pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Olan eraycanlıya oldu,keneyi görünce huylandı delikanlı foto moto da çekemedi bir türlü kene gelecek diye..kemanın ortanca oğluna yapıştı ama..pazaremmiyi beğenmedi keza ,,kene..

Tarih: 13 Temmuz 2009, 23:55 - İp: 88.***.**6.233
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Nİ diyon sen ağabey. Herkeşten sonra başladım yimeye ben. En azda ben yidim. Şaşırdı millek zaten.
DAğ mertebesi soğuktu zati.
RAkım 1500 vardı sanırım.
Aypona 850 verdiler emmi. Satemmi sence.
ŞArjına bişey oldu. Pazar sabahı çıkardım şarjdan hala hiç inmedi göstergesi. Bozuldumu yoğsam.

Tarih: 13 Temmuz 2009, 23:59 - İp: 85.***.**4.251
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yüksek rakım bozmuştur onu emmi belkim..
Sat gitsin bak elli lira daha fazla vermiş başka biri kasaba da,sat tabi kurtul..Dağda izimizi internetimizi işimizi görsün diye yakmadık o aleti yoksam yakardık anında şereflikoçhisar mukabili..

Tarih: 14 Temmuz 2009, 00:15 - İp: 88.***.**6.233
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Şarz göstergesinin şamandırası bozulmuştur.

Tarih: 14 Temmuz 2009, 00:15 - İp: 85.***.**5.14
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ay ölcem gülmekten. Forum alemindeki kadar gerçek hayattada esprili olsan şimdi istanbulun sayılı zengin avaktlarındandın. Emme mmaalesef duruşmalar forum üstünden olmuyo. Ee Tabe sende varoş avukatı olarak kalıyon bu durumda.
Kumköy abi konuştuyduk okyanusu hatırladın demi.

Tarih: 14 Temmuz 2009, 00:24 - İp: 85.***.**4.251
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Konuştuk yaa,kulağını çınlattık çögürler kavşağını geçerkene..
Olsun adam geleceğim diyor baksana sende kaçma biryere pazaremmi..
alıp götürecek seni bilinen yerlere işte daha ne..[bilinen yerlere]

Tarih: 14 Temmuz 2009, 00:28 - İp: 88.***.**6.233
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 14 Temmuz 2009, 00:38 - İp: 85.***.**4.251
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

yahu ne biçim nem var burada da,sizin orada ne güzel yok..Okyanus bilem terliyordur hangiri hangiri,cihangiri gaffari yokuşunda..

Tarih: 14 Temmuz 2009, 00:46 - İp: 88.***.**6.233
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Bizim burası bugün serin.
Pencereyi kapattım az önce.
Keza iki gecedir pencere açık yatarken üşüyüp kalkıp pencere kapattım gece mukabili.
Keza firstline vantilatörü de izine çıkardım bugün.
Abi iki keza oldu ama kusura bakma.

Tarih: 14 Temmuz 2009, 00:48 - İp: 85.***.**5.14
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Rİca ederim.

Tarih: 14 Temmuz 2009, 00:54 - İp: 85.***.**4.251