pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Netfotoğraf Ankara Buluşması

Arkadaşlar hfataya Ankarada 27 nisan günü saat 9.00 da sınavım var. Sınavdan sonra Ankaralı arkadaşlarla bi görüşmek isterim. Katılacakların zengn olması tercih sebebidir. İzzeti ikram bol olsun.

Ayrıca Cumartesi gelip kalabileceğim mütevazi bir otel ismi verirseniz sevinirim. Öyle pahalı olmasın. Ama Topkapı otelleri gibide olmasın.
Buluşmayı saat 12 gibi yaparız sanırım. Gelecek arkadaşlar ismini yazdırsın.

Tarih: 18 Nisan 2008, 21:43 - İp: 88.***.**2.53
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Sultanahmet beni yorar pazarbey zaten hafta sonunu İstanbul'da geçirdim bu hafta sonuda oraya gidemem. Biz en iyisi Antalya'da lara plajında buluşalım.

Tarih: 24 Nisan 2008, 12:52 - İp: 81.***.**0.220
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tamam tamam kızma.
SEn seç hata buluşma noktasını.

Tarih: 24 Nisan 2008, 13:05 - İp: 78.***.**1.169
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

İyide Pazarbey sen cumartesimi geliyorsun pazarmı? Hangi gün kaçta geliyorsun? Ona göre seni karşılayalım veya nerede kalacaksın ona göre müsait bir yer belirleyelim.

Tarih: 24 Nisan 2008, 13:20 - İp: 81.***.**0.220
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Topic terk edilmiş anlaşılan. Yarın büyük ihtimal şehir dışındayım dolayısıyla bu saatten sonra yapılacak buluşma planlarından haberim olamayacak ve haliyle pazarbeyi karşılama ve yedirip içirme komitesinde olamayacağım Pazarbeyi iyi gezdirin karnını güzelce doyurun sonra Ankara'lıların arkasından laf etmesin

Tarih: 24 Nisan 2008, 16:15 - İp: 81.***.**0.220
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

hata başka siparişin varsa not alıyorumm

iyi valla.. şehir dışındayım misafirimi ağırlayın ha..
bende acil yüzme havuzundayım pazarbeye sarımsak yoğurtlu bakla yedirin ayaklarına masaj yapın..

yok kardeşim öyle uzaktan uzağa hoş görünmek..
ev adresinle cep numaranı ver pazarbeye gelsin direk eve..

(bende evlere servis yapıyorum misafirleri... ne cinim ama ha)

Tarih: 24 Nisan 2008, 16:30 - İp: 88.***.**8.186
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sınav cumartesi imiş arkadaşlar cumartesi Yav biriniz bile uyarmuyorsunuz beni. Arkadaş aramaza sallana sallana pazar günü sınava gidecektim. Cumartesiymiş sevgili çemişgezekli hemşerilerim cumartası.
Napcez şimdi. Cuma günü gece gelip cumartesi buluşsak sonra evli evine köylü köyüne gitse.
Evet en iyisi cuma gecesi geleyim ankaraya. Cumartesi gece dönerim.

Tarih: 24 Nisan 2008, 16:48 - İp: 88.***.**4.166
mekici
mekici (Objektif)
Konya / Doğa Fotoğrafçısı

meke,mekenin dervişi ve mekici 365x24 saat meke gölü kenarında çadırlı kamp yerinde dostlarını bekliyor.yemek dahil her konfor mevcuttur.haftasonu pazarbeyimiz sınavdan çıkınca takılın peşine estrin bu yana...3.5 saat sonra burdasınız.tek problem sabah kalktıktan sonra konforlu bir tuvaletinin olmamasıdır.300 hektarlık alanda bunu problem olarak düşünmeyenler için problem yoktur.problem yapanlar için en yakın otel 40 km uzaklıktadır.
bu konuda ciddiyim.
bu hafta sonu geleceklere özel kıyağım son yüklediğim fotoğraftaki mekana,manda çiftliğine götüreceğim.
siz bilirsiniz.bu tavda bir daha zor bulursunuz beni...normal zamanda meke programına sadece at çiftliğini gezdiririm.mandalara ilk giden siz olabilirsiniz..

Tarih: 24 Nisan 2008, 17:04 - İp: 85.***.**5.11
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

abi karıştırma mekeyi şimdi. Sonra gelelim oralara.

Tarih: 24 Nisan 2008, 17:15 - İp: 88.***.**4.166
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Ya mekici abi "300 hektarlık alanda bunu problem olarak düşünmeyenler için problem yoktur"

valla bence çok büyük bir problem 40 km ötedeki otele affedersin küçük abdest için gidip gelmek pazarbey amcamıza çok zor gelir be..

Abai bu tarafa gelin..Ankara dediğin 4 saatlik yol..üstelik tuvalet ihtiyacı için 40 km gitmenize de gerek yok

Tarih: 24 Nisan 2008, 18:10 - İp: 88.***.**9.40
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

hocam adama bak sınav gününü bile karıştırıyor bundan hakim falan olmaz

yaz kızım

bu adamı cinayetten suçlu buldum, ömür boyu hapsine

hakim bey biz boşanma davası için geldiydik

konuşma çek cezanı sonra boşanırsın

Tarih: 24 Nisan 2008, 18:18 - İp: 81.***.**3.185