Fotoğrafçılık Forumları
Ev Yapmak Yaramadı Bana
Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.
noldu bizim araba işi? ses sesda çıkmadımı hala
alacaz diyoz yaw alala çok teeesüf ederim
İlla bulurey diyorsun yani he,pazaremmi..
emme iaradki farkı görmen ilazım emme.
Araba maraba yok kardeşim.
İndirdiğin ile kalıb Cidi seyr farkını mı görmek istersun pazaremmi, de bağa bakam..
Emmi görmek ilazım.
Bak listemi.
1-KUnfu panda
2-Wanted
3-Jurisscic park 1
4-Transformers 1-2-3
5-Up
bunlar türkçe mi yoksa sadece türkçe alt yazılımı emmi.
Hayvani belgeselde olur.
Para peşin mukabili.
Kinkonk tr idi emmi cam gibi..Bulureylisi..Bir de masıkeli zoro emminin filimi..ketirin zeta jo... ile oynadığı film yani,adam masıkeli ya o film işte..
adam tüm parayı eve yatırdı şimdi gezemiyor emmi.
keza tüm gün evde oturup videoya bakılmazki.
vhs&betamax ın ilk yıllarında kahvede bakar idik emmi videoya. on beş dakikada bir çay servisi mukabili. keza garson seslenir idi çayları içmiyorsanız yere dökmeyin gelir alırım deyu. geri alsada içmişsin gibi adisyona dahil eder idi vicdansız.
Evet eskiden öyle idi,,ilk betamax video gösterisi de Kdkövdeki vapır iskelesinde oynatılırdı,çoğu kimse bilmez..Timel riisin ıspanaklı yabancı dilli videosunu gösterirlerdi,tepeye aleti koyaraktan..Kimse [o zamanlar] aleti çalmaz diye önüne demir kafeste koymaz idi..Seksenli yıllar başında..
Pazaremmi denk gelmemiştir o enstantanelere İst da,, nerden bilecek hem..
Evde oturup cidi izlemekte artık ..
emmi o ist.da beyoğlu arka sokak mukabili eski sanatsal içerikli film gösterimli sinemalarada gitmemiştir keza. nerden bilecek ünsal emreyi vs.
Gitmiş idi sanırım eski topiklerin birinde bahsetmişti ya, bihçeti filan sorardı, gel götürelim o sokağa dedik, daha lafını edemedi gali, hatırlasana..
Artık evine çakıldı kaldı zavallı bizim emmi, evvelden ne güzel gezerdi,o il senin bu il benim..
*hakkat ev yapmak yaramadı ona..

İlgili olabilecek konular
-
Halil Erkal Vefasız Sevdiğim Nazlı Cananım
05 Şub. 2025, 14:18 prodersler
030905 Şub. 2025, 14:18
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
288525 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
E Devlet'ten Sertifika Sorgulama
24 Oca. 2025, 17:19 prodersler
034524 Oca. 2025, 17:19
prodersler -
-
-
Televizyonda Arka Plan Şömine Görüntüsü Verme
26 Ara. 2024, 00:54 prodersler
034726 Ara. 2024, 00:54