Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
yok ama samsung ile olan benzer üretim politikalarından yakında dslr üreteceğini tahmin edebiliyoruz
bu arada hyundai gemi bile yapıyomuş önce bi doğru düzgün yakışıklı araba yapsınlar
slm pazar bey. sizinle cay icmek keyifliydi.tesekkürler ziyaretiniz için..
vay leibstr. Nassın bakam. Valla kusura bama yemeğini yiyemedik emme bi dahaki sefere gali. Hakkat keyifli bi çay oldu.
nisanda gene gelirim. Yeni yerde ziyarete gali.
Okyanus hakkat öyleler valla. Huyundai dünyanın en büyük gemi üreticisi . HEr bi haltı üretiyo adamlar.
Ayrıca i30 güzeldir. Birde sonata. Ayrıca bide üst sınıfları var oda güzel bence.
Abi eminim ki sana has bir dslr de üretiyorlardı
hyundai'den şarj tüketimi çok düşük, torku.. şeyy.. megapikseli yüksek dslr geliyomuş pazarbey! hem de pentax mount olacakmış fiyatı da donanıma göre çok güzelmiş
La havle. Gidin kardeşim başımdan. Eylenmen bennen.
Ayarcanlı napcem ben sen onu de. Gidip tamron 18-250 alemmi. Yok diğerleri türkiyede .
Olanıda astronomik fiyata.
870 avro + 450 avro.
spottada yok zati.
spotta tamron var mı? garantilisi 1300 lira diyo
hangisi 1300
18-250 işte. fotozeynep'in sitesine baktım. kaça ki?
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas