pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Alırız gali niyetleninde hele..

Çerkes etem tarafına giden vasıta var emmi kolay o iş..Gittin bil sen hem..

Okyanusu yolculuk stresi bastı..Ondan ortalarda yok emme..

Tarih: 18 Temmuz 2009, 00:13 - İp: 88.***.**8.70
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

okyanustan bişey olmaz. Adını zikretmeyelim gali.

Tarih: 18 Temmuz 2009, 00:47 - İp: 88.***.**9.190
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Perş günü maayenesini yapıp kurtulacaktı oky emmi, şimdi beklesin bir müddet gene bakalım..Çevirmeler erbabında,yani..

Hangi like'kı düşünüyordun sen pazaremmi.?Lensler arz talep erbebında gıyabında pahalılar şu an..

Tarih: 18 Temmuz 2009, 00:52 - İp: 88.***.**8.70
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Abi vergi dairesinden alacağım var biliyorsun.
Bu hafta hesabıma yatmadı para.
Ama önümüzdeki hafta yatar mutlaka.
Bende yatan paradan borcumu öder muayeneyi yaptırırım.
Keza en geç onbeş gün içinde hesaba yatırırız demişti vergi dairesinin çirkin bekar bayan memuru. Cep telini de istemedim zaten.

Tarih: 18 Temmuz 2009, 01:32 - İp: 88.***.**6.149
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

-Öder o zaman öyle dedi ise sana..

Bak ikdaş ile idooyuda satacaklarmış..pazaremmi alsa yeri uzak uzaktan idare edemez işi zor,kandırırlar onu,yetişemez her birine..
Lakin emmi kasabada kazandığını iyi yatırım ile kapatmış gali, ev ve çevre düzeni iyi şu an..[arıbayı satacak zati] Bir de kütahyada sinema tiyatro salonu yaptırıp işletse iyi olacak aslında..Öğrenci de çok,askerde..Filmcilik derneği çatısı altında, klimalı salonlu vibrasyonlu koltuklu filan ..Eskiden suspiria omen gibi filmler titreşimli koltuklu sinemada epey oynamıştı..Koltuk altı hoparlörlüsü de jaws idi..

-neyse sen al alacağını tatili de iştişare et bu ara..

Tarih: 18 Temmuz 2009, 01:51 - İp: 88.***.**1.241
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Abi pazarbey sinema açsa bile kazım kartal behçet nacar sanat akımına riayet edici filmler göstermez. Keza araya parça da atmaz.
zarar etmesi kuvvetle muhtemel o işten.
ben birkez hareketli koltukta film izlemiştim tatilyada. uçak uçarken koltukta yamulup fren yapınca hızla zınklıyordu kotuk.
masajlı koltuğa 1 tl attım kendime masaj yaptırdım abi metrocity de bugün.
biri görebilir diye de de temkinli davrandım.

Tarih: 18 Temmuz 2009, 01:57 - İp: 88.***.**6.149
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yoo masaj yaptır ayıp değil ki..Görsünler..Onları oraya süs diye koymadılar zati..
Şehirlerarası yollardaki yarımsaat çay molası yerlerde bile var hep bir liraya..
Yok eğer ben canlı olsun diyorum dersen zam gelen pasaport harcı mukabili tayland masajı paklar seni o zaman..Makine de alırsın oradan defolu zaten ürünler şu ara..Nasıl defolu beyaz eşyalar var kapısı çizilmiş gibi vs..Saatler var defolu %40 ucuz..pazaremmi aldı da geri iade etti ya geçende,ağır bu saat diye talep ederekten..

Tarih: 18 Temmuz 2009, 02:03 - İp: 88.***.**1.241
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BEn altındeşe açcem. 3 filim birden mukabili. Pamuk prenses ve yedi cüceler ,kırmızı başlıklı kız falan çizgi filim mertebesi. Elin japonu yapmış. Kazım kartal martal hikaye valla.

Tarih: 18 Temmuz 2009, 12:46 - İp: 78.***.**0.26
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Açmazsan namertsin, aç valla emmi.., salon klimalı olsun ama..Tanıdık klimacılar var merak etme,

Tarih: 18 Temmuz 2009, 22:07 - İp: 88.***.**3.192
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

filimde bulursun sen bana gali.

Tarih: 18 Temmuz 2009, 22:08 - İp: 88.***.**9.190