ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Yargıtay Ve Gata

Yargıtayımızın son marifeti;
Töre cinayetinde askılı elbise giymeyi
tahrik sayıp kızını öldüren babaya cezada indirim uygulamışlar..

GATA' da ise Nejat Uygur'u ziyaret etmek isteyen
Emine Erdoğan'ı GATA'ya almamışlar..
Biri yargı...!!! Diğeri Asker...!!!
Şeriat getirmek isteyen...!!! AKP'ye direnen son kaleler .
...
...
Önce kendi kafalarını bir değiştirseler,
herşey düzelecek ama...

#ahmetçiçek' tarafından 02.02.2010 10:17:53 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Şubat 2010, 10:16 - İp: 78.***.**7.17
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

valla emmi para versen okumam bu kadar uzun yazıları.
gerçi ne kadar vereceğine bağlı.

Tarih: 11 Şubat 2010, 23:32 - İp: 88.***.**9.243
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmi bende okumam. Uzun kararlarıda okumam. BU karar yağnış olmuş der temyiz ederim.

Tarih: 11 Şubat 2010, 23:34 - İp: 88.***.**3.63
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Doğu Perinçek’i İmralıdaki yol arkadaşınız olan köpekle görüştü diye eleştiren kör beyinlerin Kandil günlüklerini yayınlayan abileri Hasan Cemal’i kendilerine akil adam diye seçmeleri yaşanan akıl tutulmasının tezahürüdür!!!

AKEPENİN AKİL ADAMI HASAN CEMAL KANDİLDE BKNZ.
ABİNİZ HAİN CEMAL BKNZ.

Tuncay Özkan’ın kanalının yayınladığı bu görüntüleri sizin tayfanın kanallarının yayınlayacağınımı düşünüyorsun. Bu yüzden onlara yandaş deniliyor!!!

Şu BOP u ne menem bir şey olduğunu anlatsanda bizde öğrensek diyorum…
Hayata geçmemiş bir projenin (yamaklığını) eşbaşkanlığını yaparakmı 1,5 milyon müslümanın katledilmesine ortak oldunuz!!! Ya hayata geçseydi daha kaç bin müslümanın katline ortak olacaktınız.

Akepenin temayül yoklamasına başörtülü belediye başkanının eşi katıldı. Akepeden Aday gösterilmeyince DP den adaylığını koymak istedi ancak akepenin temayül yoklamasında adı geçtiği için akepe tarafından seçim öncesi yapılan ilk itirazla adaylığı reddedildi. Ancak seçim sonrası akepe tarafından yapılan ikinci itiraz var, bunun gerekçesi neydi? Linklerini verdiğim haberleri okursan daha iyi anlarsın!!!

AKEPEDEN TÜRBANA İTİRAZ BKNZ:
AKEPENİN TÜRBAN İTİRAZI BKNZ.

Linklerini verdiğim kaynak sitelerin isimleri yandaş diye tabir edilen taraf, zaman, vakit, yenişafak, kanal7 ve samanyolu olsaydı itibar edermiydin. Bildiğim kadarıyla bu medya kuruluşlarıda devletin resmi kuruluşları değil.

Ateislikle itham ettiğin Ahmet Necdet Sezer o dönem TBMM çatısı altında bulunan bütün siyasi partilerin uzlaşmaya varması üzerine Cumhurbaşkanlığına aday gösterildi. Peki Ahmet Necdet Sezer’in Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda mutabakata varan partiler hangileridir biliyormusun? Ben söyleyim DSP-MHP-ANAP-DYP ve FAZİLET PARTİSİ o gün Ahmet Necdet Sezer’in Cumhurbaşkanlığını destekleyen FAZİLET PARTİSİ nin milletvekillerinin isimlerini biliyormusun. Dur bazılarının isimlerini ben sana söyleyim. BÜLENT ARINÇ ABDULLAH GÜL, MEHMET ALİ ŞAHİN, ABDULLATİF ŞENER, ABDULKADİR AKSU, OSMAN PEPE, CEMİL ÇİÇEK, ALİ COŞKUN bu isimler sana tanıdık geliyormu?

A. NECDET SEZER'İN CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI DESTEKLEYEN PARTİLER

Şayet senin dediğin gibi Ahmet Necdet Sezer’in Cumhurbaşkanı seçilmesiyle bu millete kazık çakılmışsa kazığı çakanlardan biride bugün savunuculuğunu yaptığın kokuşmuş zihniyetin ta kendisidir. Ne güzel ateist biri cumhurbaşkanı seçilerek millete kazık çakıldı edebiyatı yapacan hem kazık çakanları savunacan. Bu ne ikiyüzlülüktür!!!

Sözün özü Ahmet Necdet Sezer'in uygulamalarından herkes kadar savunduğun AKEPE zihniyetide sorumludur!!! Ama nerde sende bunu idrak edecek kapasite!!!!

#mechul75' tarafından 12.02.2010 00:40:27 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Şubat 2010, 00:16 - İp: 88.***.**5.64
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

1 hasan cemal bizi baglamaz sonuçta gazetecidir parti mensubu deyil.

2o kanalların sahipleri ergenekon terör örgütüne yöneticilik yapması nedeni ile yani hain oldukları için cezaevine girdiler yıllardır ülkede istedigi insanı öldüren sayısız asker polis şehid eden bu insanların çarkını bu ülkede sadece bu ikdidar bozdu hemde size ragmen bozdu savunup avukatlıgını yaptıgınız omuz verip sırtınızda gezdirdiginiz halde yaptı bunu
şimdi bu insanların kanalları bize teşekkür edecek halleri yokya mecburen yalan yanlış iftira atacaklar bunuda senin gibi kalın kafalılar gerçek sanacaklar.

3 ırakta öldürülen insanlar bop projesi kapsamında öldürülmedi bunu da o kalın kafanıza sokun. abd askerleri ırakta çiçeklerle karşılandı kim tarafından ırakta da sizin gibi düşünen hainlerin tarafından ne pahasına olursa olsun yeterki ikdidarı yıkalım deyip abd ile işbirligi bile yapabilecek insanlar tarafından sizde pkk ile chp ile kol kola giriyorsunuzya ikdidara saldırırken size göre abd nin ıraga girmesinin müsebbibi erdogandı tabi

4 adaylıgına itiraz edilmiştir bir partiye üye olup başka partiden aday olamaz üyelikten istifa etmesi lazım itiraz üye olmasından dolayı idi yoksa başörtülü olmasından dolayı deyil. ama sizin iftiracı medya başörtüsünüde kattı işin içine.

5 aslında bütün partilerin deyil sayenizde sizleri idare edenler seçeceksiniz diye emrettigi için hani diger adayı tekmelemiştinizya Sİ(ndire) Sİ(ndire)seçildi oy meselesinde de

verdigin linkte diyorki:
131 milletvekilinin imzasıyla 10. Cumhurbaşkanı seçimi için aday gösterildi. Sezer 5 Mayıs 2000'de TBMM'de yapılan 3. tur oylamada 330 oy alarak Cumhurbaşkanı seçildi. diyor....

bunu hiç utanmadan link vererek delil diye sunuyorsunya
550 millet vekilinin oldugu bir mecliste siz 330 oy ile cumhuru seçerken bize 367 diye diretmenizde pek manidar

aferin sana linki vermişsin ama altını okumamışsın.verdigin link senin yalancı oldugunu ortaya koyuyor. UTANMADAN İSİMLERİNİ YAZMIŞSIN EVET O GÜN MİLLET VELİLİ İDİLER ANCAK OYLARINI KİME VERDİGİ AŞŞAGIDAKİ LİNKTE YAZIYOR.

BUDA SENİN YALANCI VE İFTİRACI OLDUGUNUN KANITI TIKLAAAAA

BURDAKİ TABLOYA BAKIN fp nin kaç millet vekili vardı mhp nin kaç dsp nin ve anapın kaç milletvekili vardı hesabını yapın

isterseniz beraber yapalım
1999 YILI GENEL SEÇİM SONUÇLARI
1 DSP mvsayısı 136
2 mhp mv sayısı 129
3.fp mvsayısı 111
4.anap mvsayısı 86

hesaplayalım 136 dsp + 129mhp +86 anap =351 siz kaç oyla seçmiştiniz 330 oy ile bu oylar sizindeyilmi hesaba fp nin oylarını katmadık.
3 kardeşin oyları 351 yapıyor
mail büyükerman 7 oy aldı
Rasim ZAİMOĞLU (DYP ) 24 oy aldı
Nevzat YALÇINTAŞ (FP ) 113 oy aldı
Sadi SOMUNCUOĞLU 43 oy aldı adamı dövdügünüz halde

ŞİMDİ SORUYORUM KİMİN OYU NEREYE GİTMİŞ SİZ SÖYLEYİN
MECHUL SENİ YALANCI VE İFTİRACI İLAN EDİYORUM ŞAHİTLİ İSPATLI.

SON SATIRLARINDA YAZDIKLARINDAN DA SENİN YALANCI VE İFTİRACI OLDUGUN ANLAŞILIYOR.

BUDA SENİN SAVUNDUGUN İNSANLARIN NE KADAR İKİ YÜZLÜ OLDUKLARINI GÖSTEREN LİNK

OSMAN DURMUŞUN NE KADAR İKİ YÜZLÜ OLDUGUNUN İSPATI TIKLAYINIZ.

BU HABERE KESİN İNANMAMIZ LAZIM ÇÜNKÜ AZ YUKARIDA AYNI SİTEDE SEN ŞAHİT GÖSTERMİŞTİN BAŞKA BİR HABERİ.
BUDA SANA KAPAK OLSUN

NEYSE BU GÜN MÜBAREK GÜN HERKESE HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM ALLAH İBADETLERİNİZİ KABUL EDİP BOL VE BEREKETLİ GÜNLER NASİP ETSİN.

Tarih: 12 Şubat 2010, 11:30 - İp: 85.***.**0.181
fotofoto34
fotofoto34 (üye)

DUR SENİN BİR YALANINI DAHA ÇÜRÜTEYİM
DÜNDE SÖYLEDİM ODA SENİN GİBİ YALANCI DEMİŞTİMYA İŞTE İSPATI

TIKLAAAA

DEMİŞTİNYA BİLEREK TARTIŞALIM DİYE BİLEREK TARTIŞINCA SEN YALANCI DURUMUNA DÜŞÜYORSUN İFTİRACI OLUYORSUN.BENCE SEN TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTMA bence sen bulundugun yerde durmaya devam et oraya çok yakışıyorsun.

Tarih: 12 Şubat 2010, 11:44 - İp: 85.***.**0.181
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

sıfır konu açmış, tek cevap yazmış.. Öteki, tek fotoğraf ve sıfır yorumla..

Ama benden daha güzel link yapıştırıyo..

Roko, avatarı seyrettinmi.. sanki senaryo çok tanıdık geldiydi bana.. Bide latin bi cazı varya, neydi hah; Mişel Rodrigez onun için hollywoodun hülya koçyiğiti diye yorum yazsam; bütün filmlerinde hep aynı rolü yapıyo sanki..

Bide filmi öyle abarttılarki, mecburi bir animasyon yığıntısı olmasına rağmen nesini yüz milyondoları aşan rakama maletmişlerki.. Herhalde bizim mütahitlerden fikir aldı uyanıklar.. maliyet faturasını şişirip, yapımcıların kasasını söğüşlemişler resmen..

Tarih: 12 Şubat 2010, 14:45 - İp: 85.***.**0.220
fotofoto34
fotofoto34 (üye)

mete bey siteyi uzun zamandır takip ediyorum sizde saygı duydugum ve bana göre aklı başında olan kişilerin başında geliyorsunuz.hem teknik anlamda hemde yazdıgınız cevaplar anlamında.arada özel sitenize arı fotografçılık sitesinede girip işlerinizden örnek almak adına gözgezdiriyorum.

konu açmış olmam burda cevap yazma hakkına sahip yapıyorsa evet konu açmadım.o zaman yazma hakkımda yok.
resim eklememiş olmam keza aynı haklara sahip olmamı kısıtlıyorsa onuda eklemedim.

ama uzun zamandır takip ettigim sitelerden birisi eskilerden şunu gördüm burada saga sola saldıran birkaç kişi yüzünden çok üye üyeligini ve resimlerini silip gittiler.

diyorsanızki bu site sadece biz ve bizim gibi düşünmek zorunda olan insanların sitesi siz giremezsiniz diyorsanız özür dilerim hata ettim girdim siteye.

yok eger herkes girebilir görüşlerinize saygımız var eski üye ile yeni üye aynı hakka sahip diyorsanız bende bu hakkımı kullanıyorum.

burda çok cevap yazmış olmak çok konu ve resim eklemiş olmak insanlara zorla kendi fikrini dikta etmeyi hak yapıyorsa ileri götürüp hakaret etme hakkını veriyorsa orasını bilemem ben hata yaptım.

eski üye olmak resim eklemek cevap yazmak bu saydıgım ayrıcalıkları saglamıyorsa bu konuda oldugu gibi diger konulardada meçhul adlı kişinin yaptıgı hakaretlere attıgı iftiralara neden müdahele etmediniz.

link yapıştırma konusunuda bu siteden ögrendim resim ve link atma diye bir konu var oradan ögrendim sizden iyi yapıştırdıgım dogru deyil.

siz nedense az ve öz yazıyorsunuz.oda çok şey anlatıyor.bu konuda da size imreniyorum

beni anlayacagınızı biliyorum sizin bu konuda samimi olacagınızıda biliyorum

#fotofoto34' tarafından 12.02.2010 15:35:11 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Şubat 2010, 15:32 - İp: 85.***.**0.181
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Değerli fotoğraf dostum.. Sizde farkındasınız belki; şu konuyu ortaya atıp kaybolan malum zat hep bunu yapıyor..

uzayıp giden satırlara salya akıtarak baktığına eminim.. kendi kendine söyleniyordur: "ne güzel atışıyorlar" şeklinde..

Ortak paydamız hep unutuluyor, hizipçinin tekinin dolduruşuna gelmiş değerli fotoğrafçılar birbirine düşüyor..

meçhul hakkındaki sözlerinizi dikkatle değerlendireceğim.. Ancak o da zamanında bu konuyu açan kimseyi eleştirmiş ve bu başlık tarzında konuların sitede olmaması gerektiği hususuna katılmıştı. Çark etmesi kendi ilkesizliğidir..

Size saygılarımı belirtiyor ve tekşey rica edebiliyorum:.. Politika, futbol ve dini konulardaki atışmalarda arada kalmamaya gayret ediniz.. Hayırlı işler diliyorum...

Tarih: 12 Şubat 2010, 16:34 - İp: 85.***.**0.220
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Sizin medya diye tabir ettiğin yandaş basının yazdığı haberler kanun hükmünde kararname niteliği taşıyor, bizim medya diye tabir ettiklerinin (hangisiyse onlar) yazdığı iftira oluyor. Hal böyle olunca sizin tayfanın ülkeye yaptığı kötülük ortaya çıkmıyormu? Nedir biliyormusun bu ülkeye yaptığınız kötülük ağzınızdan eksik etmediğiniz BÖ-LÜ-CÜ-LÜK (dervişin fikri neyse zikride odur) evet yanlış okumadın bu ülkeye sınır kapısında ayaklarına hakim ve savcı göndererek karşıladığınız terör örgütünün yapamadığı kötülüğü yaptınız!!!!

Bugün yargı kendi içinde ikiye bölünmüş ‘’yangın var’’ diye feryad ediyor, medya kuruluşları ikiye bölünmüş yandaşlar ve yandaş olmayanlar diye anılıyor, halk ikiye bölünmüş Türkler-kürtler , laikler-antilaikler vs. diye sınıflandırılır olmuş. Oysa 25 yıldır süren teröre rağmen savunduğun kokuşmuş zihniyet öncesi bu ülkede böyle bir sorun yoktu!!! Ve sen bunları görmezden gelip kalkmış bölücülük edebiyatı yapıyorsun. Dediğim gibi DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE ODUR!!!

Bazen öyle sözler ediyorsunki ciddi anlamda insanları akıl sağlığından şüphe ettiriyorsun!!!
Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda bahsettiğin 367 sayısı toplantı yeter sayısıdır. Senin kıt aklınla daha iyi anlayacağın şekliyle Cumhurbaşkanının seçileceği oylamanın yapılabilmesi için oylamanın yapılacağı salonda TBMM üye sayısının üçte ikisi olan 367 milletvekilinin hazır bulunuyor olması gerekir. AKSİ TAKTİRDE BIRAK CUMHURBAŞKANINI SEÇMEYİ OYLAMA YAPILAMAZ!!!!

TBMM üye sayısının üçte ikisi olan 367 milletvekilinin hazır olması üzerine yapılan oylamaların ilk iki turunda 367 oy alan cumhurbaşkanlığına seçilir. Ancak hiçbir adayın ilk iki turda 367 oyu alamaması halinde 3. turda yapılan oylamada en fazla oyu alan isim cumhurbaşkanlığına seçilir. Nitekim ilk iki turda hiçbir adayın 367 oyu alamaması üzerine yapılan üçüncü tur oylamada 330 oyla en fazla oyu alan isim olduğu için A. Necdet Sezer Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Tıpkı 339 oyla cumhurbaşkanı seçilen Abdullah Gül gibi!!!

Şimdi bak nereye geldik biliyormusun!!!
Senin savunduğun kokuşmuş zihniyetin A. Necdet Sezer’i desteklemediğini ispatlamaya çalıştığın basit matematik hesabına AÇ GÖZÜNÜ İYİ OKU!!!!

ÜÇ KARDEŞ DEDİĞİN DSP-MHP-ANAP IN TOPLAM MİLLETVEKİLİ SAYISININ 351 OLDUĞU GÜN A. NECDET SEZER 330 OYLA CUMHURBAŞKANI SEÇİLDİ DİYEREK SAVUNDUĞUN KOKUŞMUŞ İSTİSMAR ZİHNİYETİNİN UZANTISI FP Yİ AKLARKEN NEDEN AKEPE MİLLETVEKİLİ SAYISININ 341 OLDUĞU GÜN 339 OYLA CUMHURBAŞKANI SEÇİLEN ABDULLAH GÜL’Ü MHP DE DESTEKLEDİ NUTUKLARI ATIYORSUNUZ?

DEMEKKİ NEYMİŞ ABDULLAH GÜL’ÜDE AKEPE DIŞINDA HİÇBİR SİYASİ PARTİ DESTEKLEMEMİŞ!!! BAK BU KAPAK SANA BAYA BAYA YAKIŞTI!!!

VE ŞUNU ASLA UNUTMAKİ!!!
UZUN SÜREDİR SİTEYİ TAKİP ETTİĞİNİ SÖYLEYİPTE ERMENİCİ VE KÜRTÇÜLER TARAFINDAN AÇILAN KONULAR ALTINDA VATANA VE MİLLETE EDİLEN KÜFÜRLER KARŞISINDA SEYİRCİ KALAN KÖR BEYİNLERİN YAPTIĞI VATAN MİLLET EDEBİYATI İKİ YÜZLÜLÜKLERİNİN TEZAHÜRÜDÜR!! BU MİLLET SİZİ İKİ YÜZLÜLÜĞÜNÜZLE YAD EDECEKTİR!!!!

Mete007 sorun sanırım yıllardır siteyi takip etmesine rağmen ermeni dönmeleri ve kürtçüler tarfından açılan vatana millete karşı hakaret içeren konular karşısında ses çıkarmayan foto34 kadar duyarsız olamamamdandır. Duyarsız olamadığım için senden ve netfotoğrafın fotoğraf dostu!!! üyelerinden özür diliyor NF yönetiminden üyeliğimi iptal etmesini talep ediyorum!!!

#mechul75' tarafından 12.02.2010 19:35:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Şubat 2010, 19:18 - İp: 88.***.**5.64
fotofoto34
fotofoto34 (üye)

bırakın yargı görevini yapsın siz sadece suçla itham edilen insanların avukatlıgını yapmayın davalar sonuçlansın suçlanan insanlar masumsa hem yargı hemde halk suçlayanlara cevabını verir ama suçluysa onada cezasını verir.

yine yanlış yerden okumuşsun diyorumki hiç bir cumhurbaşkanlıgı seçiminde meclisin 3/2 çogunlugu istenmemiş.ama son seçimde istenmiş.diyorum
ayrıca yine yanlış okumuşsun hiç bir yerde mhp cb a.gül ü desteklediler demedim mhpliler sayın gülü desteklemediler yine yanlış okuyup iftira atıyorsun. 339 oyla seçildi evet nerde dedim mhp lilerde destekledi diye

AL KAPAGIN SENDE KALSIN BUNUN ÜZERİNE SANA DAHA FAZLA YAKIŞIR.

kürtçü ve ermenici konular açılmışta biz sessiz kalmışız. bu ülkede beraber yaşıyorsak karşı tarafa zararı dokunmadıgı müddetçe herkes 1. sınıf vatandaştır.sen ve senin gibilerin fikrini kabul etmeyene etnik kimliklerini aşşagılama malzemesi olarak kullanma hakkını nerden alıyorsun. ırkçısınız kafatascısınız dedigimde kızıyorsun.

siz ve sizin gibi dar düşünen cahiller forumlarında vatana küfrediyorda sizde vatanı forumlardan savunuyorsanız aferin ikinizede. ayrıca burada vatana insanlara küfreden densizlere gerekli cevabı en sert şekilde verebilecek sizden başka 180798 üye daha var korkmayın vatana ve insanlara kimse küfredemez
yeterki siz tahrik ve provake etmeyin.

aslında konu sahibide sabıkalı bu konuda yazmakta dogru deyil ama meçhulle ahmet çiçek birbirini çabuk gaza getiriyor.tartışma alevlenince meçhul her tarafa saldırıyor sonra ahmet çiçek aradan çıkınca amacına ulaşmış oluyor.

bencede üyeliginin silinmesini istemen isabetli karar olmuş.

mete bey bundan sonra bu tür konulara karışmamaya gayret edecem

#fotofoto34' tarafından 13.02.2010 01:24:26 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Şubat 2010, 01:15 - İp: 81.***.**3.130