pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Evet hesap ortada lazut bende öyle diyom. Sanırım tatar kışlık kömür falan alcek. Bunuda ankaralı garibanlara yükletcek.
Bu arada okyanus İstanbılda.

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:15 - İp: 88.***.**4.132
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

bu garibam ben oluyorum heralde
abi 2 kişi gidersek batarız bir de ordaki masrafı olcek bunun burdan bursa kaç para, bursadan mudanya kaç para birilerini bulalım derim
lazut abi o saydığın ekip hep özel arabayla gelcek heralde, burda tek gariban benim, bir de cimri var o da tatarbey
ya ben de lens için para biriktirmesem (tokina 11-16 ) bi arkadaşımı alıp arabayla geze geze gidecektim de işte görüyosun abi ne hallere düştük tatarbeyle 3-5 hesabı yapıyoz

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:20 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

eraycanlı Allah Sabır versin ne diyem sana. Vah Vah. Tatarbey kayserili olmaya sakın.

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:24 - İp: 88.***.**4.132
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

bilmiyom tahminlerim değişiyo var heralde bi taraflardan
tatar dedik gayserili çıktı

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:26 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Aman hocam yüklenmeyem fazla vazgeçerse ankaralı işi yatar valla.

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:30 - İp: 88.***.**4.132
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

tatarbey gani gönlün sağolsun..getireceğin tatlıları burada eş-dost tatlı tatlı yiyeceğiz..mudurnu ya uğrayıp gelmekte mümkün..navigasyon dedikleri şeyde vardır sizde..şakası bir tarafada oraları gezmek-görmek güzel olur..istanbul yolunu hiç anlamadım..eskişehir üzerinden benim bildiğim yol.."göç yolda düzülür" takılmayın bu kadar..hu Allah bismillah..niyet hayır akıbet hayır..

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:51 - İp: 78.***.**7.95
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Valla bende Kütahya üzerinden gelmeliler diye düşünüyom ama anlamadım valla. Bİrisi çizse yolu bi.

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:52 - İp: 88.***.**4.132
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

tamam çizip atayım benim dediğim yolu

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:54 - İp: 81.***.**7.8
cappadociaman
cappadociaman (üye)
Artvin / Doğa Fotoğrafçısı

bu konu hakkında çok şey yazılır çizilir ama benim bildiğim şey şudur:

sayın pazarbey amcam nasıl ki DSLR makine alma konusunda sınıfta kalmıştır yine aynı şekilde otomobil alma konusunda klasik durumlarını sergilemiştir...

zamanında o kadar söyledik,yazdık yol gösterdik dinlemedi...

Eee sakalımız yok ki

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:54 - İp: 81.***.**2.64
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Burkay 008 sıra sanada gelecek.
Eraycanlı yol eskişehir - bozüyük - bursa olmalı. En kısası bu .

Burkay08 niye kalayım ki sınıfta. Fıstık gibi.

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:57 - İp: 88.***.**4.132