Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
ee size göre öyle tabi. Allah hafif arabaya bindirmesin beni.
biladerbey elin arabasının kreş testini niye koydun. i30 seninmi.
megan alacam desem laf ederdin kaportası pilastik diyende. kreş testini görünce ne oldu, yok kaporta pilastik emme çelik bar. vs . gibi çeşitli hususlar.
zaten yeni megan benim alınacaklar listesinde. yalnız modusta görüldüğü üzere cam tavan tuzla buz oluyor kreş testi yaparsan. araba alınca mümkün olduğunca kreş testinden kaçınmak gerek.
keza volvo s40 fena durmamış. çinliyi hala unutamadım bu arada. o ne ya.
http://www.youtube.com/watch?v=ovvAji6Igaw
okyanus ; opelden sonra reno gitmez derim. attan inip eşeğe mi bincen gaari
şööne gözel bir vectra ya da astra yakışır.
hacım yeni arabalar hepsi çok başarılılar. kabul etmek lazım bunu. eski 1990 model e 200 ler 1390 kg. keza bmv lerde öyle. emme matriks şu anda 1380 kg. yıldız alabilmek için şaşeleri falan çok ağırlaştırdılar.
para mı var adamda. sende valla. ladaya bincek yakında o.
avatara baksana, çok zengin duruyo okyanus abimiz. gerçi senin avatar da gariban gözüküyo emme. para kimde bilinmez
zengin olsa binermi hiç korsaya.
senin niye huyundaya biniyon. tabi gömdün paraları şatoya galadı tabi. şu şatoyu da bi göremedik bi daa gelişimde gelcem valla
Kardeş sen bakma buna. bizim gönlümüz zengin. söylesem dostlarımdan birine bana araba lazım diye. yeni meganı paket yaptırıp gönderirler jest mukabili.
geçende bir volvo s40 deneme sürüşü yapmış idim. iyi araba idi fakat içi darımsı geldi. yada benim corsanın iç hacmi aşırı geniş ondan bana öyle geldi. ama kalite var arabada. iç mekan konsol malzemeleri filan hemen belli ediyor farkını.
keza birde pejogut yeni bir araba çıkartmış. 3008 gibi bir nam altında. şahsımca tam bir görgüsüzlük ve abartı abidesi. şişirme kaporta vs. mertebesi. keza bir ön konsol yapmış ön konsol cama kadar iki metre uzanıyor. cam buğulandı sileyim desen eli uzun adam bulman lazım.
aman aman pejoya bulaşma. S40 ta daş gibidir, kullanmışlığım var. virajlarda falanbanamısın demez. S40 la girdiğim virajlara matriksinen filan gircen parçanı bulamazlar hafazanallahh
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1186414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas