Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
pazar emmi fazla kullanılışlı değil ama fiyatı iyi değil diye almam ben onu. bi telefona o kadar para verilmezki arıyım alo desin yeter benim için. fotoğrafı makineyle videoyu kamerayla çekerim cep telefonunu bu işler için kullanmam
Laz çekmiyomuş zaten video mideo. Valla bende mütereddidim. Bİlmiyom valla. Çok ucuza gelcek. Mıstıva Sandal misali hava atarım gızlara. Zengin mukabili.
Lg tavsiye edilmiyo emmi.
Yoksa bu ay fazladan 4500 liram oldu Allah bereket versin mertebesi. Gider alırdım. Emme vergim var epeyce.
Ya bilader al gitsin işte amma düşündün.
Bir sene sonra zaten satsan 700-800 e yine satarsın. Sana beleş geliyor telefon daha ne istiyorsun sen.
Paranın bereketini kaçırmayıver gali emmi, bekle bari..
Elsidi dolu tükkan ve mağazalar zencirinde zati..Gel al buradan..Dokunaraktan konsinyelere madem..
Ne etçen tilifonu yahu..
bence az biraz daha beklesin..
yeni modeli çıkcakmış.. yeni teknolojilisi
pazaremmi ayfhon kullanımı güzel bi telefon ekranının kullanımı çok zevkli. sonra şimdiye kadar gördüğüm en güzel pda web browsırına sahip wireless kullanacaksan (nokia n810 görmedim onunki daha iyi diyollar) o bakımdan güzel. sonracııma bi de gps var içinde program yükler navigsayon olarak şeedebilirsin.
1700 lira eder mi? asla etmez. ablama doğumgününde ayfon almak için medyamarkt'a gittik, telefon reyonundaki eleman abi yazık etmeyin paraya değmez almayın bu telefonu dedi nokia e71 verdi gönderdi. onda da dokunmatik ekran dışında bütün özellikler var hem de daha karizma ağırbaşlı bişey. bilekberi gibin. ayfhon genç işi pazaremmi sana gitmez
sen araştır eğer vadafon bilekberi ya da başka marka telefon veriyosa beleşten al. ama ayfon alma
haa bir de ayfonun pili çabuk ölüyo diyollar. öyle arka kapağı açılan bişey de değil, yani değiştirmesi biraz meşakkatli maddiyat mukabilinde
#eraycanli' tarafından 12.06.2009 16:31:47 tarihinde düzenlendi.
Almıycek ki emmi, sondaj aşamasında daha o..Alınca da başına iş alacak zati..
yangın çok büyük olacak çokkkk...
acayip yakılacak birikti...
Kazanda yakar yakıttan kâr eder daha iyi ya..Lav lav lav yanarlar ..Dumanı kötü çıkar mesele o keza..
Kasabayı kesif kesif sis kaplar yanınca da..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas