pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ev Yapmak Yaramadı Bana

Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.

Tarih: 22 Kasım 2006, 18:15 - İp: 85.***.**3.228
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

bu emmide az kılıç sallamadı emmi cüneyte asistan mahiyetinde kahpe bizansa karşı.
şimdi emekli olmuştur belki.

Tarih: 9 Ocak 2010, 22:27 - İp: 85.***.**5.42
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Olmuş evet dolaşmaktadır bir o yana bir bu yana o meşhur sokakta..Emmi gelse gezdireceğiz ama nerdeeee..!!Altındeşe çakıldı kaldı artıkın, ,Okyanus bu şeerler arası otoboslarda indirim yapmışlar ardı ardına, gidiş benden dönüş senden mahiyetinde ya da tam tersi ,, onliraya da götüren var kablosuz internetli tek koltuklu ortamlarda,mini barlı..,,bari emmi atlayıp gelse ya o otoboslarda birine..Arabası eskimezdi bari kış günü yollarda..

Tarih: 9 Ocak 2010, 22:42 - İp: 88.***.**4.195
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 9 Ocak 2010, 23:04 - İp: 88.***.**4.195
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmiler kendi yapımım blu reyleri seyretmekten bıktım gali. Bak sen listeye. Tamam ekle kinkonguda.
O dediğiniz filimlerden varsa blurey dvd vcd farketmez. Sanat mukabili izleriz.

Tarih: 10 Ocak 2010, 00:04 - İp: 78.***.**5.80
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Oo pazaremmi filimleri seyrettin geldin ha sonunda net'e..Gözlerin bozulacak gali,az seyret ..

Listeyi tazelede arasıra bakarız, anca çarşambaya emmi,,Şu üç gün işim var da ..Sabret eyle azcık sen.

Tarih: 10 Ocak 2010, 00:49 - İp: 88.***.**0.24
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tamam emmi. Aman sor ha. YA türkçe olsun yada türkçe alt yazılı.

Tarih: 10 Ocak 2010, 01:53 - İp: 85.***.**6.117
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Olur kardaş,çarş gadar yolu var, işlerimi halledeyim de..
Gidiş sizden dönüş bizden mantalitesi devam etmekte şeerlerarası otoboslarda emmi,bil de sen de..35 ise yarısı 17 buçuk yani..topu topu otoboslarda,internetli dvd li otoboslar imiş hemide.. O da senin oradan zati.

Tarih: 10 Ocak 2010, 15:07 - İp: 88.***.**2.224
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Emmi inşallah sömestreye gelecem..

Hatta gel seninle edremite gidelim..

Bakalım açar mı bizi orlar

Hani tayin işi var ya..

Tarih: 10 Ocak 2010, 22:47 - İp: 88.***.**9.184
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Allah ALlah gidiş dönüş mertebesimi öyle olmuş. Üstüme iyilik sağlık emmi. Ne kazancekmiş bunlar.

Tarih: 10 Ocak 2010, 23:17 - İp: 78.***.**1.165
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Evet emmiler gidiş senden dönüş benden mantalitesi,,Kırk ise yirmi/yirmi ise on lira,yani..

Lazut senin arabaylamı gideceğiz otoboslamı, onu de bağa evvela..Avdet tarihini belirle de gideriz kolay o..

Lazutemmi papatya çayımı içirdiler sana satrançta ,, pek keyifli geçmiş günün anlaşılan..

Haayyytt ,,( korkmayın yahu kavga değil, mesele başka orada..)

Tarih: 11 Ocak 2010, 00:02 - İp: 88.***.**0.184