Fotoğrafçılık Forumları
Panik Atak
merhaba arkadaşlar değişik bir konuyu açmak ve bilgi edinmek istedim panik atak denilen hastalıkla 4 senedir uğraşıyorum ancak ne doktor çaresini buldu nede ben merak ettiğim şu acaba sizlerdende panik atak olupta tamamıyla kurtulmuş yada bazı teknikler kullanıp etkisizleştiren varmıdır ilgili kişilerin bu konuya yorum yapmalarını rica ediyorum şimdiden teşekkürler...
hipnoz şartlandırma usulü bir tedavi..şartlanmaya niyetiniz varsa işe yarayabilir.tabi doktorunuz hangi yönden hipnoz tedavisini uygun gördü onuda bilmek gerek...
doktor doktor gezecek bir durum yok aslında
muhakkak bir yolunu bulacaksınızdır..o zaman siz bile, ne kadar kolay olduğunu anlayınca şaşıracaksınız...
bende şaşırmak istiyorum
şaşırt beni
ben mi?..estafurullah,ne hadiimie
Sen, zati şaşırmışın roko
mirgin ne şaşkınlığımızı gördün...
daha bi konunun sulandırılmadan sürdüğünü görmedim,ben şaşırmadım o yüzden..en azındn kont la tatar amca yok...atakan hocamda yok bugün..hayırdır?
Konuların sulandırılmaması için Ciddi Konular Tpoici Adı altında bir bölüm açılmasını ve oraya eklemnesini talep ediyorum tabi oraya girmesi yasak değilde cevap yazması yasak olacak kişiler olabilir ona da ben karıoşmamççç
harmancı hocam nerede ?..
şimdi sulandıran ben mi oldum...
konunun giriş gelişme ve sonuç bölümlerini dikkatlice bi inceleyelim lütfen..