÜKBAŞI ÖVÜNEREK SÖYLEMİŞTİ)kapanmanın eşşiginden döndü ak parti ozamanda samimi deyildiniz şimdide SİZİN İPİNİZLE KUYUYA İNİLMEZ zaten o ipi sonradan buldunuz apo yakalanınca ipiniz yoktuya sonradan buldunuz onuda halkın üzerine attınız saglam deyil diye neolur neolmaz boynunuza falan dolanırda atın tabi atın.
millete emin çölaşanın yazısını delil diye yutturmaya çalışıyorsun emin çöaşan hangi gazeteden kovulmuştu yalan haber yüzünden ama olsun o yazıyorsa kesin dogrudur. etti 2 şahitli ıspatlı beni mahçup ettiniz.

siyaset senin dedigin gibi.....
vallahide bu millet sizi biliyor billahide biliyor bütün sag partileri kapatsınlar sadece siz ve kominist partisi kalsın vallahide billahide halk sizi seçmez deyil türban meselesini halletmeniz agzınızla kuş tutsanız sizi seçmez bu millet sizi gördü sizden çok çekti ırkçılıgınızdan hırsızlıgınızdan mafyanızdan riyakarlıgınızdan.
milliyetçi geçinip her türlü işi yapar dindar gözüküp dinin yasakladıgı her şeyi yapar asar vurur kırar ama her türlü naneyide yersiniz ama millet yemez.gelebileceginiz en son yer ecevitin gelini olmaktı onuda oldunuz zaten sondurak.

idrak sorunu yaşamıyorum açkapa nesrinin asenalıgını yukarıda yazmıştım.asena derken ergenekondakinden bahsetmiyorum hani şu ibonun metresi asenadan bahsediyorum kıvırandan.yemin töreninde ekran karşısında hayal kırıklıgı yaşatan asenadan.

emasya protokolü konusunda anlayamamışsın.diyorumki genel kurmay başkanı emasya protokolü gereksizdi kalktıgı iyi oldu dedigi halde sizin gelin ile ikiziniz baykal kalkması hatayıdı dedi.ha bu arada adli tıpta dursun çiçek imzasının gerçek oldugunu rapor etti hani diger konularda ergenekonu savunuyordunya sahi albayın biriside ordudan atıldı 4 yıl hapis yedi. yine şu sizin ergenekondan dolayı.avukatıydınızya hani ergenekonun.

sana göre birisi etnik kimlikten bahsedince sessiz kalmayıp bahseden adamı bir gecede götürmek lazım tahtalı köye ama bu size göre biz diyoruzki sizin gibi elimizden adam öldürmek gelmiyor bürokratik yollardan halledelim diyoruz.sen nasıl milliyetçiyim deyip kafatasçılık ve ırkçılıktan bahsedip senin fikirlerini herkes kabul etsin istiyorsan onlarda diyorki bizde varız bizimde farkımıza varın diyor. ama çizgiyi aşarak söylenirse hukuk kuralları içerisinde gerekli cevaplar verip geregini yapıyoruz.

en son yazdıgın parafa katılıyorum. EVET SENİN MİLLİYETÇİLİGİNİN ZEKATI BENİ ZENGİN ETMEYE YETER .... ÇÜNKÜ ÖNCEDENDE DEDİGİM GİBİ SİZLER MİLLİYETÇİLİKTEN GEÇİNİYORSUNUUUZZZ. HALİYLEDE ZEKATIDA FAZLA OLUR.

bu sitede senin kadar yanlışı savunup madara olan birisi daha yok biliyormusun.

link:

açıklama1

açıklama2

başörtüsü hakkında. geçmişte kimin kucagında meclise girdiginiz hakkında.link
TIKLA

ÜMİT ÖZDAG BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNDA MHP NİN SÖZLERİTIKLA

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇÖZÜYORDUNUZ.

SİZİN SEÇİM BEYANNAMENİZ TIKLA

SİZİNKİLERDEN BAŞBUGA ŞİKAYET

SEÇİLSEYDİ GENEL BAŞKANINIZ OLACAKTI

BURDA DA İFTİRA ATTIGINIZ GÜLŞEN ORHANTIKLA

#fotofoto34' tarafından 09.02.2010 09:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Şubat 2010, 02:13 - İp: 88.***.**7.253
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

şimdide tayyibi peygamber ilan etmiş akapeliler.
ben kendisini son osmanlı padişahı sanırdım meğerse.
ne diyecez şimdi. hz.tayyip mi ?
demokrasi kahramanlarının marifetlerine bakın. ya başlarında padişah görmek istiyorlar ya da peygamber icat edip tapınmak.
Demokratik duygular sarmış dört bir yanımızı.

Tarih: 9 Şubat 2010, 19:33 - İp: 78.***.**5.245
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

böyle göze böyle parnak..
akp sokuyor parmağı gider ayak...
bazılarıda bu durumda gözleri pörtlüyor tabi..
niye
çünkü dereye su gelmedi..
kurbaanında gözü patladı..

Tarih: 9 Şubat 2010, 21:02 - İp: 88.***.**2.64
fotofoto34
fotofoto34 (üye)

evet net foto çetesinin diger mensuplarıda geldi.bu konu 2 yıl önce densizin birisi tarafından gündeme gelmişti.gerekli cevaplarda verilmişti ama sizde algılama sorunu varya siz gündemi 2 yıl geriden takip ettiginizden normaldir

Tarih: 9 Şubat 2010, 22:01 - İp: 88.***.**0.186
okyanus.
okyanus. (üye)

aha yine gelmiş akapeli.
bu topicten hayır gelmez artık.

iki yıl önce o densizliği yapanda akapeli değilmiydi. niye beklediniz atmak için iki yıl.

biz gündemi iki yıl geriden takip ediyor olabiliriz netekim.

keza siz çağı 600 yıl geriden takip ediyorsunuz. ortaçağ takip mesafesi mertebesi.

Tarih: 9 Şubat 2010, 22:48 - İp: 78.***.**5.245
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Okyanus sen meslek liseli mi idin yoğsam imamhatiplimi.
NE düşünme mertebesinde isin danıştayın kararı ile ilgili olaraktan.
Zira diğer mesele Meçhulun küfür partesine dönmekte. Mehape ne düşünür acep katsayı hakkında.

Tarih: 10 Şubat 2010, 00:22 - İp: 88.***.**3.63
fotofoto34
fotofoto34 (üye)

sen bu topikten hayırmı bekliyordun sizin oldugunuz yerde hayırın ne işi olurki elinizden dilinizden şer akıyor resmen şer odagısınız. hayır bekliyormuş.
bizleri 600 yıl geriden gelmekle suçlayan kişi ki (lafı osmanlıya getireceksin )kendisine ergenekonda güya yol gösteren mahlukatı rehber seçmiş bir siyasi görüşün temsilcisi çok çelişiyorsunuz.

Tarih: 10 Şubat 2010, 00:51 - İp: 88.***.**0.186
fotofoto34
fotofoto34 (üye)

diyelimki densizin birisi başbakana padişah demiş (cevabınıda almıştır gerekli yerlerden)

diyelimki densizin birisi 2 yıl önce ki öyle demedigi açık ortada çarpıtma ile söylediginiz şekilde demiş olsa bile bunun suçu başbakanın ve o düşünceye sahip insanların hepsine kesiliyorsa.

burayı iyi oku TV KAMERALARININ ÖNÜNDE SİZLERDEN BİRİSİ BAHÇELİYİ GÖRÜNCE KÖPPEK GİBİ ULUMAYA BAŞLADI.

ŞİMDİ BİZİMDE ŞUNU DEME HAKKIMIZ DOGDU O GÖRÜŞE SAHİP HERKES ............ Mİ DİYECEGİZ.
ÖYLEYE densizlerin söyledikleri camialara maloluyorsa

Tarih: 10 Şubat 2010, 00:57 - İp: 88.***.**0.186
okyanus.
okyanus. (üye)

ona mahlukat demezler.
BOZKURT derler.
Keza pazaremmi de beslemekte evinde.

Tarih: 10 Şubat 2010, 01:12 - İp: 78.***.**5.245