pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Fenamı sizede eylence çıkar işte. BEn olmasam hayat çekilirmi sanki.
Aypon benim hesaplarıma göre 350 liraya gelmiş olcek bana. 1700 lira hala. KİM NE derse desin kral o hala.
Blekböriye baktım.b özellikleri baya düşük.mesela ekran 64 k. ayponunki 16 milyon.farka bak.
ondada yok görüntülü gonuşma.
iyisimi alem ben ayponu.
lcd mukabili için bi istanbul bilişim yapcez gali.

Tarih: 12 Haziran 2009, 17:24 - İp: 85.***.**9.246
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

e71 de var görüntü mukabili konuşma. ama bence iyi birşey değil. hanım aradığında bazen hafta sonu akşamları kütüphanedeyim kitap okumaya geldik arkadaşlarla diyoruz haliyle.

Tarih: 12 Haziran 2009, 17:31 - İp: 88.***.**3.109
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Pazarbey bu hafta sonu Ankara Kalesinde geleneksel kale şenliği var haberin olsun. LCD Plazma falan bulunmaz ama çok güzel portrelik tipler oluyor bekleriz.

Tarih: 12 Haziran 2009, 17:33 - İp: 88.***.**5.85
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Valla bu hafta pek gezdim. gelemem.
Okyanus dediğinle alakalı bi karikötür geldi aklıma. Adam karısını aldatıyo. yatakta. Karısı soruyo nerdesin diye. Adam pariste iş yemeğindeyim diyo. Arkadan ding dong di dong Aygaz diye tüp kamyonu sesi geliyo.

Tarih: 12 Haziran 2009, 17:42 - İp: 85.***.**9.246
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey e71 al güzel bak ekranı felan da iyi 16 millon felan vardır belki (ekranın pikselini napcen o da ayrı bi mesele de neyse )

hata abey sen gidecek misin şenliğe? ben geçen sene gittim 85mm ile güzel portreler çektiydim cinganelerin hepsi orda oluyo bu sene gitme planım yok gibi.

Tarih: 12 Haziran 2009, 18:37 - İp: 81.***.**7.8
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Kalemi bir yerde unutursun hem sen, orada da yok kasaba erabında,gerçi bi dolu otoboslar senin oradan gidip geliyor fıy fıy da..Muavin kargo mukabili tedarik edersin ..Çünkü bugün bulututu kaybeden yarın o kalemi de kaybeder.Tırnak uzatsan o da olmaz emme..

Al da kurtul bari..[kurtul diye bir yöre de vardı emmi.]

Tarih: 12 Haziran 2009, 19:16 - İp: 88.***.**0.130
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Kumköy ağabey sen pazar günü hangi mertebelerdesin ?

Tarih: 12 Haziran 2009, 21:43 - İp: 85.***.**0.126
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Pyaj açılışı mertebesinde nerde olcek. N71 mi. çok çirkin tuşları var onun.

Tarih: 12 Haziran 2009, 23:25 - İp: 85.***.**9.246
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Söylemem okyanus emmi.

Hem sen bugünkü treni kaçırdın ya..

T I K L A Dinle Okyanus emmi..Angara havaları Ayaş yolları..

Ne diyon pazaremmi sen de.?

Tarih: 12 Haziran 2009, 23:26 - İp: 88.***.**0.20
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 12 Haziran 2009, 23:31 - İp: 85.***.**9.246