Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Pazarbey matrixle bir test sürüşü yaptırırsın artık...
pazarbey eskişehir üzerinden de yol var biliyorum ama benim dediğim şekliyle nerdeyse 300km otobanda gidiliyor, sonra sapılıyor. eskişehir yolu çok iyi değil geçen hafta gittim arabayla, o yüzden otobandan çizdim ben.
kırmızı noktalarla işartelediğim o yol, 400 km çıktı ama daha fazla tutar, her kıvrımı işaretlemedim, otobanın başlangıcından başladım.
bir de eskişehir bozüyük çizeyim bakayım o kaç km tutcak
o da km olarak hemen hemen aynı tuttu. otobanı tercih ederim
yahu eray..iyiki teknikten filan anlamıyoruz..en kısa yol bildiğin yoldur..yoldan giden yorulmaz..adapazarından bursaya geliş o kadar kolay değil..hususi gezmek için gidilir ancak..çok ince km hesabı uymaz burada..yol,dediğim yoldur..
Kesinlikle .Kütahya bursa yolu zaman zaman tek şerit. Ancak manzara o kadar güzelki anlatamam. Hele sonbaharda varya. Ne güzel olur orası.
Yahu Pazarbeyim Forumdan geç haberim oldu....
alacaksın benim gibi 2008 model bir Kara Caddy
Keyfini süreceksin....
Aman efenim kimleri görüyom.
Haklısın emme çok pahalı idi kedi.
HEm benim kiayı alanda olmamıştı. Ondan almak zorunda kaldım. Yoksa kedi kral
adapazarı bursa arası kötü diyosanız tabi yapcak bişey yok eskişehir üzerinden gelinir
oof of ankara'lıların düştüğü duruma bak metre hesabı yapıyoz! bu günleri görecek adam mıydım Allah düşürmesin kimseyi
ya bu arada ankara-bursa bilet 25 ytl'ymiş, benim km hesabı yapmama gerek kalmadı bursa mudanya kaç gayme şaban abi?
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1186414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas