pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Netfotoğraf Ankara Buluşması

Arkadaşlar hfataya Ankarada 27 nisan günü saat 9.00 da sınavım var. Sınavdan sonra Ankaralı arkadaşlarla bi görüşmek isterim. Katılacakların zengn olması tercih sebebidir. İzzeti ikram bol olsun.

Ayrıca Cumartesi gelip kalabileceğim mütevazi bir otel ismi verirseniz sevinirim. Öyle pahalı olmasın. Ama Topkapı otelleri gibide olmasın.
Buluşmayı saat 12 gibi yaparız sanırım. Gelecek arkadaşlar ismini yazdırsın.

Tarih: 18 Nisan 2008, 21:43 - İp: 88.***.**2.53
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Eyvah rokometin işlemcisi aşırı ısınmış.

Tarih: 23 Nisan 2008, 15:13 - İp: 88.***.**2.144
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

vay gerçek hainler vay bensiz iftar yapın, bir de gelip bana söyleyin yok samimiydi yok şöyleydi yok mercimekliydi diye üçaylara girecez, nerdeyse bir sene oldu, bak yeni haberimiz oldu
parisi fotoğraf gezisi için çağırdım buraya, havaalanında kağıda ismini yazdım bekledim gelmedi. nerde kaldığını bilmiyorum ama hilton oteli olabilir. ne yaptığı konusuna hiçbir fikrim yok, zaten bu vukaatla alakam da yok
pazarbey devre ısınmamış, cortayı yakmış derler bizim burda böyle yapana

Tarih: 23 Nisan 2008, 23:24 - İp: 81.***.**7.8
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

hatırladım, iftarda ben gelcem deyip gelmemek gibi birşey yapmamıştım, işlerimden dolayı bana uygun olmayan bir günde yapılmış olabilir ya da underground bir organizasyon yapılmıştır, haberimiz olmamıştır

Tarih: 23 Nisan 2008, 23:26 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hımm rokomet conta yakmış demekki.

Tarih: 24 Nisan 2008, 08:27 - İp: 88.***.**4.92
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

O iftar muhabbetini hatırlıyorum ben Ankara'dan umudu kesip İstanbul'a gitmiştim iftara ama iftar arkadaşlarımın neredeyse hepsi ayrıldı siteden yalnız kaldım buralarda

Birde şu buluşmanın koordinatlarını tam olarak belirleseniz artık şunun şurasında cumartesiye ne kaldı kim nerede nasıl buluşuyor.

Tarih: 24 Nisan 2008, 08:57 - İp: 81.***.**0.191
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazar buluşalım pazar pazaramca sen de cumartesi akşam gelirsin, sınavdan sonra buluşma yaparız
ee malum Ankara'daki bazı arkadaşlar şimdi çeşit çeşit bahane bulurlar, cumartesi çalışıyolardır felan, sonra bizi afaroz etmesinler
pazar sınav çıkışı diyorum

sayın rokomeç, bakın hata da şahit, umudu bile kesmiş Ankara'dan
iftarı geçtim kurbanda bi kavurma yemeye bile çağırmadınız
nalet olsun kapitalist burjuva düzenine çeto

Tarih: 24 Nisan 2008, 11:29 - İp: 144.***.**1.221
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

söz konusu topiği bulurum sandığın dibinden hortlatırım, Belgelerle yüzünüze bir şamar gibi şarparak ortaya koyarım..
şrak diye açarsınız orucunuzu..
bu arada dayak orucu bozarmı..

okyanusun ihtarı üzerine lafı uzatmıyorum.

herkese uygun olsun diye topikte tam 15 gün ortak tarih belirleme tavrı ortaya kondu.. biri davam var dedi gelmedi. biri çişim geldi dedi kaçtı..

ohoo.. hata ayrıca istanbuldaki iftarın haberlerini izledik netfoto magazin sayfalarından..

ankara camiyasının yanlışı şu; bu tür buluşmaları kendilerinin dışında birileri tarafından yapılıp eğer uyarsa o gün orada olmayı düşünüyorlar ama kazın ayağı öyle değil,, çözümsüz değilsizin çare siz siniz diye bir olay var.. kazın ayağı dedimde aklıma geldi.. pazarbey sizin orda kaz varmı.. getirsende mercimekli portakallı kaz eti yesek..
sonrada senin adını kazarpey olarak değiştiririz.

Tarih: 24 Nisan 2008, 11:50 - İp: 88.***.**8.186
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Magazinede düştük desenize Hep o acemkızının kabahati söyledi mona o kadar fotolarımı çekme diye

Buluşma konusunda ciddiyim yer ve zamanı kararlaştıralım biran önce bakın yarın Ankara dışında keşif var gidebilirim gidersem yarın dükkana uğramam cumartesi zaten çalışmıyoruz buluşmadan haberim olmaz, sonra kaçtı gelmedi falan diye arkamdan atıp tutarsınız.

Tarih: 24 Nisan 2008, 12:05 - İp: 81.***.**0.220
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tamam pazar günü sultanahmet meydanında buluşalım. Saat 1 de olsun. uygunmu.

Tarih: 24 Nisan 2008, 12:39 - İp: 88.***.**3.18
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

daha bu buluşma gerçekleşemedi mi yaa amma uzattınız haa.

Tarih: 24 Nisan 2008, 12:48 - İp: 84.***.**4.153