pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Netfotoğraf Ankara Buluşması

Arkadaşlar hfataya Ankarada 27 nisan günü saat 9.00 da sınavım var. Sınavdan sonra Ankaralı arkadaşlarla bi görüşmek isterim. Katılacakların zengn olması tercih sebebidir. İzzeti ikram bol olsun.

Ayrıca Cumartesi gelip kalabileceğim mütevazi bir otel ismi verirseniz sevinirim. Öyle pahalı olmasın. Ama Topkapı otelleri gibide olmasın.
Buluşmayı saat 12 gibi yaparız sanırım. Gelecek arkadaşlar ismini yazdırsın.

Tarih: 18 Nisan 2008, 21:43 - İp: 88.***.**2.53
evrin
evrin (üye)
Ankara / Amatör

PAZARBEY TÖRENLE ANKARA KALESİNE ADIMLARINI ATARKEN, OBJEKTİFİM GENİŞ AÇI OLMADIĞINDAN MEHTER TAKIMINI ALAMADIM

[>:D

Tarih: 2 Mayıs 2008, 22:09 - İp: 85.***.**8.90
evrin
evrin (üye)
Ankara / Amatör

PAZARBEY'İN YANINDA OTURAN HATA GARDINI ALMAYA HAZIRLANIYOR

Tarih: 2 Mayıs 2008, 22:27 - İp: 85.***.**8.90
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Rokonet sen hayatının bir döneminde sıhhiye köprüsünün altında simit ticaretiyle uğraştınmı hiç ??

Tarih: 2 Mayıs 2008, 22:42 - İp: 78.***.**4.106
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 2 Mayıs 2008, 23:01 - İp: 88.***.**5.79
feridunb
feridunb (üye)
Ankara / Amatör

Tamda ben umredeyken bu buluşma gerçekleşmiş..

Keçiören kalesine çıktığınıza göre teleferiğede binmişsinizdir...

Kaburga dolmasınıda tavacı recep te yemişsinizdir herhalde..

afiyet olsun..

güzel bir birliktelikmiş...

Tarih: 3 Mayıs 2008, 14:55 - İp: 88.***.**8.182
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Yok be abi ya. Gözleme ile savdılar beni. TEleferik çalışıyordu deneme için gidip geliyo diye kandırdılar.

Tarih: 3 Mayıs 2008, 15:19 - İp: 88.***.**2.49
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

bir fil porselenciye girerse ne olursa pazarbey teleferiğe binerse aynı şey olur üç aşşağı onbeş yukarı..

okyanus sorma, bu güne gelene kadar çok zorlu yollardan geçtim.. simit sattım, mısır sattım, su sattım zabıtalarla kavga ettim, ekmeğimi böldümde yedim, ağzımı musluğa dayayıp su içer gibi.. hatta bir dönem öylesine zor durumdaydımki, ekskalademin son taksitini ödemek için central parkta gizli fotoğraflarını çektim çiftlerin, sonra bunların içinden evli olanları şantajla tehditle parasını aldım.. çok zor günlerdi..

melike hiç korkma,, netfoto ailesi daima ezilenlerin arkasındadır. üstelik bu hatanın ilk hatasıda değil..
evrin ustanın kadrajladığı gibi
birşeyler yiyen pazarbeyin yanına oturmuştu geçenlerde.. kendide yaptığı hatayı anlayınca fotoğraftaki pozu vermekten kaçamadı.. çünkü pazarbey gelen çayları çaytabakları ve çaykaşıklarıyla birlikte ağzına atıp bir lokmada yutuyor, gözleme diye eline aldığı bir paket peçeteyi saniyenin onda birinde mideye indiriyordu. Dehşet dolu dakikalara hata çok yakından şahit olmuştu..

Tarih: 3 Mayıs 2008, 17:26 - İp: 85.***.**2.32
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

mehmet abi, değinmeyi unuttum ayrıca belirtiyorum

ellerine sağlık çok güzel bir çalışma, şahane bir kadraj, nefis kare, canım çekti.. olsada yesek..

not : "anladımsa arap olayım ben onu" anketi için evet için evet yazıp bir hoşluk ardından nokta biraz harf ve isminiz yaşadığınız şehir, hobileriniz ve hayatsal tercihlerinizi yazıp uzun mesaj olarak 9631'e yollayınız.. servisin tarifesi 7,25 kontör olup kadeve dahil değildir.

Tarih: 3 Mayıs 2008, 17:35 - İp: 85.***.**2.32
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

Allah kabul etsin Feridun bey, fotoğraf çektiniz mi peki umrede?

Tarih: 3 Mayıs 2008, 17:41 - İp: 81.***.**7.8
feridunb
feridunb (üye)
Ankara / Amatör

Allah sizlerede nasip etsin eray bey..
evet fotoğraf çekebildim.. ikisi şu an sitede yüklü

Tarih: 3 Mayıs 2008, 23:25 - İp: 88.***.**9.4