pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ev Yapmak Yaramadı Bana

Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.

Tarih: 22 Kasım 2006, 18:15 - İp: 85.***.**3.228
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmi zarar vermek mukabili olsun gitse idin yanına. Konyalı söylerdi sana.

Tarih: 22 Ocak 2010, 23:41 - İp: 88.***.**8.152
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Kozmetiki işleri takibi neticesi mekanda mahsur kalmış idi, gidemezdim yanına,işini bozmayayım diye gali..
Bu pazar gel diyor zati okyanus,kar yerde kalırsa gidilecek biryerlere,yan taraftan asılarak makinalar,bilinen meskun mekanlara doğru,emmi..

Bu foto nem edilmiş emmi, kim kimi nem etmiş anlamadım ben,çözsene sen şu işi.? TIKLA..

Diğer unsurlu olanı da bu emmi..TIKLA ..!!

Tarih: 23 Ocak 2010, 01:13 - İp: 88.***.**5.34
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Neresi ki burası emmi..?

Bugün teve de konyalı edli ekimek yapımı ve ziyafeti icabı görseli gösterdi emmi, okuanusun da kulağı çınlamıştır artık..Gideceğiz ya bir gün yümek yimeğe,,yöre erbabında da olsa..

Tarih: 30 Ocak 2010, 23:37 - İp: 78.***.**9.226
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmi tam senlik bir yer. Öğrencilerinin & 80 i kız olan yüksekokul.

Tarih: 31 Ocak 2010, 12:32 - İp: 88.***.**2.106
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Gelince foturaf çekmeye gelirim buraya , anladım emmi..Erazisi de genişçe imiş keza,ağaç mağaç diktirmelisin oralara, hökümet erkânı toplantında çevresel botanikal etkinliği dile getir gali..

Tarih: 31 Ocak 2010, 18:59 - İp: 88.***.**9.25
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

tamam emmi. kütahyayada gedirizikimiz gali.

Tarih: 1 Şubat 2010, 00:35 - İp: 88.***.**2.106
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Gideriz kolay o .. Foturaf makinalarını satıp eyçti kameramı alacaksın sen anlamadım, [anladım da] Karanlıklı ortamlıda çekecek isen TIKLA bu iyi emmi..

Aldın demi paranı, uydu cihazı sorunu nihayetinde..

Tarih: 1 Şubat 2010, 00:45 - İp: 88.***.**4.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Aldım emmi. Evdeki uyduda bozuldu. Kendi kendine la ileri gidiyo yla geri geliyo kanallar arasında. Olcek iş değil valla.
Emmi bana ucuz bişe lazım. Bak bunun gibi bişey.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17076&productid=ft00012

Tarih: 1 Şubat 2010, 00:53 - İp: 88.***.**2.106
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ucuzmuş o kamera da garip durum ama,, marka için demiyorum, özelliğine göre ucuz ..

Eski uydu aletin ile de şansın yok imiş gene..İçindeki konds şişmiştir emmi,yapar..Hep alektrikte takılı durur az hava alır,senin şansından bir de,bozulur herhalde..Şişmiştir içindeki konds...'ü,, on lira değil yaptırtsan emmi..Buraya getirsen bedava yapılıyor zati..
Hâla fakire fukaraya sadaka vermedin demi sen ..

Tarih: 1 Şubat 2010, 00:59 - İp: 88.***.**4.8
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Kameranın parasıda ucuzmuş, yirmidörtay da garantisi var, al istersen..SD hafıza kartına kayıt yapıyormuş sanırım,, HDD'li olsa pahalı olurdu zira..

Tarih: 1 Şubat 2010, 01:03 - İp: 88.***.**4.8