Fotoğrafçılık Forumları
Ev Yapmak Yaramadı Bana
Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.
emmi geçen uzunköprü seyahatimden dönüşte yol kenarı traktör römorku mertebesinden tarladan satış mukabili bal kabağı almış idim. keşke iki tane alsaymışım. böyle renk böyle lezzet yok emmi şeher manavı mukabili balkabaklarında.
Sana o günü bazı şeyleri tarif etmiş idim zira,unuttun yol heyecanına dayanamayaraktan..
Al tabi oradakiler lezzetlidir elbette, üstünede ceviz serp bak lezzete sen..
Yapmazki pzremmide öyle datlı gidip yiyelim, mümkün mertebe kaçıyor geri geri..
Testere ile kestin değilmi o kabakları evde..Çikirdeklerini atma sakın çok faydalıdır prostat olayına..
emmi evde victorinox marka tırtırlı bıçak var testere mukabili vazifesi mahiyetinde.
felaket keskin. geçende elimi de kesti zevahir barnak mertebesinde.
emmi ben balkabağını kabuk tarçınla pişirip pişirmenin sonuna doğru içine pekmez de katıyorum.
keza piştikten sonra üstüne toz şeker döküp birde fırına veriyorum pekmezli olaraktan.
bu yöntem adapazarındaki köfteci ismailin yöntemi. keza yerken üstüne tahin dökersen antalya mukabili oluyor. ceviz fındık çuvalla stok mukabili emmi bizim evde keza zati.
ne konuşuyonuz burada..
benlende konuşun.. geçmişi okutturmayın şimdi bana kırk saat..
kafa dağıtmak lazım..
ee anlatın bakim.. napıyonuz okyanus pazaremmi daha daha
kahveyi iflasmı ettirdiniz sonuç mertebesinde ??
uğramıyonuz kahveye..
en son lazut emmi geldi.. bunalıma soktu beni
bende bi hava almaya çıktım..
öle bi uğrayayım dedim.. kim ev yapıyo pazar beymi
yardımcı oluruz.. yine inşaat ektöründeyim nasıla
yinemi inşaat işine girdin ?
iç dekorasyon işinde değilmiydin sen ???
aynı işte ... oda inşaat işi değilmi..
ayrıca ben işyerine köklü değişiklikler getirdim..
artık izolasyon yalıtım.. işleride alıcez..
çok büyücez okyanus... köşeyi döncez.. yırttık abicim
bahçe peyzaj işleri de... hatta ileride şey düşünüyorum.. sitelere temizlik elemanı tahsis etme işi.. nasıl.. çok amaçlı firma ...
mesela biz evin içinde tadilatı yaptık.. adama evi temizletmek için biri lazım olcek..
bizde dicez efendim ne demek bizim şirketimizin kakılmış kadrosundan ufak bir ücret mukabili hallederiz
iyi de siz tadilat yaptığınız evi temizlemeden bırakıp çıkıyormusunuz ki keza.
bizde dün yönetim kurulu kararı mertebesinde merdiven temizliği ihalesini apartmanda oturan bir garibana verdik. lakin korkulukları iyi silmemiş. bu sabah tetkik ettim korkuluklarda toz var idi.
keza pazar günü apartman mukabili tanışma ve yönetici seçimi mahiyetine hanımı göndermiş idim kendi yoğun programım nedeniyle. tutturmuşlar hanıma seni yönetici seçelim diyende. olmamış yinede yaşça en büyük olanı onore ederekten.
Hoşgfeldin aba. Aha böyle dinlemekteyiz balkabağı hikayelerini.
Emmi afyonda fipar bana bi kabak yidirdi yemede yanında yat mukabili. O kadar güzel yani.
Star telezonunda Klavuz deyu bi filim var tüm sahneler sanatsal olaraktan benim fotoları aratmıcek kadar muhteşem. İzleyin kesinlikle.
İlgili olabilecek konular
-
Halil Erkal Vefasız Sevdiğim Nazlı Cananım
05 Şub. 2025, 14:18 prodersler
021505 Şub. 2025, 14:18
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
273525 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
E Devlet'ten Sertifika Sorgulama
24 Oca. 2025, 17:19 prodersler
023224 Oca. 2025, 17:19
prodersler -
-
-
Televizyonda Arka Plan Şömine Görüntüsü Verme
26 Ara. 2024, 00:54 prodersler
023426 Ara. 2024, 00:54