Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Ankara Buluşması
Arkadaşlar hfataya Ankarada 27 nisan günü saat 9.00 da sınavım var. Sınavdan sonra Ankaralı arkadaşlarla bi görüşmek isterim.
Katılacakların zengn olması tercih sebebidir.
İzzeti ikram bol olsun.
Ayrıca Cumartesi gelip kalabileceğim mütevazi bir otel ismi verirseniz sevinirim. Öyle pahalı olmasın. Ama Topkapı otelleri gibide olmasın.
Buluşmayı saat 12 gibi yaparız sanırım. Gelecek arkadaşlar ismini yazdırsın.
''hata'';
http://www.devrekbastonu.org/tarihi.php
http://www.devrekbastonu.org/yapilisi.php
http://www.devrekbastonu.org/album2.php
#melikeatay' tarafından 02.05.2008 15:33:40 tarihinde düzenlendi.
Melike anlaşıldı sende FB'lisin
Bana baston değil onun üzerine işlenen motiflerin çizimleri lazım. Foto çekmek benim hobilerimden birisi sadece benim en asli ve vazgeçilmez hobim ahşap oyma, sedef kakma vs ahşap işleridir. Sürekli kutu vs yapmaktan sıkıldığım için bu seferde güzel bir baston yapmak istedim o kadar.
Melike hanım site için teşekkür ederim ama bana o işlemelerin örnek çizimleri lazım. Kutu desenlerini kendim çiziyorum ama hiç baston yapmadım onun için örnek lazım.
Birde örnek fotoyla açıklayım iş yerinde masamın üzerinde duran benim yaptığım sedef kutu örneği:
Yok ben ''BEŞİKTAŞ'' lıyım Mehmet Bey!
Evrin hocam sanırım siz şu fotolarınızı istiyorsunuz
hata;
Şimdi çizimlerini bulmak zor onun.Çünkü bence her ustanın kendine özgü motifleri vardır!Zaten bildiğim kadarıyla da motifleri birleştirip işlemekte size kalıyor.Sandıktaki motifler güzel bence!Yapmak istediğiniz bastonunda gövdesinde bu motifleri birleştirebilirsiniz.Aklınıza ne geliyorsa o motifi veya motifleri işleyin sonuçta sizin eseriniz!...
Melikeatay;
Teşekkür ederim. Her ustanın kendisine özgü motifleri olabiliyor. Zaten bastonun üzerinde de her ustanın kendine özgü imzası vardır bakanlar bilmezler bunu ama işin ustaları baktıklarında anlarlar. Kendine özgü desenler olduğu gibi anonim desenlerde mevcut ayrıca santıkla bastonun yapım teknikleri farklı sandıkta çizilen desen bire bir görünür ancak baston yuvarlak olduğu için kağıt üstünde güzel görünen bir desen baston üstünde çok kötü durabilir. Birde baston yukarıdan aşağıya daraldığı için onun desenlerinin kağıt üzerindeki görüntüsü çok bozuk görünür ama baston üzerine işlendiğinde çok güzel durur onun için arıyorum zaten yoksa oturup kendimde çizerim ama sonucun ne olacağı meçhul olur.
Tekniklerinin,boyutlarının,şekillerinin vs. farklı olduğunu bende biliyorum!Herkesin kalıbı farklıdır...Gönderdiğim link te fotoğraflarla gösterilmiş maalesef kalıplarını vermemişler.Ben sizin anlatmak istediğinizi anladım!Tabii ki düz zemin veya az eğimli zeminde çalışmak daha basit.Meçhul de olsa deneyin belki iyi sonuç alacaksınız
Neyse topic Beytullah Bey'in Ankara'ya gelme konusuyla başladı,daha fazla dağılmasın
hata dostum 1 hafta süreyle geç kalmış ve güncelliğini yitirmiş bir fotoğraf olsada sen çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( şu Sivas engelinide hayırlısıyla bir atlatsak )
NE DÜŞÜNÜYOR BU İNSANLAR ACABA??????

İlgili olabilecek konular
-
İstanbul Ankara Ramazan İmsakiyesi 2020
24 Nis. 2020, 19:04 prodersler
0165924 Nis. 2020, 19:04
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği - Fujifilm Ankara
30 Tem. 2019, 15:15 miratcenk
2426514 Ağu. 2019, 20:47
miratcenk -
-
-
Ankara da Fotoğraf Çekmek Engellere Bağlı...
08 Tem. 2017, 13:25 thorgal
2395721 Tem. 2017, 20:39
thorgal -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1429522 May. 2017, 06:11
ercan43 -
Ankara'da Zenit Makine Satan Yer Biliyor Musunuz?
06 Ağu. 2016, 02:36 kapluj
2827619 Kas. 2016, 11:17
fanatikfotocu -
-
Ankara da Fotoğrafcılık Kursu Arıyorum
19 Kas. 2012, 21:04 happyy
41317711 Ara. 2014, 14:17
artevil -