Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
950 ye buldum. karantili. alsammı.
hmm 950 makul bence. 1300 çok ama. 1,5 katı nerdeyse.
abd fiyatı 450 dolar, tr fiyatı 950 ytl çok abartı değil ona kıyasla. 17-50 + 70-200'den caydıysan al gali
valla caydım diyemem .Ama bulamıyom maalesef. Alamanyada yattı gali. Yapcek bişey yok.Almanyadan getirtsem bile vermem gerken para 2100 lira. Onuda kime getirtcez. Bu mevsimde gelen giden olmaz pek. Zaten binbir türlü naz ediyorlar.
al gitsin o zaman tamron'u
sigma 18-200'ü kaça okutuyon?
500 tuftek abimize satıyom. Napem yarı yarıya zarar ama söz verdik bi kere
olsun nolcek. çok da fazlası etmez zaten. 1000 liraya canon 18-200 nikon 18-200 var ikisi de titreşim önlemeli. sigma'nınki anca o kadar eder
SEn o ikisini inceledinmi photozonede. Hele canon berbat ötesi bu durum arzediyo. O kadar kötü. Optikte 1 yıldız vermişler.
Neyse araycanlı
Alamanyadan biri daha geliyo. Martın 15 inde. Zamanında sipariş verirsem 70-200 ve 17-50 yetişir. Alamanyada 350 euro biri 600 euro biri. 950 eder. Getirtemmi acaba
Yada 350 euroya 18-200 mü getirtem.
Sen hala düşün dur. Ben tarayıcıyı aldım bile.
Akıllı düşünene kadar deli dağları aşarmış.
18-250 iyi dedik işte. fazla hoplayıp zıplama artık.
Ama 950 euro ya öbür ikisi de iyi. Ne yapsak bilmem ki.
İyi hadi aldın diyelim. Peki sonra nasıl satacaksın bu kadar malzemeyi. Hemde pentaks mount olacak hepsi.
Sen bilirsin. Yol yakın. U dönüşü yapacak olursan destek çıkarız kafanı yorma.
Valla şimdi para yok ama ileride olacak gibi. ......... Bankası adına 400.00 Tl lik takip yaptım. Malum %12 + % 5 iyi para. Dosyalarda iyi durumda yani. Tahsil kabiliyeti var. Bir ay içinde kapatırım gibime geliyor.Bilemedin 2 ay.
Valla okyanus ağabey. BEn pentakstan kurtulamam gali. Böyle gider bu. En iyisimi iyisini kullanalım.
Bugün denedim. Benim aynalı camlar arkasından f2.8 le çekince 1/400 netice veriyor. Ama 6.3 olunca bu 1/100 e düşüyor. Düşünsenye iyi bir kuş geçse evin önünden çekilirmi hiç 18-250 ile. Gerçi bu mevsim böyle. Havalar ısınınca güneşli havalarda iyi olur sanırım.
Ayy ne bilim ya. Valla karışık kafam.
Söşyle bilimsil bir biçimde inceleyecek adam yokmu bu iki seçeneği.
Bilim deeyince bize iş düşüyor ama şimdi hiç vaktim yok..Işık enerjisini normal gücün on katına çıkaran bir teknoloji üzerine çalışıyorum..Bitirince senin o vatandaşları da inclerim artık bilimsel olarak
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas