pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bizde aramızda konuşalam Kütayalıla olarak. Sabah gelip bursayı gezcez mi. Pazara kalıp gezcezmi, Bi günde gelip gitcezmi. Nolcek yani. Bakalım gali. Nasip. Aslında pazara kalsak iyi olabilir. Çadır var nasılsa.

Tarih: 9 Eylül 2008, 12:08 - İp: 88.***.**2.122
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Beni kim alıyoır şimdi anlayamadım
Tatar, eray?..otoböse mi kaLdınız..

Tarih: 9 Eylül 2008, 12:27 - İp: 88.***.**1.76
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

gelcekler kalcekler kesinleşsin bu hafta sonuna kadar gari de bizde bi hal yol bulalım, program yapalım evsahibisi olaraktan....

Tarih: 9 Eylül 2008, 13:06 - İp: 81.***.**3.185
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

ulen şu çamuru atmasanız bunu söylemezdim ama kaşundunuz atakan beyfendi..
ne gördünüz ankaralılardan.. geldinizde terminalde mi yattınız..

şimdi elini vicdanınamı koyarsın mübarek gün..
yoksa kafanı mı kaşırsın
bi düşünme taklidi yap bakem...
şu işlerin durgunluğunda
şu paranın yokluğunda..
ben bekar adam gibi gelemeyecem bursalara..
ailecek gelsemde hanımı arkadaşına bırakıp aranıza karışsam bana kaça patlayacak...
zaten fotoğraflan neyin işim olmaz..
e geriye ne kaldı.. bi iftar yemeği..
yav hacı zaten şu günlerde bi bardak serin suyu içtinmi tamam diyosun.. iki kaşık çorba bi dilim ekmek bide sigara olay biter..
üstüne birde çay içersen ikramiyesi oluyo..

minimalist yaşıyoruz..
sen pazarbeylemi karıştırdın beni..
herşeyi alayım herşeyin lüksünü alayım olmadı sonra onları yakayım.. nerde..
yeminle söylüyorum cepte para yok denecek kadar az bugün.. 15 civarı var yarın 10 nun altına iner kesin..
yok eviriyom çeviriyom sıfır fokus parası çıkmıyo..
(Çok şükür bin şükür.. allah olmayanlara versin)

tatoyu bekliyorum kısmetse bi gölbaşı yemeği tertip ederse ona yıkılırımda ramazan boyunca bi beleş iftar yirim diye bekliyorum işte.. tatoda maşallah.. milleti mudanyaya götürüyoda beni bi gölbaşına götürecek topik açmıyo..
halbuki burkay usta bile baskı yaptı..
bide ayarcanlıya şaşıyorum.. ne meraklıymış bu mudanyaya anlamadımki... mudanyanın kızımı meşhur ne iş kız bakmayamı toplanıyonuz eraya onu bi deyin.. everiyozmu ayarı canlıyı..

şaban abi yazdıklarını okumuyorum sanma.. okuyorumda özümsemem gerekiyo..

pazarbey sende yazdıklarını okuyorum sanma..

lazut sana da bi sorum olacak..
oynayın kız oynayın durmanın ne kârı var ?

Tarih: 9 Eylül 2008, 13:30 - İp: 88.***.**3.33
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

roko efendi
ulen sana bi dünya yazdımdı bilgisayar hata verdi yollayamadım
neyse kısasını yazayım iyisimi

efendi efendi angaraya geldinizde açıktamı bıraktık demişsin, siz üç kişi bi araya gelipte bi gölbaşına gidemediniz ki bizi besleyip bakasınız, size güvenip nasıl yola çıkarız yahu, gelelimde aşti de çip gibi kalakalalım öylemi, yimezler, bak pazarbey ne diyo gittim kendimi zor geri attım kütahyaya diyor kardeşim,
neyse lafı uzatmeycem önce bi birlik olun bakem gerisine sonra bakarız.

bekar olaraktan gelemem gelirsem de dönemem gibi bir hava sezdim sende, biz aile ortamını sarsmayalım iyisimi sen gelme sonra biz topikte foto ekleriz ordan bakarsın.

para yok demişşsin, biz öyle dünyevi işlere bakmıyoruz zaten, bizim işimiz uhrevi, uhreviyi yanlış okumayasın bi daha yazayım uhrevi zührevi değil yani....

minimalist yaşama gelince o dediğin bir lokma bir hırka felsefesidir öyle minimalist falan yapıpta ismini entellektüel görüncem diye uğraşma
hem minimal olceksin hem de sıfır focus parası istiyeceksin töbe töbe...

hadi kal sağlıcekle... minimal efendi.

Tarih: 9 Eylül 2008, 13:43 - İp: 81.***.**3.185
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

minimal ne demek çin malı minimal olurmu?

Tarih: 9 Eylül 2008, 14:01 - İp: 212.***.**8.38
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

minimal
hem mal olup hem de kısa boylu olana denir muhtemelen, ama roko niye böyle bi yaşantıyı tercih etti anlamadım

yani çin malı ile bir alakası yok bu işin...

Tarih: 9 Eylül 2008, 14:06 - İp: 81.***.**3.185
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

uhrevi muhrevi lafı dollandırma budaklandırtma bana..

varmısın mudanya yerine ankara gölbaşında yapın..
iftarsa iftar
suysa su..
mütarekeyse mütareke..
ne farkı var mudanyayla Gölbaşının..

hadi bakayım göreyim gözün yiyomu.. bi iftar için ankaraya geliyonmu gelmiyon mu..

hadi bakalım hodri meydan..

sinir yaptırıyosun bana ramazan ramazan...

Tarih: 9 Eylül 2008, 14:59 - İp: 88.***.**3.33
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

roko haklı atakan efendi haybeden gazel okumak kolay hadi bi iftar için Ankaraya gelde görelim

Ankara Gölbaşında'da İftar Yemegi 13 Eylül Cumart

Tarih: 9 Eylül 2008, 15:07 - İp: 212.***.**8.38
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

ya bırak bu angaralı bebe ağızlarını
ben mi dedim kardeşim mudanya diye, topluma ayak uydursana

hem gelsek nolcek kimi bulcez, kim var angarada de bana
de ki biz burda şu kadar adamız merak etmeyin siz gelin diye diyemen ki

siz önce bi kendi aranızda toplaşın hemşerim yok be ne hemşerisi senlen hemşerimi olunur töbe töbe...

ramazan ramazan kızıyormuş, senin normalini de biliyoruz biz çoko efendi bak attırma tepemin tasını zaten tas kebabını sevmem...

hadi bak işine kardeşim....

Tarih: 9 Eylül 2008, 15:07 - İp: 81.***.**3.185