Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Kötahyada ağaç varmıy mış ..
E peki deniz de var mı deniz
tamam hocam anladık..bursa da ağaçta var denizde var gölde var..biz gittiğimiz yere görmek-çekmek-yemek için gitmeyiz..o güzeller ötesi hatırın için gelmek arzusundayım-Z-..bahanelere karnımız-ruhumuz tok..
findik icin Iona edememisiz de
Mek .kutuya hep agec dolu demi Sabah Abi
tercüme büroları kapanmıştır..aldındeş ovamsı olduğu için fazla ağaç olmaması normal..isbat mukabili arçelikle çektiklerimden ekleyeyim..orman denizini temaşa eyledik..tekraren söyleyeyim..biz herhangi bir gayeye mebni gelmedik..
Aypondan yazınca böyle çıkıyo demekki.
Ha unutmadan okyanus mübareken didiği gibi çıktı. Ayponun pil gösterge şamandırası bozulmuş.
Bu gün yani 3. gün hala eksilmemişti şarjı. Kapatıp açınca birden pil kırmızı yandı. Adamın bi bildiği varmış yani.
Ne alıp ne satıyorsunuz gene ..?
O arçeliğe bilem yüz lira saydılar da vermedi şabanemmi..Dursun çekmeye devam et kompak mompak.., iş görüyor fazlasıyla piksel mertebesinde..
Roko İst ni zaman geleceksin..Ya da biz gelelim remezanda..
16 Temmuz 2009, 17:33 - İp: 88.***.**3.49 ==>> evet roko, İzm çalgıcı taylan efendi "cileylaa cileeyylak " diye diye parayı götürdü valla..sulukuleden de eser kalmadı artık gali..
Güzel çekmişsin pazaremmi kareyi..
kumköy tutturmuş elindeki ekipmanı satacak..almak için o kadar topikler aç..millet yardımcı olmak için paraladı kendini..şeytan diyorki.....vazgeç d3 hediye etme işinden...
Birşey alıp birşey satmıyorum, durun daha neler gelir gider ürün bazında, belki sony 70-400G bakıyorum icabet gereği..
Hem sen de tatile çıkmıyormusun bari,deniz derya erbabında aileli maileli şaban usta..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas