Fotoğrafçılık Forumları
Ev Yapmak Yaramadı Bana
Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.
Sende alerjik vaka var ama, tüylü şeyler partiküller vs ve enikten de geçmiş parazitler olabilir,, tokturmuyum ben bilcem,git baktırsana kendini,, çocuklarına acı bari kendine acımıyorsan emmi..
Evde gannefer pedeklerinin üzerine su koymalısın bir de,o da odayı kurutuyor..Boğaz gırtlak yutak gaşıntısı yapar..Portıkal mendalin lumon kabukları koy üzerine ev havası eyi olur bari..
Ganafer peteğimi. Eylenmekte misin benimle emmi. Yerden ısıtma mukabili bizim ev. NEre koyim suyu.
İşte sorun orada,yerden ısıtma dünyada kalktı, en mikirop ortam yarattığı içün emmi..Sen işi taa baştan yanlış yaptın gali,, sen en iyisimi evden taşın komple..Topyekûn..
Yerden ısıtma yapmıyorlar artık mütayit genelinde..
YApmasınlar emmi. Ben memnunum. Hele çocuklar güccükken pek iyi olmakta keza. YErler ıscacık.
Mokosen ayakkabılarla gezen kişiler var emmi üzerinde,, zingin evlerinde işkili işkisiz şömine mukabili..
Mikirop teşkil etmekte imiş zira, şimdi akıllarına geliyor sağlıkları gidince emme..
Ayakkabı ile heryere girilip çıkılıyor ya ..
Şimdi emmi ibni haldun derki yenilen toplumlar kendilerini yenenlerin adetlerini taklit ederler biz bu sebeple yenildik diye. Lakin alakası yoktur. Bak ayakkabı ile eve girmek meselesi gibi. Bi zamanlar Bizim Türklerde gevurlara özenip çeşitli yerlerdeki tüylerini uzatmakta idiler. Şimdi gevurlar kesmekte keza. Araştırmalı doğrusun yapmalı.
ibni haldun kimki emmi
..
Emmi ibni Haldun büyük bir düşünürdür. Moderin sosyolojinin kurucusudur. İslam tarihinin belkide en büyük düşünürlerinden biri olup sosyolojik tahlilleri çağları aşmaktadır. Bi araştır bakam.
http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=384104
Galorifer neyim diyince aklıma geldi eve gidip kombiyi yakayım en iyisimi ev ısınsın biraz kaç zamandır ufoyla idare ediyordum. Ev ahalisi bugün kesin olmasada geçici dönüş yapacaklar soğuk eve gelmesinler değil mi?
Bu arada enik güzelmiş gözleri daha güzelmiş. Oldum olası severim bu haskileri çok güzel hayvanlar benim rahmetli kaniş kadar olmasada güzeller yani. Herkesin aksine almakla iyi etmişsin diyorum. Çocukların gelişimi açısından faideli olur. Hayvan sevgisi kazanırlar birde beslenmesine bakımına gezdirmesine dahil edersen veletleri sorumluluk bilinçleri gelişir. Velhasılı iyi olur yani.
İlgili olabilecek konular
-
Halil Erkal Vefasız Sevdiğim Nazlı Cananım
05 Şub. 2025, 14:18 prodersler
021405 Şub. 2025, 14:18
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
272425 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
E Devlet'ten Sertifika Sorgulama
24 Oca. 2025, 17:19 prodersler
023024 Oca. 2025, 17:19
prodersler -
-
-
Televizyonda Arka Plan Şömine Görüntüsü Verme
26 Ara. 2024, 00:54 prodersler
022726 Ara. 2024, 00:54