pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Netfotoğraf Ankara Buluşması

Arkadaşlar hfataya Ankarada 27 nisan günü saat 9.00 da sınavım var. Sınavdan sonra Ankaralı arkadaşlarla bi görüşmek isterim. Katılacakların zengn olması tercih sebebidir. İzzeti ikram bol olsun.

Ayrıca Cumartesi gelip kalabileceğim mütevazi bir otel ismi verirseniz sevinirim. Öyle pahalı olmasın. Ama Topkapı otelleri gibide olmasın.
Buluşmayı saat 12 gibi yaparız sanırım. Gelecek arkadaşlar ismini yazdırsın.

Tarih: 18 Nisan 2008, 21:43 - İp: 88.***.**2.53
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

bu boceklerin gozleri neden cokmus

Tarih: 22 Nisan 2008, 01:02 - İp: 88.***.**8.178
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

İyice yaşlandım. fuji topiğine koyacağım fotoyu .uraya koymuşum.
Şaban abi teşekkür ederim.
Gaijin yok öyle şey. Göz yanılması.

Tarih: 22 Nisan 2008, 07:12 - İp: 88.***.**0.27
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Pazarbey sen bizim alemi Sulukule alemleriyle karıştırdın sanırım. Bizim öyle alemlerle işimiz olmaz. Yaptığımız İstiklalde turlayıp güzel bir yerde yemek, sonra güzel bir cafede kapiçino ve çay içip otele dönerken de bir tatlıcıda tatli yemekten ibaretti o kadar fazlası bizi bozar.

Araba mevzusuna gelince bırak arabayı bende ehliyet bile yok ama istersen evde çocukluktan kalma oyuncak araba var onu satarım lakin bir bardak çap yarasını çıkaracağından emin değilim tabi rokometin arabasını satma kısmına itirazım yok

Senin o yiyeceklerinin parasını ödemek için benim rahmetli babadan kalan evi satıp çadıra taşınmak lazım.

Cumartesi sabahtan buluşma fikri bana uyar

Tarih: 22 Nisan 2008, 10:12 - İp: 81.***.**3.173
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

böak..

sinekbey sineğinide al git.. artık daha ekzantirik makrolar görmek istiyorum senden.. mesela beyaz balina makrosu yada camgöz köpekbalığı makrosu efenime söyleyim 300 kiloluk kutup ayısı makrosu daha olmadı bangladeş kaplanı makrosu, gergedan makrosu
illa hayvanat olmasıda şart değil insan makrosuda olur, örneğin uganda yerli kabile makrosu, rus mafyası makrosu, sumo güreşçisi makrosu, eskimo makrosu

sinek işini bırak artık
koz maça

arabayı satar hepinize yedirirdim lakin zaten rehinli satış yapamıyorum. sen 27 nisanda geliyordun değilmi.. arabayla gelsene.. arabaları değiş tokuş yapar hayatımıza heyecan katarız.. bende jaguar var..

Tarih: 22 Nisan 2008, 12:50 - İp: 88.***.**2.103
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

İşte Rokomet'in Jaguar'ı ))))

Tarih: 22 Nisan 2008, 12:56 - İp: 81.***.**3.173
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Site site olalı rokttemi kimse böyle bozmamıştı.
TEbrik ediyorum hata.
Rokomet teşekkür ediyorum sanada güzel tavsiyeler.
Hata bey evi satacağına biraz çalışta para kazan.

Tarih: 22 Nisan 2008, 16:14 - İp: 78.***.**4.206
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Pazarbey amacım Rokometi bozmak falan değildi

Çalışmaya çalışıyoruz da piyasa piyasalıktan çıktı iş yo kgüç yok akşama kadar nette dolanıp duruyoruz. Yakında pazarda liman satmaya başlayacağım

Tarih: 22 Nisan 2008, 16:44 - İp: 81.***.**9.239
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

yok yok daha fena bozanlarda oldu..
misal
gokceb30 gibi nikli birinin fotoğraflarını yorumla yağlama yıkama yapıyordum.. çok güzel çekiyorsunuz harikasınız falan diye methiyeler düzüp zoraki telefon numarasını almak için asılıyordum sonunda kopardım. telefon numarasını verdi.. aradım. Barbaros Gokce miş.. ve hakkarideymiş.. ne biliyim ben.. dimi ama.. o gün bu gündür nike dayalı kimlik tahmini yapmıyorum.. hele telefon numarası muhabbetine hiç girmiyorum.. daha az önce bi sapık aradı.. yok bilmem ne makine mi ne bi yer soruyor.. yanlış kardeşim arama bi daha diyip kapattım..
az daha sakata geliyordum.. ucuz yırttım..
neyse verilmiş sadakam varmış..
soğuk soğuk terler döktüm tansıyonum fırladı binbeşyüze..

Tarih: 22 Nisan 2008, 16:52 - İp: 88.***.**2.103
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

hata sendemi liman satacan...
sata sata bitirdiniz kardeşim limanları.. oldu olacak hava alanlarınıda satın... bakalım cadde ve sokakları ne zaman satacaksınız..

amacı beni bozmak değilmiş..
bozuldum işte kardeşim. niye bozuyorsunuz beni,
zaten yalnız, yoksul, yaşlı ve zavallı bir insanım.
özellikle yoksulluk seviyeme dikkatinizi çekmek isterim.

hata netten yaptığın kişisel saldırı için sana manevi tazminat davası açmak için bir avukat arıyorum.. kaça bakarsın benim davaya.. bak davalıda yabancı değil kendinsin ona göre ucuz yollu bişi olsun...

Tarih: 22 Nisan 2008, 16:59 - İp: 88.***.**2.103
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Rokomet hukuken böyle bir durum mümkün değil maalesef

Tarih: 22 Nisan 2008, 17:11 - İp: 81.***.**9.239