Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Ankara Buluşması
Arkadaşlar hfataya Ankarada 27 nisan günü saat 9.00 da sınavım var. Sınavdan sonra Ankaralı arkadaşlarla bi görüşmek isterim.
Katılacakların zengn olması tercih sebebidir.
İzzeti ikram bol olsun.
Ayrıca Cumartesi gelip kalabileceğim mütevazi bir otel ismi verirseniz sevinirim. Öyle pahalı olmasın. Ama Topkapı otelleri gibide olmasın.
Buluşmayı saat 12 gibi yaparız sanırım. Gelecek arkadaşlar ismini yazdırsın.
Eyvah rokometin işlemcisi aşırı ısınmış.
vay gerçek hainler vay
bensiz iftar yapın, bir de gelip bana söyleyin yok samimiydi yok şöyleydi yok mercimekliydi diye
üçaylara girecez, nerdeyse bir sene oldu, bak yeni haberimiz oldu
parisi fotoğraf gezisi için çağırdım buraya, havaalanında kağıda ismini yazdım bekledim gelmedi. nerde kaldığını bilmiyorum ama hilton oteli olabilir. ne yaptığı konusuna hiçbir fikrim yok, zaten bu vukaatla alakam da yok
pazarbey devre ısınmamış, cortayı yakmış derler bizim burda böyle yapana
hatırladım, iftarda ben gelcem deyip gelmemek gibi birşey yapmamıştım, işlerimden dolayı bana uygun olmayan bir günde yapılmış olabilir ya da underground bir organizasyon yapılmıştır, haberimiz olmamıştır
Hımm rokomet conta yakmış demekki.
O iftar muhabbetini hatırlıyorum ben Ankara'dan umudu kesip İstanbul'a gitmiştim iftara ama iftar arkadaşlarımın neredeyse hepsi ayrıldı siteden yalnız kaldım buralarda
Birde şu buluşmanın koordinatlarını tam olarak belirleseniz artık şunun şurasında cumartesiye ne kaldı kim nerede nasıl buluşuyor.
pazar buluşalım pazar pazaramca sen de cumartesi akşam gelirsin, sınavdan sonra buluşma yaparız
ee malum Ankara'daki bazı arkadaşlar şimdi çeşit çeşit bahane bulurlar, cumartesi çalışıyolardır felan, sonra bizi afaroz etmesinler
pazar sınav çıkışı diyorum
sayın rokomeç, bakın hata da şahit, umudu bile kesmiş Ankara'dan
iftarı geçtim kurbanda bi kavurma yemeye bile çağırmadınız
nalet olsun kapitalist burjuva düzenine çeto
söz konusu topiği bulurum sandığın dibinden hortlatırım, Belgelerle yüzünüze bir şamar gibi şarparak ortaya koyarım..
şrak diye açarsınız orucunuzu..
bu arada dayak orucu bozarmı..
okyanusun ihtarı üzerine lafı uzatmıyorum.
herkese uygun olsun diye topikte tam 15 gün ortak tarih belirleme tavrı ortaya kondu.. biri davam var dedi gelmedi. biri çişim geldi dedi kaçtı..
ohoo.. hata ayrıca istanbuldaki iftarın haberlerini izledik netfoto magazin sayfalarından..
ankara camiyasının yanlışı şu; bu tür buluşmaları kendilerinin dışında birileri tarafından yapılıp eğer uyarsa o gün orada olmayı düşünüyorlar ama kazın ayağı öyle değil,, çözümsüz değilsizin çare siz siniz diye bir olay var.. kazın ayağı dedimde aklıma geldi.. pazarbey sizin orda kaz varmı.. getirsende mercimekli portakallı kaz eti yesek..
sonrada senin adını kazarpey olarak değiştiririz.
Magazinede düştük desenize Hep o acemkızının kabahati söyledi mona o kadar fotolarımı çekme diye
Buluşma konusunda ciddiyim yer ve zamanı kararlaştıralım biran önce bakın yarın Ankara dışında keşif var gidebilirim gidersem yarın dükkana uğramam cumartesi zaten çalışmıyoruz buluşmadan haberim olmaz, sonra kaçtı gelmedi falan diye arkamdan atıp tutarsınız.
Tamam pazar günü sultanahmet meydanında buluşalım.
Saat 1 de olsun. uygunmu.
daha bu buluşma gerçekleşemedi mi yaa amma uzattınız haa.
İlgili olabilecek konular
-
İstanbul Ankara Ramazan İmsakiyesi 2020
24 Nis. 2020, 19:04 prodersler
0165924 Nis. 2020, 19:04
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği - Fujifilm Ankara
30 Tem. 2019, 15:15 miratcenk
2426614 Ağu. 2019, 20:47
miratcenk -
-
-
Ankara da Fotoğraf Çekmek Engellere Bağlı...
08 Tem. 2017, 13:25 thorgal
2395721 Tem. 2017, 20:39
thorgal -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1429522 May. 2017, 06:11
ercan43 -
Ankara'da Zenit Makine Satan Yer Biliyor Musunuz?
06 Ağu. 2016, 02:36 kapluj
2827619 Kas. 2016, 11:17
fanatikfotocu -
-
Ankara da Fotoğrafcılık Kursu Arıyorum
19 Kas. 2012, 21:04 happyy
41317711 Ara. 2014, 14:17
artevil -