pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Netfotoğraf Ankara Buluşması

Arkadaşlar hfataya Ankarada 27 nisan günü saat 9.00 da sınavım var. Sınavdan sonra Ankaralı arkadaşlarla bi görüşmek isterim. Katılacakların zengn olması tercih sebebidir. İzzeti ikram bol olsun.

Ayrıca Cumartesi gelip kalabileceğim mütevazi bir otel ismi verirseniz sevinirim. Öyle pahalı olmasın. Ama Topkapı otelleri gibide olmasın.
Buluşmayı saat 12 gibi yaparız sanırım. Gelecek arkadaşlar ismini yazdırsın.

Tarih: 18 Nisan 2008, 21:43 - İp: 88.***.**2.53
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

angaralılar buluşcakmış pehhh

cuma günü buluşalım diye yazdık, pazar buluştuk, p.tesi foruma ekledik

hızlı olmak lazım, siz 2 yıldır buluşçaksınız...

Tarih: 21 Nisan 2008, 12:03 - İp: 81.***.**3.185
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

atakan sonuna kadar katılıyorum sana..

baktım ankarada buluşmak imkansız.. bende ankaralılarla bursada buluşalım tarzında bir fikir attım ortaya.. daha birkaç saniye geçmiştiki aşırı izdiham oldu iptal ettik..

bursanın nesi meşhurdu..
kestanesi, iskenderi bide şahin görünümlü doğanı
bundan kelli birde buluşması meşhur olmalı bence..
hatta pazarbeyi ikna edip sınava bursada girmesi sağlanmalı..

bu topiğide bursa buruşması olarak değiştirmeli..

Tarih: 21 Nisan 2008, 12:50 - İp: 88.***.**6.5
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Dün İstanbul'da Gülhane Parkında gezerken iki üç grup fotocu gördüm hepside tam teçhizat oradaydılar. Biz Ankara'lılar olarak 3 - 5 kişi bir araya gelemedik valla.

Tarih: 21 Nisan 2008, 12:58 - İp: 81.***.**1.69
mekici
mekici (Objektif)
Konya / Doğa Fotoğrafçısı

rokomet dostumuz hüseyin gazi dağının koordinatlarını yazmayı unutmuşsun.ben uçarak gelmeyi düşünüyorum.
birde buluşmadan sonraki programı eklemeyi unutmuşsun.yazarsan iyi olur.pazarbey için menü listesinide ihmal etmeyesin.

Tarih: 21 Nisan 2008, 13:03 - İp: 85.***.**6.40
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

sponsor mü? ne sponsorü yaa vergi rekortmeni birisi geliyor siz halen sponsor diyorusunuz

Hüseyingazi'de bizi iki kere söküp takarlar aabi hatta gece 02:37 olursa sökerler takmazlar, demonte vaziyette kalırız ortada

Tarih: 21 Nisan 2008, 14:03 - İp: 144.***.**8.219
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

kim demiş Ankara buluşmuyor diye??? buluşma oluyor ama çok geniş çaplı organizasyonlar olmuyor malesef. pazarbey'in ayağı bereketli gelse de bi görsek herkesi

Tarih: 21 Nisan 2008, 14:07 - İp: 144.***.**8.219
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Ereycanlı Pazarbeyin cebinde akrep var bilmiyor musun?

Tarih: 21 Nisan 2008, 15:06 - İp: 81.***.**1.69
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bismillahirrahmanirrahim.
Size yedirip içermek isterdim emme burda yurt yapılcek. Hayır işi. Yani oraya verdim paraları. Hİç kalmadı. Valla..
Yoksa akrebi göze alıp yedirir içirirdim.
Lakin siz utanmayacaksanız bankadan kredi çeker gene yediririm. Veya prosedür yetişmez en iyisi tefeciden almak.
Hata alemde para yemekle bitmez. O haydan gelmiştir. Onun için yitip gitmesi önemli değil. BEn gelinceye kadar arabanı sat. Hatta rokommetin kinide sat. BEn öyle ucuz şeyler yiyemim. Havyar dürüm yerim ben.Ekmek arası istakozsuz sofradan kalkmam. ona göre.
Evet kaçta buluşcez. İsterseniz cumartesi olsun. Sabahtan gelirim akşama kadar geziriz.
Ben olmasam naparsınız bilmiyom valla.

Tarih: 21 Nisan 2008, 21:18 - İp: 88.***.**0.27
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sinek makrosu. Hemen hemen 11 mp nin tamamı .
Lakin takım elsbise ile çektim. Tam bir netlik olmadı. Zamanla olcek.
Raynoks dcr 250 ile. Cangüre teşekkür ederim raynoks için.

Tarih: 21 Nisan 2008, 21:26 - İp: 88.***.**0.27
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

"akrep varmış..."..tabii latife olarak yazıldığını biliyorum...birde mürüvvet sahibi olan kişilere o şekilde davranılması gerektiğinide..yiğit kişi yüzüne karşı medhedilmezmiş...beytullah bey kardeşim..insan insan a benzer,diyorlar...hayvanlarda hayvana benziyor demek ki....

Tarih: 21 Nisan 2008, 23:34 - İp: 88.***.**2.103