pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

kafaya takmak yok dedik eray..atla gel o kadar..yüzümüzde gözümüzde var dedik..gidiş-dönüş bileti alsan iskontoda yapıyorlar..mudanyaya para almıyorlar diyecek kadar..

Tarih: 9 Eylül 2008, 00:27 - İp: 78.***.**6.154
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

fatih "sufleyi" hemen meslekdaşından yana doğru yorumladı..güzel bir şey tabii..mudanya olayını kimbilir bilerek görmek istemedi..

Tarih: 9 Eylül 2008, 00:31 - İp: 78.***.**6.154
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

eyvallah saban abi sağolasınız

Tarih: 9 Eylül 2008, 00:35 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

haklı abin.

Tarih: 9 Eylül 2008, 00:39 - İp: 88.***.**4.132
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Aha gitti bi müşteri daha kaldık cavlak gibi.

Şaban abi kelimeleri öyle güzel diziyorsunki sıraya mest oluyorum.

Tarih: 9 Eylül 2008, 01:12 - İp: 88.***.**0.49
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

tatarbey gel sen de kır gururunu halkın arasına karışmaya razı ol, otobüsle gidelim sabah 7 gibi bineriz öğlen ineriz bursa'ya gezeriz biraz hem orayı da
ya bu özel araba felan elitist ayakları iyi de batıracak bizié hep kontras'ın başının altından çıkıyo bunlar özendiriyo bizi. sigara içmeyen adamım cebimde parlement taşıyom yau nası iştir bu arkadaş

Tarih: 9 Eylül 2008, 01:17 - İp: 81.***.**7.8
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Eray sen işi bilmiyon parliamenti çoraba sokacaksın. Masaya samsunu koyacaksın.

Ah eray ah öğretemedik sana şu işi...

Düzenin adamı olacaksın ama muhalif duracaksın...

Ah eray ah...

Tarih: 9 Eylül 2008, 01:23 - İp: 88.***.**0.49
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

yok abi ben göstere göstere koyuyorum parlementi masaya, içine de gazete doldurdum duruyo öyle. aslında pipo taşısam daha bi entel dururum de mi?

Tarih: 9 Eylül 2008, 01:26 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BIrakın parlamenti pipoyuda 2 kişi daha buulun. Yada adam gibi bir araba. Yokmu dizeli olan biri Ankarada. Neymiş öyle elentra. Yonan garısı ismi gibi.

Tarih: 9 Eylül 2008, 04:46 - İp: 88.***.**4.132
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

Angaradan arabayla gelecekseniz Eskişehir üzerinden gelin başka yola sapmayın en temiz ve en güzel yol budur

Otobüsle gelecekseniz terminale inince arayacaksınız evsahibi takımın oyuncularını bi şekilde alacağız aldırtacağız sizleri, rokoyla karıştırmayın bizi terminalden mudanyaya yürütcek değiliz sizi heralde....

Tarih: 9 Eylül 2008, 09:25 - İp: 81.***.**3.185