Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Ben de sen sandalyeden düştün zannettim..Gürültü patırdı kalas sesleri gelince bir an, zati sonrası da ses mes gitti ya , online mertebesinde orada..
Okyanus hakimemi bağırmış bugün , ne diyon okyanus..Koridor mertebesinde..
tutuklamışlardır okyanusu kesin.
Bu yaşta mapus damlarınada düştü gali.
Sorma kumköy zaten akrasifim bu aralar.
Dün zeytinburnunda beyaz jettanın şoförü balta sapıyla indi arabadan. Karşı arabadakine posta koydu. Esasında sıklet bazında karşı arabadaki döverdi ama tırstı. Müdahale edesim geldi ama zeytinburnu çok gittiğim bir yöre değil.
Geçmiş olsun kefaletlemi saldılar okyanus emmi.
Okyanus emmi vdoafnenin özel müşteri sınıfına girmişim. Bana aylık 99 tl mukabili aypon vercekler. Hemde 16 cigabaytlık olandan.
Daha doğrusu 99 tl konuşmayı garanti edersem. 70 lira zaten konuşuyom. 35 liralıkta interinet alcem. ondan sonra duruşmadan yazarım gali.
ipone güzel cihaz. bugün biraz kurcaladım. Ama sana olmaz. Niye dersen senin barnaklar etli. Parnak etli olunca klavyede bir harfe basacakken yanındaki harflerede basmış oluyorsun dokunmatik ekran mertebesinde.
Ama güzel cihaz al bence.
Bende e71 almıştım aylık 50 ytl internet mukabili. 18 ay. iphone da vardı o zaman kampanyada. ondanmı alsaydım diye düşündüm bugün. ama e71 de symbian olduğu için hariçten çok program yükleyebiliyorsun. o mertebeden dolayı e71 aldım ama iphone daha güzel estetik havalı cihaz.
güle güle kullan.. beni artık ipondan ara. ucuz telefonlardan arama.
SAğol. YArın bana sözleşme göndercekler. Haftayada ayponum gelcekmiş.
Gerçi bizimkisi köy avukatı mertebesinden kurtulmak. Yoksa ben ayponu napem. Mesaj bilem çekmem ben.
ŞEy misali kimde o adam. Hani telefonnan gonuşuyo gibi yapan.
Ha bide gps si varmış. Keşiflerde koornidant belirlerim gali.
Unutmadan yarın saat ısmarlıyom. Noldu benim hediye saat mertebesi.Yoksa paray kıyıp citizeni alıyom bak. Titanyum mukabili.
Saat işi yattı.
Bana da çok hediye saat gelmiş bu yaşıma kadar.
Bi tane de yine altın kaplama romanson hediye etmişti boşanma davasına baktığım zarif bir hanımefendi. Söylemesi ayıp bmw nin torpido gözünde gezdiriyordum evde hanım görürse ya kim hediye etti diye sorar ya nerden çaldın diye. O da çalınmıştı sonra. Bi tane de exess güneş gözlüğüm çalınmıştı aynı vakada. 60 tl ye almıştım sirkecide sadık abiden.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas