pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Netfotoğraf Ankara Buluşması

Arkadaşlar hfataya Ankarada 27 nisan günü saat 9.00 da sınavım var. Sınavdan sonra Ankaralı arkadaşlarla bi görüşmek isterim. Katılacakların zengn olması tercih sebebidir. İzzeti ikram bol olsun.

Ayrıca Cumartesi gelip kalabileceğim mütevazi bir otel ismi verirseniz sevinirim. Öyle pahalı olmasın. Ama Topkapı otelleri gibide olmasın.
Buluşmayı saat 12 gibi yaparız sanırım. Gelecek arkadaşlar ismini yazdırsın.

Tarih: 18 Nisan 2008, 21:43 - İp: 88.***.**2.53
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

grupmu . vay be.

Tarih: 1 Mayıs 2008, 14:23 - İp: 88.***.**9.38
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey bir satıcıdır. daha önce erdem'e(dunesea) yaptığı şeyin aynısını bana da yapmış, sınavım pazar günü demiş, ama cumartesi sınava gelip aynı gün köyüne geri dönmüş ve beni aramamaıştır bile . kendisini msn listemden dahi sildiğimi kendisine tebliğ ederim.

Tarih: 1 Mayıs 2008, 15:01 - İp: 81.***.**7.49
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

hata,
adamlar grup hastası... gördümü hemen indiriveriyorlar.

pufaloka katılıyorum.. yalan oldu mercümeklü börek

Tarih: 1 Mayıs 2008, 15:30 - İp: 88.***.**8.186
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

lazut hoca senin dayak hakkındaki bu güzel fikirlerini eğitim bakanlığına bizzat iletiyorum

pazarbey ne sözler verdi bufalo, o ne ki, bana da mercimekli börek getircem dedi, adam geldiğinden gideceği ana kadar ne zaman elini çantaya atıp çıkaracak börekleri diye baktım ama nafile

msn listemden olsa silerdim yani, ben de o meseleye o kadar kızdım

Tarih: 1 Mayıs 2008, 16:00 - İp: 81.***.**7.8
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

O zaman Pazarbey'in mercimekli börek mağdurları olarak toplanın ve Pazarbey'in memleketine mercimekli börek yemeye gidin oradan da kaçacak hali yok ya

Tarih: 1 Mayıs 2008, 16:44 - İp: 81.***.**8.94
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

bir kere yemiş olsaydın sen de bu mağdurlarla birlikte gelirdin Kötahyaya emin ol Kötahyayı sevme nedenim mercimek

Tarih: 1 Mayıs 2008, 17:27 - İp: 81.***.**7.8
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Ereycanlı mercimek sevmiyorum daha doğrusu midem sevmiyor kırmızı mercimek sorun çıkarmıyor da yeşil mercimek yediğimde içim bir tuhaf oluyor.

Tarih: 1 Mayıs 2008, 17:46 - İp: 81.***.**8.154
eskidost
eskidost (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Ne gibi sorunlar HAta..

Tarih: 1 Mayıs 2008, 17:48 - İp: 85.***.**4.223
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Ne gibi sorunlar mı? En başta yediklerimi yediğim yoldan geri çıkarabiliyorum mesela

Tarih: 1 Mayıs 2008, 17:51 - İp: 81.***.**8.154
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

geçmiş olsun mu denir ne denir böyle bi kronik rahatsızlığa, ondan diyorum işte sana da

Tarih: 1 Mayıs 2008, 18:13 - İp: 81.***.**7.8