seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

Mahşeri Görmüş

Ergenekon soruşturmasında Tekirdağ F Tipi Cezaevinde tutuklanan emekli Kurmay Kıdemli Albay Fikri Karadağ Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz’e mektup göndermiş.. gönderdiği mektupta rüyasını anlatmış.. cuma namazını kılamadığı için savcıyı sorumlu tutulmuş..
Size rüyasını kopyaladım... okuyun bakalım bu konu hakkında ne diyeceksiniz... işte kurmay kıdamli alabay fikri kardağ'ın rüyası..
( kaynak : hürriyet gazetesi )

"Rüyamda hesap günü bütün insanlar toplanmışlar. Sıra bana geldiğinde defterimiz şükürler olsun sağımızdan geldi. Yalnız bana cuma namazlarımın eksik olduğu sorulduğu anda sizi karşımda bu kağıtlarla ve zincirlerle vurulmuş halde gördüm. İşte kılmadığın Cuma namazlarının sebebi bu şahıstır dediler. Ben size hakkımı helal etmek istesem de gelen buyrukta ’O yüce Allah’ın hak ve hakim sıfatlarını taşıyan hakimlik görevini Allah rızasını gözeterek değil, kendi ikbalini gözterek adeletli kullanmadı. Mazlumların ahını aldı.O hesabı kesinleştirenlerdir’ denildi. Bu rüyayı size göndermek zorunda kalışımın bana göre bir hikmeti var. Muhterem Savcı bey, yüce Allah sizi affetmek ve tövbenizi kabul etmek bunu yaptırmış olabilir."

Tarih: 2 Ağustos 2008, 13:58 - İp: 88.***.**0.235
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Valla ben bayağı okudum da. Şahıs şahıs sıralamış iddiaları ve suçlamaları. Şimdiye kadar 28 kişiyi falan okudum, ben tahmin etmiyorum bu iddianameden ceza çıkmaz. Çıksa çıksa 6136 ya muhalefet edenlere falan çıkar. Ceza çıkmazsa da bence savcı büyük tazminatlar öder. Ciddi hukuk ihlalleri var.

Tatar okumadan inanmamış ama okusa okuyarak inanmamış olacaktı değişen birşey yok. Ben pek somut suçlama görmedim okuduğum bölüme kadar. Çoğu basının ve kamuoyunun bildiği toplantılar basın açıklamaları protesto gösterileri. Kemal Kerinçsiz in açtığı davalar bile örgüt eylemi olarak gösterilmiş ki pes yani.

Neyse ben okur anlatırım size

 

Tarih: 3 Ağustos 2008, 23:47 - İp: 85.***.**1.118
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Heyecanlı kısımlar ne zaman gelcek. Bombalamalar felan.
Pkk bağlantıları, hizbullahı eğitmeler falan gelince haber ver. Yoksa onlar ek iddianamede mi.

 

Tarih: 3 Ağustos 2008, 23:50 - İp: 88.***.**3.100
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Valla ben en bilinen adamları okudum. Veli Küçük Emin Gürses Doğu Perinçek Sevgi Erenerol falan ama öyle bomba falan yok okuduğum yere kadar. Aslında kendin bir göz gezdirsen fena olmaz.

Şimdi Hizbullahı eğitme diyorsun da. Hizbullahın Emniyette eğitildiğini açığa çıkartıp yazan zaten Aydınlık dergisinin eski bir sayısı. Hatta muhabiri bu olayı açığa çıkardıktan sonra öldürülmüş o dönemde. Halit Güngen ismi.

Dhkpc desen zaten bu adamlar veli küçük ü falan anında öldürür herhalde fırsatını bulsalar. pkk da öyle.

Valla bu işleri az çok bilen birisi iddianameyi okumasa bile şu iddialara gülüyordur.

Neyse içeriğe girmeyelim fazla. Gazeteleri boşverin de iddianamenin kendisini okuyun. Gazeteler sallıyor. Hele akp beslemesi olanlar uçuyor iyice.

 

Tarih: 3 Ağustos 2008, 23:58 - İp: 85.***.**1.118
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Garip valla bu tür yapılanmalar her yerde varmış. Lakin sadece bizde bunların faso fiso olduğu iddia ediliyor. Hemde solcular tarafından.
Susurlukta faso fisoydu zaten.
İddianemeyi nerden bulurum okyanus. Radikalinkini kaçırdım. KEmal abiden istesem gönderirmi acep.

 

Tarih: 4 Ağustos 2008, 00:02 - İp: 88.***.**3.100
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Ben internetten indirdim. www.zaman.com.tr adresinden.

Kemal unakıtan valla bitini bile vermez ama sen yinede iste.

 

Tarih: 4 Ağustos 2008, 00:13 - İp: 85.***.**1.118
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

ntvcncbc vermişti oradan indirebilirsin dur link bulayım sana

susurlukla ilgili olarak ise mesela imralıdaki bebek katilinin miltanlarıdan birisine Bucak aşiretinin yaptıklarını yada asala diye bir örgüt vardı bir zamanlar hergün bir diplomatımızı öldüren bulabilirsen kaldıysa eğer onlardan birisine örgüte ne olduğunu bir sor bide onlardan dinle susurluğu.

 

Tarih: 4 Ağustos 2008, 00:15 - İp: 88.***.**7.73
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

http://www.ntvmsnbc.com/news/454311.asp

burdan indirebilirsin

 

Tarih: 4 Ağustos 2008, 00:16 - İp: 88.***.**7.73
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sizin iddianamez bile gerçek değildir. Çarpık iddianame.
İşinize gelince öyle gelmeyince böyle.

 

Tarih: 4 Ağustos 2008, 00:49 - İp: 88.***.**3.100
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Atatürk'de Ergenekoncuymuş biliyormuydun?

İddianamede Ergenekoncuların, Atatürk'ün de kendi örgütlerinin tarikatvari ve dini yapısının içerisinde olduğuna inandığı, bunun da zamanı geldiğinde açıklanacağı yönünde ilginç ifadeler yer aldı...

Ergenekon iddianamesinde şok ifadeler gündemi sarsmaya devam ediyor.İddialar öyle çarpıcı ki, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ismi bile iddianame de yer aldı.

İddianamenin 8. maddesinde yer alan ifadelerde sanık Sevgi Erenerol’dan çıkan ‘Derin Ergenekon’ adlı bir belge çıktığı belirtiliyor. ‘Atatürk’ün de kendi örgütlerinin tarikatvari ve dini yapısının içinde olduğu belirtildiği ‘Derin Ergenekon’ isimli belgede iddianameye yansıyan çarpıcı ifadeler şöyle; "Alpler alperenlar adlandırılan örgütsel konumda kişilerin Türk ordusuna sızmaya çalıştıkları ve gizlilik gereği olan bazı şeylerin açıklanmaması gerektiği, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın Ergenekon’un gözbebeği olduğu, hatta daha da ileri gidilerek Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dahi kendi örgütlerinin tarikatvari ve dini yapısının içerisinde olduğu ancak bunun henüz açıklanmasının zamanı gelmediğinden açıklanmaması gerektiği şeklinde ibarelerin bulunduğu görülmüştür"

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=395015

 

Tarih: 4 Ağustos 2008, 00:52 - İp: 88.***.**7.73
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kİm demiş sevgi Erenerol. Kİmmi bu kadın. Türk ortodoks patriği sözcüsü.
Ergenekon karargahı.
BU vatansever adamların ne işi varmış ortodoks patrikhanesinde.
Geçenlerde hepsissıraya girmiş patriğin mübarek elinden öpüyordu. Gördünmü tatarbeyim.

 

Tarih: 4 Ağustos 2008, 01:22 - İp: 88.***.**3.100