pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Pazaremmi bu geziyi hatırlıyamadı da ondan ekledim gali, okyanus..Germiyan sokağı..

Çok tuzlu yerse hatırlıyamıyor pazaremmi ne diyelim,daha genç halbuki o okyanus..

Tarih: 14 Temmuz 2009, 00:57 - İp: 88.***.**6.233
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Ben kumköye demiştim.
Zira bu kelimeler onun malı.

Tarih: 14 Temmuz 2009, 00:57 - İp: 85.***.**5.14
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BEnbahar abula.

Tarih: 14 Temmuz 2009, 01:01 - İp: 85.***.**4.251
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Evet pazaremmi..Pentaxsıda var nikonu da..

Tarih: 14 Temmuz 2009, 01:09 - İp: 88.***.**6.233
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hakka benim makinanın pil gösterge şamandırası bozulmuş olmalı. YAda kökten bozulmuş olmalı. 3 . gün olmak üzere hala eksilmedi şarjı.

Tarih: 14 Temmuz 2009, 23:16 - İp: 78.***.**5.144
okyanus.
okyanus. (üye)

iphone benim e71 den daha ilginç bir cihaz.
geçen müvekkilin oğlunda var idi kurcaladım biraz merak mukabili.
ekrandan zom yapması filan ilginç geldi. parnakları yana doğru açınca.
biraz daha param olsa birde ipohan alırdım.

Tarih: 14 Temmuz 2009, 23:33 - İp: 85.***.**5.14
okyanus.
okyanus. (üye)

cep telde garmin kullanan var mı ?
Geçenlerde yeni versiyonunu yükledim. 5.10 mu neydi versiyon. en son olanı işte. ve fakat yükledikten sonra uyduyu zor buluyor. bazen yarım saatte bile bulamıyor uyduları. Tek uydu yetmiyormuş zaten merete, en az üç uydu bulması lazım.
önceki versiyon yüklü iken en geç 10-20 saniyede buluyordu uyduyu.

Tarih: 14 Temmuz 2009, 23:36 - İp: 85.***.**5.14
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ilginç hakkat. satmam belkim. kalsın. kullanırım. her zaman para kazanılır. emme her zaman aypon alınmaz. böyle parmakla büyütülmez.
çakmasını gördüm. berbat görünüyor.
garmin gurmin bilmem ben.

Tarih: 14 Temmuz 2009, 23:42 - İp: 78.***.**5.144
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

gps'in yer tayin etmesi için 4 uydu girmesi gerek en az. garmin'i bi arkadaş da yüklemiş e71'e, benim hiç hoşuma gitmedi, nokia'nın kendi navigasyon yazılımı daha güzel. süresi bitince para verip almak lazım. ya da varsa kırık mırık garmin'in kırığı kıreği kolay da program totti.

Tarih: 15 Temmuz 2009, 00:11 - İp: 81.***.**7.8
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

okyanus..kezayı 3 defa kullanmış oldun..ayfon alma niyetin var..kocaman gönüllüme d3 sözüm var..her ne kadar ibra etmiş olsada..diyeceğim şuki..şaban abin sanada bir ayfon hediye eder.."adamakla mal tükenmez" diye kıs kıs gülmelerine görmüyor değilim......

Tarih: 15 Temmuz 2009, 08:45 - İp: 95.***.**3.130