Fotoğrafçılık Forumları
Yargıtay Ve Gata
Yargıtayımızın son marifeti;
Töre cinayetinde askılı elbise giymeyi
tahrik sayıp kızını öldüren babaya cezada indirim uygulamışlar..
GATA' da ise Nejat Uygur'u ziyaret etmek isteyen
Emine Erdoğan'ı GATA'ya almamışlar..
Biri yargı...!!! Diğeri Asker...!!!
Şeriat getirmek isteyen...!!! AKP'ye direnen son kaleler .
...
...
Önce kendi kafalarını bir değiştirseler,
herşey düzelecek ama...
#ahmetçiçek' tarafından 02.02.2010 10:17:53 tarihinde düzenlendi.
bilader ben mhp li değilim.
yanlış kılıç sallama.
sonuçta boz, kara, alaca, karabaş, velhasıl nihayetinde genellikle leşle beslenen bir hayvan yani.
son soruya öyle diyebilirmiyiz.??? demekki diyebiliriz.
o agızla konuşuyorsun sürekli destek veriyorsun.o gürüşte olmayabilirsin ama düşmanımın düşmanı dostumdur diyorsun.en az onlar kadar saçma ve onların yalanlarını konuşuyorsun
Hiç kimsenin inancını tartışmam ama Irak’ta 1,5 milyon müslümanın katledildiği bir projenin eşbaşkanı olduğunu göğsünü gerere söyleyip kahraman olarak tabir ettikleri abd askerlerinin sağ salim bir şekilde evlerine dönmeleri için duacı olan zihniyetin nasıl bir müslümanlık anlayışına sahip olduğunu sorarım!!!
Bak buradan bütün samimiyetimle söylüyorum sen algılama özürlüsün bu yüzden okuduğunu dahi anlayamıyorsun. Kaynak olarak verdiğin yerde bak ne yazıyor ‘’ Yüzde 99 u Müslüman olan bir ülkede başörtüsü sorunu yaşanmamalıdır. Başörtüsüne yasak getirmek, ateş ile oynamak gibidir. Başörtüsüne itiraz olamaz. Müslümanlar incitilmemeli. Biz iktidara gelince başörtüsü sorununu çözeceğiz
Yukarıdaki parafta altı çizili olan yere dikkat!!! Biz iktidara gelince başörtüsü sorununu çözeceğiz şimdi söyle bakalım MHP bu ülkede kaç defa akepe gibi tek başına iktidara geldi? Siz sekiz yıldır iktidarda tek başına olmanıza rağmen bu sorunu çözemediğinizi milletten saklıyacaksınız 1999 seçimlerinden ikinci parti olarak çıkan MHP çözmedi diye ahkam keseceksiniz. Bu ne iki yüzlüktür, bu ne aymazlıktır!!!!
Tek başınıza iktidarda olduğunuz bugün anayasayı bile değiştirebilecek güce sahipsiz. İş adı belirsiz paketler hazırlamaya gelince engel tanımıyorsunuz. Ama başörtüsüne yani sizin istismar kaynağınıza gelince ses yok!!! Hadi hazırlayın bir paket çözün başörtsü sorununu kurtarın milleti bu dertten elinizi tutanmı var? Hani başörtüsü sorunu sizin namus borcunuzdu. Ama yok bu sorun çözülürse inanç istismarcısı zihniyet kimden oy devşirecek!!!
BAŞÖRTÜSÜ NAMUS BORCUNUZ TIKLAYINIZ
AKEPE NAMUS BORCUNU ÖDEMİYOR TIKLAYINIZ
AKEPE SÖZÜNÜZÜ TUTMADI TIKLAYINIZ
YÜZDE 1,5 UN SORU TIKLAYINIZ
Söylediğin gibi bu millet dostunuda düşmanınıda çok iyi biliyor. Bu yüzden o kadar yemin etmene gerek yok. Yalnız bu milletin çok iyi bildiği bir şey daha vardır. Oda çok yemin etmenin yalancı kişilerin adeti olduğudur.!!!
Kendi yaptığınız binayı yıkmak olarak nitendirdiğim Emasya konusunda İlker Başbuğ’un aksi bir tutum sergilemesi sizin için mağduru oynama ortamı yaratırdı. İşte bunu gören İlker Başbuğ olası bir mağduru oynama oyununuzu bozdu!!! Ama siz bunu göremediniz!!!
Yazdığın yazının belkide en gülünç yeri ‘’her şeyi hukuk kuralları içerisinde gerekli cevapları verip gereğini yapıyoruz’’ sözü!!! Şayet hukuk anlayışınız dağdan inen it sürüsünün ayağına hakim ve savcı göndererek seyyar mahkemeler kurmaktan ibaretse vay halimize!!!!
Ve gelelim sözün bittiği yere!!! Ben oraya BENİM MİLLİYETÇİLİĞİMİN ZEKATI SENİ ADAM ETMEYE YETER!!!! Yazdım ama sen gözünü dünyevi zenginliklere diktiğinden senin için maddiyatın tüm manevi değerlerin üstünde olduğunu ilan ettin!!!
Ben bugüne kadar tartıştığım hiçbir ortama madara olurum veya madara ederim gözüyle bakmadım. Sen ve senin gibiler girdiğiniz her ortamı gövde gösterisi yapılacak yer olarak algıladığınız sürece sizden ne köy olur kasaba!!!
Bak buradan tekrar söylüyörum sen algılama özürlüsün şayet algılama sorunu yaşamıyor olsaydın kalkıp burada bir milletin milli sembollerinden biri olan BOZKURT u sonuçta boz, kara, alaca, karabaş, velhasıl nihayetinde genellikle leşle beslenen bir hayvan yani. diyerek sıradanlaştırmazdın. Böyle bir tavır takındığın zaman dünyada hiçbir şeyin manevi değeri kalmaz. Kutlu tanınan, sevilen, sayılan her varlığa bir kulp takılır. BUnları "Ana" nihayet çocuğu dünyaya getiren bir dişidir. "Bayrak" renkli bir bez parçasıdır. "Devlet Başkanı" herhangi bir adamdır. "Anayasa" sıralanmış maddelerden ibarettir. "Ahlak" açıkgözlerin ahmakları yolmak için uydurduğu bir yalan, "aile" ve "disiplin" insanlara sıkıntı vermekten başka rolü olmayan lüzumsuz şeylerdir diyerek örneklendirebiliriz. Ama söylediğim gibi benim için vakit kaybından başka bir şey değilsin!!!
Bak buda MHP nin seçim beyannamesi TIKLAYINIZ sağda solda arama
#mechul75' tarafından 10.02.2010 05:39:20 tarihinde düzenlendi.
ozaman şöyle algılayabiliriz.mhp ikdidara gelince çözecegiz demiş miş seçim beyannamesinde ee gelmiştinizya ikdidara.neden çözemediniz.ha diyorsunki biz orda ikdidar deyil ikdidara yamaktık fügürandık emir eriydik diyorsan orası başka. sonuçta çözecegim diyerek oy dilendin.
sizin başka alternatiflerinizde oldugu halde gidip ecevit ve yılmazla kurdunuz.2. iken 3. duruma düştünüz.sizde biliyorsunuzki siz koalisyon yapmasaydınız cumhur başkanı görevi size sunacaktı 2. parti olarak.ama siz hükümet kurma kabiliyetinizin ve gerekli bilgi becerinizin olmadıgını bildiginiz için gidip yamak olmayı tercih ettiniz.
anayasa degiştirme mesellesinde elinizi tutanmı var diyorsunya evet var siz ve ruh ikiziniz baykal var bunu sende biliyorsun.
sende söylemişsin millet herşeyi çok iyi biliyor ilk seçimde de geregini yapacak ama siz yine pişkin pişkin sırıtarak hileyle seçim aldılar diyeceksiniz.
yine söylüyorum sen ve senin gibilerin milliyetçiligi şehit cenazelerinde elinizi it başı yapıp meydanlarda uluyarak milliyetçilikten geçinmekten öteye gidemez.ki diger konularda ikdidara yüklendigi için kanka olarak gördügünüz chp ve pkk ile bile kol kola girip ikdidar düşmanlıgı yapabileceginizi gördük.sizin gelin önü dügmeli dtp lilerin ellerinden çiçek bile almıştı hatırlarsan.
evet bana göre sizin kutsal saydıgınız şey hayvandan başka şey deyildir leşle beslenir.
demişsinki "Devlet Başkanı" herhangi bir adamdır. vs vs diger konularda devlet başkanı için yazdıgın sıfatlar isimler sizlere göre devlet başkanının herhangi bir vatandaştan başka bişey olmadıgını ortaya koyuyor.yazdıklarını okursan göreceksin.buda kendinle çeliştigini gösterir.
velhasıl kelam sen kabullenmektede problem çekiyorsun sen ve senin gibilere halk ilk seçimde gerekeni yapıp cevabını verecektir.buralarda siyaset yapmak yaptıgınız yanlışların yüzünüze vurulması sizin ar damarınızı çatlatmış pişkinlik yapmış sizde.
2009 yazarken iki sıfır var 9 un yanındaki sıfırı at.. 2 yanında sıfır var onuda sildiniz 2 ile 9 toplayın.. ne yapar 11
2009 içindeki 2 sıfırı da sildiniz.. ne kaldı 29 kaldı.. 11 ile 29 u toplayın alın size MHP nin kuruluş yıl dönümü... cem yılmaz boşuna çalışıyor.. bir de bu adam genel başkan.. matemetik kurallarını alt üst ettii.. bu işleme bi isim bulalım.. "BAHÇELİ YUVARLAĞI" diyelim bu hesaba.. formül şu istediğin sayıdan istediğini yap.. 2009 dan tavşan yap... bu adam spastik yav.. MHP ve CHP ne çekiyorsa liderlerinden çekiyor... meşhur bi atasözü var..
ASLANIN YÖNETTİĞİ CEYLAN ORDUSU...CEYLANIN YÖNETİĞİ ASLAN ORDUSUNDAN İYİDİR..
Aslan gibi bir liderimiz var.. inadına erdoğan.. inadına diyorum bak.. inadına erdoğan..
BEN BU ŞAPŞAL ADAMA OY VERMEM... 11+29 40 yapar
idamla ilgili konu kulagında problem yoksa iyi dinle.
TIKLAAA....
Keza pazaremmi de beslemekte evinde.
Zinhar yalan.
fotofoto 34 gayrisiyasi bir bakış açısıyla meçhul ve okyanuz sizi siyasi bir mevta olarak yere sermiş de haberiniz yok galiba.
hepinizin bildiği anketlere göre;
sadece üniversite mezunları oy kullansa akape barajı aşamıyor.
knug druger teorisini iyi okuyup belleyin emmiler.
keza kötü para iyi parayı kovar. buda iktisat teorisi promosyon mukabili.
ama eninde sonunda akapenin canına okuyacak olan yine de ordudur.
işsizler ordusu.