Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Vanda görev yaparken de dasya kaynıyodu. diyodum ki ulen ne araba acaip tutuldu, meğerse deposu büyük olduğu için alıyolarmış. kaçak mazot benzin hesaabı
evet focusla aynı motor. keza focusla aynı platformu kullanıyormuş. mazda3 de bunlara dahil herhalde.
s40 ın baz donanımlısı prime mi premium mu neydi o olabilir 43 e indirimle vs. baz donanımda esp yok. bayağı donanım farkı oluyor.
bizim daçyanın benzin deposu çok büyük değil 42 litre yazıyo kıllanma kılavuzunda. ama bagajı gayet büyük. 2 oda 1 salon hesabı
arka koltuklar da geniş rahat. geçen buluşmada atakan abi lazthop abi bi de şaban abi üçü oturdu. şaban abi zayıf diğerleri bizden genişmiş diyollardı.
BEnde gıcığım matriksin tipine. Emme o cüsse ile kışın 115 lira yakıyordu. Şu anda kilima mertebesi 150 yakıyo.
Allah Türk arabası kullananları korusun diycem pekte öyle omlmuyo işte. Sebepler açısından .
Siz daha kısa donnla gezerken ben moturun niye düştüğünü biliyodum hem.
senin 3.16 1200 kg bile değildi okyanus emme. arabalar sınıf atladı şimdi ford focus dizel 1380 kg imiş.
bayram namazına gitmicen mi eray yatsana ben sabah Süleymaniye' ye gitmeyi planlıyorum bakalım yetişebilirsem
Okyanusta gitmez bayram namazına sanırım.
lüküs avrupa arabalarının öyle bi cinsliği var. en ufak donanım için deli gibi fiyat farkı istiyolar. arkadaşım audiyi alırken xenon far sormuş 2bin euro fark istemişler aldığı model giriş donanım yol bilgisayarı da yok(tu) ama şöyle yok: sistem tamamen kurulu, kardanların arasında ekran da var ama çalışmıyor. servisine gitti adamlar para almadan bilgisayara bağlayıp açtılar yol bilgisayarını. gereken tüm donanım var arabada, ama giriş modeli diye kapalı veriyolar böyle saçma birşey. işte kağıt üzerinde giriş seviyesi donanımda yol bilg. yok, üst modelde var diyolar
sen nere gitcen. gözünü garart Ulu Camiye git bence. hemi fotuuraf da çekeesin pazarbeyim
matrikste herşey beleş.
burda giderim ben. Kalkabilirsem inşallah. Konak camimine
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas