Fotoğrafçılık Forumları
Ev Yapmak Yaramadı Bana
Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.
Ben o tarafa gezmeye gidiyorum emmi, avkat mavkat işi değil keza..Cevayiri sen bilmezsin lakin okyanus bilir..
bedava ilmin teorisi kara olur emmi.
o saatlerde mukabil mertebesi olabilirim emmi.
keza öğleden sonra hepimizin canı gönülden bildiği bir kozmetik firmasını ziyaret edeceğim kolluk gücü ve tahsilat gücü mertebesinde.
sağ dönersem görüşürüz emmi paralı paralı.
Pazaremmi senin büroya gelem hakkat sen yukarıda çalışır HDD doldururkene ben de aşağıda avcılar ile mahabbet ederim bari..
Yerde kar olacak c.tesinden sonra emmi..
Emmi senin trafformars 2 zarfından 1. si çıktı. Sinema çekimi ayrıcana. BEnde bulu reyini indirmiş bulanmaktayım interinetten keza. Sen 2. sini getirdin diye ben birini indirdiydim. Şu an elimde 2 tane 1 oldu. İkinin biri yani.
Okyanus emme hecizdde karının biri sokmadı bize eve. Şikeyet ettim. Savcılık takipsizlik verdi. Filli bir engellemesi yokmuş deyu. Bi döşendim doktirinli moktirinli mukabili. Bakalım davşanlı ağır ceza ne dicek. Ağırıma gitti. Dedim kaç avkat daha ölmeli ceza alması için bunların.,
Üzerinde yazı mazı yok ya ondan karışmıştır emmi,,kaderin senin herşey sende ikinci iş oluyor [ne alsan, ne işe girsen öyle sende] şu fani ahir ömründe,beyav emmi..Yalan mı .. !!
Sebeb ..?
NAsip emmi.
Omuzum ağrıyor emmi ,,oeprasyondan geldim,tek kol ile yazmaktayım keza..
Ediremitlere nasıl giderim onu düşünmekteyim emmi..
Lazutlu felam..
Gitme emmi. Mikrop kapar yoğsam. Amman ha. Titkat et.
emmi bugün göremedim seni hürriyet tepesi civarlarında ?
Geldim o tarafa okyanus lakin kendi arabam ile şöferli meferli gelip döndük,giderkene üst taraftan gittik, gelirkene de xacı_~üsref mah tarafından geçip geldik,aşağı taraftan bu sefer,, bize bişi olmaz okyanus ..
Kozmetik müdahilli blokeni yarım bıraktırmak istemedim, uğramadım sana işte..
İlgili olabilecek konular
-
Halil Erkal Vefasız Sevdiğim Nazlı Cananım
05 Şub. 2025, 14:18 prodersler
030905 Şub. 2025, 14:18
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
288525 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
E Devlet'ten Sertifika Sorgulama
24 Oca. 2025, 17:19 prodersler
034524 Oca. 2025, 17:19
prodersler -
-
-
Televizyonda Arka Plan Şömine Görüntüsü Verme
26 Ara. 2024, 00:54 prodersler
034726 Ara. 2024, 00:54