Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
verdiğin linkten bedava yasal mp3 çıktı. ankara havası yok.
bir dahaki ankaraya ilk gidişimde ankaralı namık oğuz yılmaz veya sincanlı filizin program yaptığı yere gidecem. yeminliyim o konuda. bacanak pek oralı olmuyor ama onuda götürürüm.
sakaryada livane türkü evi var. orada da güzel arkadaşlar var. bilahare fotoğraf yüklerim ama ne kadar kaaleye alırsınız bilmem.
bak ağabey kararım kesin gali. yarın ısmariş vercem bunu.
bi tanede büyük tuşlu bir cep alcem babama. bozulduda onunkisi.
Bu saat iyi bunu al, malum somali dünyası ..
Okyanus 24 saniye geriye sayıyor andan sonra tıkla indir dinle a müslüman..
Bekle emmi sende az sonraki linki dinle gali iki şarkı..Sünnete antrenman olur vesile ile barem..
PAhalı accık ememe olsun.
Ağabey 24 saniye çok uzun süre sanal ortamda. bekleyemem o kadar.
Okyanus istersen dinlersin sende..Buyur emmi..T I K
İkincisi emmi.. K I T . pardon T I K
Al saati, kaybetme ama..Yan sanayileride dolu ,yaparlar da uzakdoğu milyar nüfuslu millet orada..
Ya hazır alıyonuzken benim de cep tel bozuldu..Onun yerine bir aypon almayı düşünoym..Öncelikle önerileriniz ne olabilir acaba..
Not:Ciddiyim..ciddi cevap isterim..
Ben alem sana tam yarı fiyatına verem. 1000 lera gönder hemen.
Balkan ortamlarıda güzel ortamlar ağabey değilmi. Musikisi felan.
Dinlemek lazım elbette, kulağa da hoş geliyor içlerinde güfte yapanda dolu zati..Kişi erbabında tabi..
Lazut geçmiş olsun gazan mübarek olsun emmi..
Bak Lazut;
Olayım be Katre
Sana çekeyim bir portre,
Bak aynaya
Kabul ederlerse git Kenya'ya..
Duydunmu lazut emmi..Alırsın yenisini tatilde madem..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas