Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
gidicem abi niye gitmiyim. ramazanda alıştık sahura kadar ayakta durmaya şimdi uykum gelmiyor
abi şanslısınız valla istanbulda olunca bayram namazını ne güzel yerde kılıyosunuz. ben bikaç kere gece geldiğimde istanbula direk eyüp camine gitmiştim sabah namazı için de mükemmel bi atmosfer oluyo orda. bayram namazı da kılmak isterdim
eyüp bambaşka nedense. orası ayrı valla.
Eyi bakam. Haden Hayırlı Bayramlaa herkeşe ben yatıyon
Adam da takmış arabanın kilosuna.
Madem öyle senin arabanın kilosu kaç lira bilader.
Benimkinin yarı fiyatı anca eder.
Bende senin gibi ucuz köre malı sevdalısı alsam 2 ton alırdım üste de para kalırdı.
sus ağbi sus. senin yüzünden kafayı yiycem. temin burkayla konuştum. kurbanı bekle der lcd plazma işinde. fiyatlar çoook düşcekmiş.
napsakki. meşe odunu mukabili.
dediği doğru bence.
fiyatlar düşer tabi.
hele yılbaşı geçsin yerlerde sürünür.
ya esasında kerizlik valla 2-3 bin lira verip de lcd almak. maliyetleri neki. 20 kilo plastik işte. senin alacağın plazma kaç kilo ?
25 kilo. güvenlik önemli abi.
Aman en iyisi 8404 ü alıp geçmek. Yanındada samsungun ev sinema sistemini alıyorum.
Bakin filipis bulu reyi samsungun ev sinema simtemine bıalayabilirmiyyim acba.
bağlarsın. iyi bağlama çekersin zaten sen.
8404 ün yeni modeli çıktı bayağıdır biliyorsun. 8464 olabilir. blu reysiz alacaksan üst modeli al 8464. zaten blurey hediye gibi olmuyor, para mukabili satmış oluyorlar sana.
benim alt kata dvd kiralamacı dükkancısı taşındı. yarın elimi öpmeye gelirse bir sorayım bulurey kiralama işine ne zaman girecek. gerçi komşuda kira olmaz. birde ayakkabıları kapının dışına koymasalar. tinercinin birine para verip çaldırtacam valla olmazsa adamın ayakkabılarını.
yalnız pilipiste ve sony de bir özellik var. sinema sistemi veyahut blurey pilayır alırsan tek kumandayla hepsini idare ediyorsun.
Hepsinde var emmi o özellik. Bi tane kumanda ile hepsini kumanda ediyon. Aha o sebepten acaba evsinema sisteminide mi filipis alsam diyorum. Arada bayağı fark var 250 tl gibi. Aman kumanda farklı olsa nolcek demi.
8464 ün farkı neki bi bakem bakam.
b ulamadım valla.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas