Fotoğrafçılık Forumları
Ev Yapmak Yaramadı Bana
Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.
O jetçi biyaz saçlı adam mutlaka kamerada takmıştır ona ,baksana ucudanda sarı çivi gibi sivri bişisi de var jetin..
Adamın boşuna saçları biyazlamamış, icatçı imiş ..
emmi satın almıştır onu. para mukabili. çin malı olmalı.
Doğrudur düşünemedik onu, çinde imal edilmiş olabilir,, kusursuz uçtu gali..
Adam malikanesine ufak pist bilem yapmış,asfalt mukabili..Zevk ya..
Turuncu draktörle de amma gezerdik emmi biz de,,dört ileri bir geri,,erazi fiteside vardı ama..Gaz kolu da..
Planörcülükte iyi aslında öğretsene aşılasana senin oğlanlara orada,eraziler düz nasılsa,uçarlarda iyi havada pazarkardeşler..Yakıt derdi yok garaj derdi yok emmi.
Aman emmi allah korusun boşver. Yürüsünler.
BEn istirahata çekilme mertebesindeyim.
Bugünde güneş var lakin hava ayaz gene emmi..,tepelerde kar var erimeyen..
Yürüt elbette daha faydalı zati..
Ne zaman taşınacaksın şeere emmi, deyip duruyordun ya, hazır ev al bari,, o sokakta düğün yapılan yerlere mahalleye taşınma pek huzursuz idi,, karanlıkta mahal keza..
Birol43'ün mahallesine taşın o yaka iyi emmi..Asfalta da yakın geleni geçeni seyredersin balkondan..
emmi şehere almazlar onu.
alsalar da yine şeherin dolmuş son durağı bir varoşunda yer gösterirler ancak taşlıtarla mukabili.
bırak onu. kırsalların çocuğu olarak kalsın keza.
Ne bilem valla,geçenlerde diyordu taşınacam illede taşınacam şeere diye..
Şimdide film indirip uğraşıyor müslüm,, alsana hazırını be adam..Para gidecek diye ödü patlıyor zira..
Navlun parasıda verecek daha bedava mı taşınmak şeere..Yolda da kırılacak eşyaları sarsıntı mukabili,, kimi kime şikayet edecek bilinmez keza..
Emmi yazık değilmi benim villageye. Boşver okyanus taşındıda noldu. Camın önünden bi kaplo geçsede uyduyu bağlasam deyu dört gözle beklemekte keza. Ben ise salona dijitürk, oturma odasına dsmart mı alsam mertebesindeyim. Aradaki farkı sen düşün.
Sen rahatlığı seviyorsun emmi künahın yok emme şansın hiç yok işte..
On dane dev balkabağı sapı bul kaynat iç bişiciğin kalmaz mazallah,turp gibi olursun, aletler de çalışır evde ..
İlgili olabilecek konular
-
Halil Erkal Vefasız Sevdiğim Nazlı Cananım
05 Şub. 2025, 14:18 prodersler
021705 Şub. 2025, 14:18
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
273625 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
E Devlet'ten Sertifika Sorgulama
24 Oca. 2025, 17:19 prodersler
023324 Oca. 2025, 17:19
prodersler -
-
-
Televizyonda Arka Plan Şömine Görüntüsü Verme
26 Ara. 2024, 00:54 prodersler
023626 Ara. 2024, 00:54